eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
abi bi bok yaptıgı yok bunun... 100-200 puan alıyo veriyo... Böyle senin dediginden de olmaz bu, erken şey sorunu var ipnedeeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar beni ne kadar cok sevivor görüyorsunuz deelmi...bir yakaladı otuz sefer üzerimizde orgazm olmadan bırakası yok...dünya yansa batsa kendi zevki...böyle borsa olurmu lem????
'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Maymun etti maymun...
iki major olasilik...
Yakin zamanda bir geri cekilme gelicek ama
ABC nin sonumu 5in baslangicimi olur karar veremiyorum...
ayliklar long gozukse de,
ceyreklikler sat konumunda ve bamyayi mujdeliyorlar..
Eger long senaryo calisacaksa, endeksin yeni zirve gormesi kacinilmaz..
5 inci dalganin bile hedefi zirve civarina geliyor...
5, 1 den "bull truncation" harici kisa olamayacagina gore.. son nokta 3= 5
aksi durumda endeksin yep yeni zirvelere gitmesi gerek...
ABC calisacaksa da ilk itkisel dususun en az kendisi kadar inmesi gerekir.
Oda makul bir 45k endeks yapiyor...
Mavi ise gonlumden gecen... Yani en azindan selale sekilinde inmesi "iyi" olur.
Paint icin kusura bakmayin...
Alternatifi olan belirtirse sevinirim. Hos butun paket programlar long diye boguruyor.
Yorum
-
benim bu gözler kıtır kıtır cortcu kesecek diyor....ne kadar cok korkuyor düşmekten yav....ha ha haokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi bi bok yaptıgı yok bunun... 100-200 puan alıyo veriyo... Böyle senin dediginden de olmaz bu, erken şey sorunu var ipnede
Yorum
-
-
Tek fantezisi de o zaten işi gücü shortla... başkada bişi bildigi yokeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim bu gözler kıtır kıtır cortcu kesecek diyor....ne kadar cok korkuyor düşmekten yav....ha ha ha
short olanın vay haline desene abi..'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Isi gucu vatandasla desekokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişi gücü shortla...
Millet kulliyen long olsun...
Paradan bulasici hastalik yayiliyormus gibi satmazsa ne olayim...
Tufan ver 2.0 da olur. ehehhe
Yorum
-
SL u 80150 ye iyiliştirerek hedefi beklemeye devam. arada 80850 de çok az bir kısmının karını cebe alabilirim.trader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergny
cumadan azalan longlara yeniden ilave yaptım. 79925 SL lu 81250 üzeri hedefli beklemeye devam. gerisi kısmetimize kalmış. herkese bol kazançlarBurada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
Yorum