dış borsaları takip ederken artık dow , dax birkenara bırakılıp...tanzanya ,tongo,mısır,parkistan,kenya borsalarını takip edip ona göre korelasyon kurmak lazım....bizimki bunlara göre hareket ediyor...rabbim ıslah etsin....ha ha ha
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Diğer köyden Sn. Selymus yazmış :eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdış borsaları takip ederken artık dow , dax birkenara bırakılıp...tanzanya ,tongo,mısır,parkistan,kenya borsalarını takip edip ona göre korelasyon kurmak lazım....bizimki bunlara göre hareket ediyor...rabbim ıslah etsin....ha ha ha
sene başından beri + yüzde 25 üzeri getiriye sahip ülkeler:
-pakistan
-mısır
-TürkiyeI'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Garan cumaya kadar 8.00 olucak herhalde...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriş kontrolden cıktı şuursuzca cıkıyor....normal degil bu....
kaldırdı başını diğer kardeşlerine bakmadan yardırmaya devam...
endeks ve garan yeni zirve yaptı'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
zaten flat kalmanın en kötü yanıda bu. ters yöne poziyona girme isteği artıyor. ama resme biraz geriden bakıp beynine piyasanın zorla soktuğu algıdan sıyrılıp mantıklı düşününce gerçekler görülebilir.okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hafta poz almıcam dedim hala izliyorum ama short ol diye şeytan dürtüyo
Bu short sevdası nasıl bişi biz türk milletinde yawBurada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
-
Aynen abi... en son long kapadıgım için insanın eli yüksek fiyattan longa girmiyor... short short diye dürtüklüyo şeytantrader38580 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzaten flat kalmanın en kötü yanıda bu. ters yöne poziyona girme isteği artıyor. ama resme biraz geriden bakıp beynine piyasanın zorla soktuğu algıdan sıyrılıp mantıklı düşününce gerçekler görülebilir.'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
gayet basit, güdüleniyoruz.okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hafta poz almıcam dedim hala izliyorum ama short ol diye şeytan dürtüyo
Bu short sevdası nasıl bişi biz türk milletinde yaw
çok sevdiğim bir hikayeyi anlatayım, (korkmayın köyde maymun toplama hikayesi değil, bu hikayeyi yazanı vurasım geliyor artık)
5 maymunu büyük bir kafese koyuyorlar, kafesin ortasında bir tepe var.
kafesin tepesinden iple muz sarkıtıyorlar, 5'i birden tepeye koşmaya başlıyor.
tam çıktıklarında tazzikli suyu üstten veriyorlar hepsi aşağı.
yarım saat sonra 2. kez muz sarkıtılıyor, tabi giden yok muza.
bir maymunu kafesten alıp yerine yeni maymun ekleniyor,
tekrar muz sarkıtılıyor, yeni maymun muzu görünce roketleyip, tepeye çıkmaya başlıyor,
diğerleri can havliyle yetişip, yeni maymuna girişiyorlar,
çömez ne olduğunu anlamıyor köşesine çekiliyor.
1 saat sonra tekrar muz sarkıtılıyor ama , yeni maymun yediği dayaktan kelli hareketlenmiyor.
2. maymun da değişiyor, tekrar aynı olay, bu sefer dayak yiyen maymun dövmeye ilk kalkıyor.
ilk suyu yiyen maymunların 5'ide değişiyor artık, ancak kafesin kuralı gereği,
yeni gelenler neden dövdüklerini bilmeden, muza hamle eden her yeni maymunu dövüyorlar.
demek istediğim, shorttan para kazananlar belkide geçen senenin tipleriydi.
altın ne oldu, dolar ne oldu, en basitinden altın bazında 2010 - 2011 yılının 60 K'sı acaba şu an TL olarak kaça geliyor?
eeeepten aykırı gidiyoz.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Şirket karları düştü, banka karları düştü, daha da düşecek. Ben buna bakarım. Gerisi yanıltmaca. Bir yıl beklesem ne olacak ki. Yükseliş trendinde pozitif makas oluyor, 6 vade geçişinden zaten 5000 puandan fazla kazanıyor shortlar. Mutlaka bir gün gerçek ederine inecek.
Yorum
Yorum