eger düşecekse an itibariyle her yer zirvede...( anlık eksiye bakmayın)...buradan tekrar düşüş başlamalı....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ben böyle seanstan bıktım be ustaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
gny
cumadan azalan longlara yeniden ilave yaptım. 79925 SL lu 81250 üzeri hedefli beklemeye devam. gerisi kısmetimize kalmış. herkese bol kazançlarBurada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
-
sen bu işi biliyorsun reis,eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereger düşecekse an itibariyle her yer zirvede...( anlık eksiye bakmayın)...buradan tekrar düşüş başlamalı....
öğleden sonrası da var bu işin,
ama anlaşılan yine düşmesse bundan sonrası,
oksijen maskesi ve bulutlar olabilirmi diye düşünmeden edemiyor insan.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
yakalandık köftehora...neler yapacagım buna ama kıpırdayamıyorum...felsefeme ters...sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersen bu işi biliyorsun reis,
öğleden sonrası da var bu işin,
ama anlaşılan yine düşmesse bundan sonrası,
oksijen maskesi ve bulutlar olabilirmi diye düşünmeden edemiyor insan.
Yorum
-
Abi kapanış 80 üstünde olursa 81xxx tepesinin yineleneceği yada yenileneceği anlamına gelir mi?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu şartlar altında bugün 80000 altı kapatalım bize yeter...
Gelirse longa döner misin? Yoksa bu poz karla kapanana kadar dünya yansa da long yok mu diyorsun?I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
bu olursa bende yanınıza gelirim abieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu şartlar altında bugün 80000 altı kapatalım bize yeter...Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
-
zor sorular....ilk olarak öncelikle dışarısının ikili tepesi feyk ise vob anında 85000 ne gider....cünki dow 14500 den önce durmaz...thebaboli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi kapanış 80 üstünde olursa 81xxx tepesinin yineleneceği yada yenileneceği anlamına gelir mi?
Gelirse longa döner misin? Yoksa bu poz karla kapanana kadar dünya yansa da long yok mu diyorsun?
ikincisi zararla poz kapama, cok vahim durumlar olmassa kitabımızda yazmıyor...bu vahamet bunun feyk oluşunu gördügümüzde gündeme gelir....şimdilik erken...erken öten horozun sonuda belli...ha ha ha
Yorum
Yorum