grafikte görüldügü gibi 26 dolar bölgesinin test edilmesi bile uzun vade trendimizde bir sıkıntı yaratmamaktadır.
Altin vurus 2
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
tumer1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster[COLOR="rgb(255, 0, 255)"]yeni farkettim bizi seyirci üye yapmışlar,teşekkür ederiz sizi kırmayız artık grafik paylaşımımız son bulmuştur.Bizde seyrederiz.[/COLOR]
tümer abi o kendiliğinden oluyordur, uzun süre yazmayınca belki o kategoriye otomatik alınmıştır
benimkinde seyirci bilenem yazmıyor... boşluk
paylaşımlarını daha sıklaştır demeye getirmişler... anla işte
tekniğe inanan birisi olarak 72 dolar endekse yok demem
yanlız abi mevcut yönetim kadrolarımız zamanında bu 72 yi askıya alamazmıyız, öteleyemezmiyiz ?
seçimlerden 6 ay önce şöyle yarım dolar, 1 dolarlık bir teknik yok mudur ? kriz mriz
sevgilerimle
Yorum
-
Üye üvanları mesaj sayısına bağlı olarak değişiyor, özellikle yapılmış birşey yoktur.tumer1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster[COLOR="rgb(255, 0, 255)"]yeni farkettim bizi seyirci üye yapmışlar,teşekkür ederiz sizi kırmayız artık grafik paylaşımımız son bulmuştur.Bizde seyrederiz.[/COLOR]
Yorum
-
Yalnış anlamayın ama sizdeki bu alınganlık size gerçek hayatda çok zorluk yaratıyor olmalı.Bence iyi birşey değil bu.tumer1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster[COLOR="rgb(255, 0, 255)"]yeni farkettim bizi seyirci üye yapmışlar,teşekkür ederiz sizi kırmayız artık grafik paylaşımımız son bulmuştur.Bizde seyrederiz.[/COLOR]
Bu kadar kısa sürede 4-5 kez bırakanı ilk defa görüyorum.
Yorum
-
sevgili tumer....tumer1960 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu grafta....ust ve alt trend linelar kalsin...2001 dibi ile 2008 dibini birlestir bi daha as.....grafimiz bu olacak....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dikkt edersen....2007 ve 2010 tepeleri yorgun dusmus ust direnc cizgisina varamamislar...bi trend line da onlara at....2001 ve 2012 arasindaki eliot dalgalari bu iki cizgi arasindadir....yani son 10 yilin trendi bu....
bu grafi duzenle ustunde soyleyecegim cok sey var.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ben söyleyeyim kuzu,kuzu Nickli Üyeden Alıntıdikkt edersen....2007 ve 2010 tepeleri yorgun dusmus ust direnc cizgisina varamamislar...bi trend line da onlara at....2001 ve 2012 arasindaki eliot dalgalari bu iki cizgi arasindadir....yani son 10 yilin trendi bu....
bu grafi duzenle ustunde soyleyecegim cok sey var.....
O grafikte, önceki tepenın aşılması o kadar önemli değil, bu tepe ve formasyon yamuk da olabilir, kaykılmış da olabilir, ortopedik özürlü de olabilir, bu şekilde önemli olan, tobo ve sağ kanat yani düzeltmenin yapılmış olmasıdır ve bu grafik... yukarı rallinin kanıtı mahiyetindedir. formasyon hedefini hesaplamak için de bir veridir bu şablon. buna göre hedefi de hesaplayayım, 89 bin dolar endeks.önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum
-
Altın vuruş (olacaksa eğer kesin konuşmayalımda
) un itici gücünün hani take off unun (yabancı kelime sevmem de..yer çekiminden kurtulma gücü diyelim ) not artışı olacağını düşünüyorum..
Tabi piyasalarda hem havuç hemde sopa vardır..Sade havuç olsa herkes kazanır..Sade sopa olsa herkes kaçar..
Sopa da bu süreç boyunca avrupa ve onun sorunlu ülkeleri olacak gibi gözüküyor..
Dayak yiye yiye yol alacaz gibi..
Yorum

Yorum