Altin vurus 2

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • oyucel
    Katılımcı
    • 16 Ağustos 2011
    • 166

Sn. tumer1960,

Grafiklerinizle bizi aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. Ama keşke tüm başlıklara aynı mesajları atmasanız. Hangi başlığa girsem aynı yazıları ve grafikleri görüyorum. Belki yanlış düşünüyorum olabilirim ama kendinize ait bir başlığı açmanızın zamanı gelmiş olabilir mi? Böylelikle sizi daha rahat takip etmiş oluruz.

Saygılarımla

Yorum

• tumer1960
      Tecrübeli
      • 01 Ağustos 2011
      • 710

Bense bu çalışmaların daha çok k.yatırımcıya ulaşabilmesi için çaba sarfetmekteydim.Kendimi ispatlamaya ihtiyacım yok.Haklısınız aglamadan emzik verirsen,emzigin degeri anlaşılmaz.

Yorum

• oyucel
        Katılımcı
        • 16 Ağustos 2011
        • 166

Sn. tumer1960,

Yazdıklarımı yanlış anlamışsınız. Ben paylaşmayın demiyorum, zaten sizi küstürüp kaçırmak gibi bir hataya da düşmem. Sonuçta benim için değil tüm ky için çalışmalarınızı paylaşıyorsunuz.

Demek istediğim kendi çalışmalarınızın bulunduğu bir başlık açarsanız biz de bu kadar bilgi yüklü bir forumda kaybolmamış oluruz.

Sizi kırdıysam özür dilerim. Ama son cümleniz yakışmamış.

Saygılarımla.

Yorum

• renovica
          Yeni üye
          • 16 Ağustos 2011
          • 5

Sayın Babo abim paylaştığınız grafik ve yorumlardan 63 bine değen endekste bir düzeltme beklediğinizi,bu düzeltmenin ilk sarı çizgi 58 bin ve ikinci destek noktası olarak ikinci sarı çizgi ile belirttiğiniz gördüğümüz dip olan 48500 veya 20 Euro noktalarına kadar olabileceğini eğer 20 Euro aşağı kırılır ise Altın vuruşun çöp olacağını çıkarmaktayım.

Ayrıca Dolar'da 2 Tl beklentinizi koruduğunuzu belirtmiş ayrı bir mesajınızda Dolar'da bir yorgunluktan bagsetmişsiniz acaba Doların 2 Tl 'lik atağını 63 bin endeksin düzeltmesini yaparken mi beklemeliyiz.

Son olarak Dolar 2 tl'yi gördükten İmkb 20 Euro desteğini aşağı kırmadıktan (Eğer gerçekleşir ise tabiki kesin demiyorum yanlış anlaşılmasın) sonra Altın vuruş gerçekleşir ise Dolar ve Faiz'de aşağı yönlü bir hareketten söz etmek doğru olur mu?

Umarım sizi ve grafiklerinizi doğru yorumlayabilmişimdir,saygılar ve selamlar değerli Babo abim,emekleriniz için teşekkürler.

Yorum

• delidayim
            Katılımcı
            • 26 Mayıs 2009
            • 214

2. seanstan itibaren sert yukarı tepki bekliyorum,herşey desteklerinde,tutmazsa fena
            yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• UJI
              Yeni Üye
              • 08 Eylül 2011
              • 19

Kuzunun topiğine neden ulaşılamıyor bilgisi olan varmı?

Yorum

• evliya
                Yeni Üye
                • 02 Kasım 2011
                • 35

Sn ujı yeni topik açtı borsa genelden ulaşabilirsin.

Yorum

• pit
                  Katılımcı
                  • 09 Eylül 2011
                  • 161

babo abi merhaba,
                  Altın vuruşla ilgili öngörün nasıl daha önce başarılı olduysa bu seferde başarılı olacaktır bence.
                  Sana çok özel olmazsa eğer merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. Senin gibi finansal piyasalar ve özellikle borsada bu kadar başarılı biri neden reel sektöre bir üretim işletmesine ortak olur anlayamadım. Çünkü borsa yatırımcılığında bu bilgi birikimin ve tecrübenle bence çok çok daha fazlasını kazanabilirsin diye düşünüyorum. Öte yandan da ülkeye olan güvenin ve ülke için birşeyler yapma istediğinde olduğunu da biliyorum. Üretim koşullarının zor olduğu ülkemizde (rekabet anlamında) senin üretim alanına yatırım yapmış olman bana bu ülkeye değer katma cari acığı az da olsa azaltma amacı güdüyor gibi geliyor. Çünkü birçok yazında ülke olarak üretmemiz gerektiğini değer yaratmamız gerektiğini vurguladığını okudum.
                  Yanılıyor muyum?
                  Saygılarımla

Yorum

• sakin
                    Yeni Üye
                    • 31 Mart 2012
                    • 9

Sn Babom..

Harekete geçmemize az kaldı sanırım elim tetikte furacağım oni anlindan iki kaşinin ortasindan

Yorum

• repalize
                      Aktif
                      • 05 Aralık 2011
                      • 311

Sn babo
                      son hareketlerden sonra tarih konusundaki ongorunuz netlesmeye basladi mi acaba

Saygilar

Yorum

• kaizer
                        Yasaklı
                        • 08 Ağustos 2011
                        • 162

Koskoca topik ıssız ve sessiz kalmış.Diğer köyde de benzer durum söz kunusu..

İlk Altın Vuruş topiğini görenler bu sessizliği hayra yormaz..

Tarihsel olarak bakıldığında;

2009 endeks çöküşü ile doraresteki inen trend sonlanması denk gelmişti.Endeks 20 binlere, dolar 1.75 lere geldi.
                        Ardından Borsa da yaşanan ralli ile dolares 1.40 seviyesinde kısa vadede ikili dip, orta vadede TOBO sunu tamamladı ve 1.86 hedefine yöneldi.ş zamanlı olarak son rallinin düzeltmesi başladı.
                        Son durumda dolares mavi ile gösterilen trend kanalında hareket etmektedir ve alt trend aşağı kırılmadıkça yeni bir ralli zor görünüyor..

Hafiften muhalefet yapayim ki Babo abiyi gaza getireyim.hahaha

Yorum

• azina
                          Katılımcı
                          • 17 Ağustos 2011
                          • 196

Ne zaman vuruyoruz BABO. KUZU yu durdurmamız lazım
                          ...::[AZİNA]::...

Yorum

• caglarts
                            Aktif
                            • 06 Eylül 2011
                            • 223

Babo abi,

aşağı yukarı şu anki fiyatlar maliyetim. %25 maldayım. arttırmak icap eder mi? yoksa bekleyelim mi?

Yorum

• bikmisbroker
                              BaBo
                              • 27 Şubat 2009
                              • 1009

Yorum

• bikmisbroker
                                BaBo
                                • 27 Şubat 2009
                                • 1009

Ustteki grafikte "ALT SIYAH CIZGi VE UST SiYAH CiZGI" cook zaman once TARAFIMDAN cizildi.
                                Gevsemenin ALT HEDEFi de 57.xxx olarak verildi.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information