GSDHO da gitmiş bayadır yataydı ..............
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
-
Herkes bi sessizliğe büründü. BEn de izinde olduğum için bu kadar sık yazmaya başladım.
Şu MRBYO dan bir hareket beklemeye başladım.
Birde MERKO vardı eskiden takip ettiğim. Özellikle beklerdim, kağıdın çıkacağı günler belli gibiydi. SAbah alırdım 3-5 kuruş kazanır akşama satardım....::[AZİNA]::...
Yorum
-
iyi akşamlar...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
bir zamanlar METUR vardı amma ekmek yemiştim
geçenlerde baktım daha olgunlaşmamış.......................Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
asa670892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster62 bin altında kalmamız pek hoş olmadı galiba...
yanlışlıkla yazdım özür
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
İşlem hacmi günlük 2 milyon 684 bin hocam.daha düşük olmamış mı yani hiç ????radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson 10 iş gününün en düşük işlem hacmi oluştu

Yorum
-
haklısınızasa670892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİşlem hacmi günlük 2 milyon 684 bin hocam.daha düşük olmamış mı yani hiç ????
yanlışlık yapmışım özür dilerim :040::040:DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Esatağf. hocam.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaklısınız
yanlışlık yapmışım özür dilerim :040::040:
Yorum
-
biraz imaj ddeğişikliği yapalım
sezon iyi gidiyor
şöyle bire on vericek acilen bir kağıt bulmak lazım
yada karıyı boşanmak .....
adama bak evlenicem dedi yaradan veerdikçe veriyor ....
Biz trakyalıyız...
Yorum
-
migros
bende de var birazcık, satılacak diye almıstık, bir hareket görmedik,bekliyoruz bakalım ne olacak?bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervarmı benen baska mgros bekleyen
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
Yorum