afyon nasıl görünüyor takibe almalı onuda
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Denizbank gitti geldi Katar'dan umut kesildi
- 29.03.2012
Zor durumda olan Fransız-Belçika ortaklığı Dexia Denizbank satışında Katarlılarla ipleri kopardı ve umudu diğer taliplere bağladı. Bir süredir Dexia tarafında fiyatın beklenen düzeyin çok altında bulunduğu belirtilirken eski talipler HSBC ve Sberbank'ın daha iyi bir rakam vermesi ümit ediliyor. Qatar National Bank ile fiyat konusunda anlaşamadığını belirten Dexia üst yönetimi sağlıklı bir yapısı olan bankayı yok pahasına satmak istemediğini açıkladı. "Teklif oldukça düşük" diyen banka yetkilileri "Neden iyi bir değerimizi düşük fiyata satalım" açıklamasını yaptı. Denizbank'ın şu andaki değerinin 5 milyar dolar olduğu belirtiliyor.ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
geçen vkıng diyordu biri.duruyodur işallahBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
valla ben vkıng de ışık görüyorum 2 tl gibi rakamlar beni şaırtmazBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
az biraz olmks aldım..Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
cemaş mı vikink mi diye şimdi baktım benim için vikink ilk önce gelir orada hazırlık var ama daha erken diyor
yatayda kalma olsalığı daha çokBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Umarım o avatarındaki şeytan kılıklı adam sen değilsindir...tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercemaş mı vikink mi diye şimdi baktım benim için vikink ilk önce gelir orada hazırlık var ama daha erken diyor
yatayda kalma olsalığı daha çok
o ne tip öle yaa...
aman haa latife yapıyorum...
ama hep gözüme takılıp duruyor...
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
Yorum