afiyet olsun arkadaşlar...
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiraz imaj ddeğişikliği yapalım
sezon iyi gidiyor
şöyle bire on vericek acilen bir kağıt bulmak lazım
yada karıyı boşanmak .....
adama bak evlenicem dedi yaradan veerdikçe veriyor ....
Tnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUmarım o avatarındaki şeytan kılıklı adam sen değilsindir...
o ne tip öle yaa...
aman haa latife yapıyorum...
ama hep gözüme takılıp duruyor...
alah iyiliğini versin gülmekten kırılıcam ........................
bir değişiklik yapayım dedim hayatımda
baya dikkat çekiyor galibaBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
üstat Erzurumun soğuğunu bilirim. 4 yıl kaldım orda. Güzel şehir valla, insanı da güzel.SÜRGÜNEFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAfiyet olsun...::[AZİNA]::...
Yorum
-
AP : GOLTAS GOLLER BOLGESI CIMENTO SAN. VE TIC.A.S. / GOLTS [] SGBF-BAGLANTI KURULACAK SIRKET YETKILILERI 29.03.2012 14:33:10
SGBF-BAGLANTI KURULACAK SIRKET YETKILILERI
---------------------------------------------------------------------------------------------
BAGLANTI KURULACAK SIRKET YETKILILERI VE LISANSLI PERSONEL BILGILERI
ADI SOYADI GOREVI TELEFON NO E-POSTA ADRESI LISANS BELGESI TURU LISANS BELGE NO
SERTAC BORA OZYURT FINANSMAN MUDURU 0246-2371451 DAHILI 1300 SERTAC.OZYURT@GOLTAS.COM.TR
MUAMMER KOC MUHASEBE SEFI 0246-2371451 DAHILI 1210 MUAMMER.KOC@GOLTAS.COM.TR
---------------------------------------------------------------------------------------------
BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
http://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/B...ASPX?ID=192660|Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
KAP : GOLTAS GOLLER BOLGESI CIMENTO SAN. VE TIC.A.S. / GOLTS [] SGBF-SERMAYE PIYASASI ARACLARININ KOTE EDILDIGI BORSALAR/PIYASALAR 29.03.2012 14:33:10
SGBF-SERMAYE PIYASASI ARACLARININ KOTE EDILDIGI BORSALAR/PIYASALAR
SON DURUM ITIBARIYLE ORTAKLIK SERMAYE PIYASASI ARACLARININ KOTE EDILDIGI BORSALAR VEYA ISLEM GORDUGU TESKILATLANMIS PIYASALAR
KOTE EDILEN/ISLEM GOREN KOTE EDILDIGI/ISLEM GORMEYE ILGILI PIYASANIN/BORSANIN ILGILI PIYASANIN/BORSANIN PIYASANIN/BORSANIN ILGILI
SERMAYE PIYASASI ARACININ BASLADIGI TARIH BULUNDUGU ULKE ISMI PAZARI
TURU
HISSE SENEDI 06.03.1995 TURKIYE ISTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI ULUSAL PAZAR
BU HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
http://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/B...ASPX?ID=192658|Mevlana der ki;
Yorum
-
Tire ile ilgili grafik ve teknik yorumunuz var mı yoksa duyum mu?? 1,40-1,50 hedef neye dayanarak çıkardınız.Aydınlatırsanız sevinirim.azina Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTIRE yi söylemiştim size di mi. Seyyar tayyar gibi olacak bak patlayıp gidecek. ilk hedef 1,40-50
bence
Yorum
-
-
buralardayımradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternerlerdesin svg gurme
bi süreidr görünmüodun benmi göremedim
altın da ne yaptın en son
takip ediyorum sizi sadece,
altında bekliyorum gıpreşmiyom heç bi yöne
az dolar yaptım
onda da bekliyorum
geri kalan para ile de haftalık trade peşindeyim diyebilirimBÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Yorum
-
tire ben yatay da kalırım diyor ..............................:(Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
Yorum