iyi akşamlar
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tavandaki 16500 lotu yedi adam yahu.Bozdu tavanı, aslan da 16500 lot da az değil hani...asa670892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterve aslan tavan.Yarın ola hayrola.Radyolog hocam verdiniz mi duruyor mu??
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertavana satış yazdımasa670892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen yarını bekleyeğim.En son hareket çektiğinde üst üste 8 tavan yapmıştı. 9.tavana ramak kala döndüydü.Belli mi olur di mi ??wayyy köftehorrrradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaklsınız
iptal ediiim emrimi bende

tavan olmuşşsun haaa

iyi ki emri iptal etmişim YARIN OLA HAYROLADÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
basit bir anlatım çabası ile
KALIN SARI YATAY ÇİZGİ ( 63 BİNLER ) DİRENÇ OLMAYA MI ÇALIŞIYOR

Uploaded with ImageShack.usDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
aslandan kazananları tebrik ederim ..................................
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Yarın bana kızmasınız inşallah.İptal etmeyin sizi etkilemek istemezdim diye de yazmıştım ama etmişsiniz artık.İnşallah yükselişi yarın devam eder de pişman olmayız...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterwayyy köftehorrr
tavan olmuşşsun haaa

iyi ki emri iptal etmişim YARIN OLA HAYROLA
Yorum
-
ESTT NE DEMEK ;)asa670892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarın bana kızmasınız inşallah.İptal etmeyin sizi etkilemek istemezdim diye de yazmıştım ama etmişsiniz artık.İnşallah yükselişi yarın devam eder de pişman olmayız...
SONUÇTA BU SİTEDE HER KATILIMCI AKLI BAŞI MANTIĞI YERİNDE İNSANLAR KİMSE KİMSE YE
AL/SAT/TUT TAVSİYESİNDE BULUNMUYOR Kİ BİLİNDİĞİ GİBİ BU SPK KURALLARINA GÖRE YASAKTIR
dediğm /dediğiniz gibi
YARIN OLA HAYROLA ;);)DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Yorum