senette gözüme takılmıyor bi fonfuk var gidicek gibi
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
sayın ARTIK'ÇI; TTRAK beklentiniz nedir? Bilgilendirme için teşekkürler.ARTIK'ÇI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMGROS gitsin size soz..hepsini TTRAK'a aticam
Yorum
-
IDGYO'da neler oluyor!
İdealist GYO hisseleri iki günde %28 prim yaptı. 2011 bilançosunda da zarar açıklayan şirketin hisseleri tavan oldu...
23.3.2012 - 10:46
İdealist GYO hisseleri dün iki günde %28'e yakın prim yaptı. Ödenmiş sermayesi 10 milyon TL olan şirket 2011 yılı bilançosunda önceki yıl olduğu gibi yine zarar açıklamıştı. 2011 yılı bilançosundaki 215 bin TL zararla şirketin geçmiş yıllar zararları kalemi 785 bin TL'ye yükselecek.
Bununla birlikte şirket yönetim kurulu kayıtlı sermaye tavanını 200 milyon TL'ye yükseltmesi ve SPK'ya kayıtlı sermaye tavanının 200 milyon TL olarak 2016'ya kadar uzatması talebi acaba şirket sermaye artırımına mı gidecek sorusunu gündeme getiriyor. Ancak şirketin bilançosunda bedelsiz sermaye artırımını yapabilecek bir birikim görünmüyor. Dolayısıyla uzmanlar İdealist GYO'nun bedelli sermaye artırımına gidebileceğini düşünüyorlar.
Tüm bu verilerin ışığında IDGYO hisselerindeki yükselişin olası bedelli sermaye artırımı öncesi hissede operasyon yapıldığına dair kuşkuları artırıyor." Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
Ben otrende olurmuyum bilemem ama..3800 ustu 41-43 diye dusunuyorum..radyolog abim daha iyi bilir..Benimki dha cok trade amacli..uluscom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın ARTIK'ÇI; TTRAK beklentiniz nedir? Bilgilendirme için teşekkürler.Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
uluscom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın ARTIK'ÇI; TTRAK beklentiniz nedir? Bilgilendirme için teşekkürler.09/04 de % 318 net temttü verecek eklemek lazımARTIK'ÇI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen otrende olurmuyum bilemem ama..3800 ustu 41-43 diye dusunuyorum..radyolog abim daha iyi bilir..Benimki dha cok trade amacli..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Vedigi temettu kadar da duser hisse onu da ekleyelimradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster09/04 de % 318 net temttü verecek eklemek lazımOnlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster61700 leri deniolar gene
ezip duruyorlar gene... kırarsa güzel inebilir kırmassada güzel çıkması lazım gelir..." Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
verince aslında genelde ,ilk fiyat daha fazla düşük oluyorARTIK'ÇI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVedigi temettu kadar da duser hisse onu da ekleyelim
ör TTRAK şu an 3610 3.18 tl tmt verecek yani
36.10- 3.18:3292 eder tmt verdikten sonra fiyat daha da düşük olur geneldeDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
60300 e düşsek iyi olurdu aslında trade imkanları çoğalırdı.nasılsa eldekiler uzun vade.nakitle trade ederimBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
İMKB de Bankacılık sektör endeksinde oluşan son zirve çok güçlü bir momentumla gerçekleşmedi. Bunu aşşağıdaki grafikten de net bir şekilde görmek mümkün. Bu sektör endeksinde son dönemin kısa vadeli yükselen trend desteği 118000 seviyesine karşılık geliyor. Bu desteğin kırılması halinde IMKB de yaşanan bu geri çekilme hareketi derinleşerek bir düzeltme hareketine dönüşebilir.Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
yabancı takas oranı aldatıcı olabilirmi abi.mesela bu bababalar yerli kurumlardan işlem yapamazmıBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum