radyolog abi bende diyom avucum neden kaşınıyor demek palanın planları varmış
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
birazcık kartn aldım ...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Akfen holding'in bagli ortakligi akfenhes yatirimlari ve istirak hisseleri icin aquila hydropower teklif verdi
akfen holding a.s'nin kamuoyu aydinlatma platformu'nda (kap) yayinlanan
aciklamasi asagida bulunuyor:
" sirketimizin bagli ortakligi akfenhes yatirimlari ve enerji uretim a.s. Ve bu
sirketin sahip oldugu istiraklerinin hisselerinin dogrudan ve/veya dolayli
olarak satin alinmasina dair hamburg, almanya' da kurulu aquila hydropower
invest investitions gmbh & co. Kg' den gelen teklif, sirketimiz yonetim kurulu
tarafindan incelemeye alinmis olup, soz konusu teklif cercevesinde mutabakat
zapti imzalanmasi icin gorusmeler baslamistir. "
-matriks-ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
syn ahilas vking te ben ciddi prim potansiyeli görüyorum.tutmaya değer benceBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
ben alırsan çıkacağı varsada çıkmazz söleyim sana...ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya gurko , vkıng al, kıpa al, fonfok al karton bızde yok yaMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
fener bakalım 5380 e gelebilecekmi.ordan döner diye düşündümBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
10 lara düşşşünbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfener bakalım 5380 e gelebilecekmi.ordan döner diye düşündüm
almazsam ne oliimmm bak
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
10 lardan gerçekten alırım.ama şimdi trade ederim.al gülüm ver gülüm.peşin para
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
yok yok basacak köftehor vereyim gitsin
Yorum
-
kalın sağlıcakla
Yorum
-
Guney afrikali sasol iran ham petrol yerine baska alternatifler buldu *
guney afrikali petro kimya grubu sasol, iran'dan gelecek urunlerin
yerine gecebilecek alternatif ham petrol kaynaklari buldugunu
acikladi.
Sasol, petrol biriminin ocak ayinda gunluk 12.000 varil'ini
yani %20'sinin iran'daki natref rafinerisinden saglandigi
bildirdi.
-matriks-
Yorum
Yorum