bjk 1 0 yenildi
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bu replik "Salvar Davasi" filmini getirdi aklima..Sener Sen ne buyuk oyuncusun sen!!bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinanmıyorum düşüşüne zaten ayak yapıyor.vermem mgroslarımı geli,n buraya yavrularım benimOnlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
Yoo kimse dokulmediradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTUPRS 4420 üstüne çıkmalı ve oarlardan yukarı hareket etmeli
dökülen döküldü artık ;)
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
Bursa alsa bari kupayikenimiç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbjk 1 0 yenildi
Yorum
-
şimdi bu oğlan okur mu ? yani Radyolog hocam...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBLOOMBERGHT TV deki yormcu imekeb NİN 4/5 GÜNDÜR BU SEVİYELERDE DİRENDİĞİNİ VE FENA DA SINAV VERMEDİĞİNİ SÖLUO
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
61,700 üstünde kaldığı müddetçe okumaya başlıyacak mecburen... zaten okumayacaksa bunu belli eder kerata... 61,700 altına inerek...kapatarak vs. vs.ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralemsın Tnaanaaaa......Sence okurmu?
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
Makro Ekonomi
Türkiye için tavsiye değiştirdi

JP Morgan, Türkiye için tavsiyesini yükseltti
22.3.2012 - 15:26
JP Morgan, Türkiye için tavsiyesini Nötr olarak değiştirdi. Raporun detayları şöyle:
Türkiye için Ağırlık Azalt pozisyonu almanın risk getirisinin ortadan kalktığını düşündüğümüzden model portföyümüzde ağırlığı Nötr´e çıkarıyoruz. Parasal politikadaki son gevşeme ve beklenenden yavaş cari açık düzenlemesi TL´nin performansını düşürdü.TL´nin mevcut seviyesi, küresel ekonomik yavaşlama riskinin artması ve yüksek enflasyon görünümü sebebiyle riskler TCMB´nin daha kartal eğilimine dönmesinden yana. TL´de bir sıkışıklık ihtimali yükseldi
Yorum
-
oğlan uşağının ne etceği belli olmazzzzTnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi bu oğlan okur mu ? yani Radyolog hocam...
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
61700 altında ısrar ederse TOPRAK KOKARTnaaa28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster61,700 üstünde kaldığı müddetçe okumaya başlıyacak mecburen... zaten okumayacaksa bunu belli eder kerata... 61,700 altına inerek...kapatarak vs. vs.

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Yorum

Yorum