günaydın
Hisse_Trade 9
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
7 yıldır aldım sattım kazandım kaybettim doğru fiyattan satmayı öğrenemedim gül gibi gslerimi verdim dünMutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
kzanınca arkana bakmayacaksın bende erken verdim ama kazandıkmı kazandık allah bereket versinBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster7 yıldır aldım sattım kazandım kaybettim doğru fiyattan satmayı öğrenemedim gül gibi gslerimi verdim dün
üzülme yalnız değilsin
herkeze günaydınBiz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
aslana giriyorlar hayırlısı olsun .......................Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
öğrenemedimöğrenemedimöğrenemedimöğrenemedimöğrene medimsinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster7 yıldır aldım sattım kazandım kaybettim doğru fiyattan satmayı öğrenemedim gül gibi gslerimi verdim dün
nasıl....kimden...öğrenebiliriz.....?
bir bilen var mı.....
cümleten hayırlı sabahlar....hayırlı cumalar....
saygılarımla
talebe A-YIGücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....
Yorum
-
200 günlük ho yu geçti gittiği yer aşağı yukarı 256 tl civarı olması lazımBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
A-YI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröğrenemedimöğrenemedimöğrenemedimöğrenemedimöğrene medim
nasıl....kimden...öğrenebiliriz.....?
bir bilen var mı.....
cümleten hayırlı sabahlar....hayırlı cumalar....
saygılarımla
talebe A-YI
bilge kişiye sormuşlar
nasıl hep doğru kararlar alabiliyorsun neye borçlusun bunu diye
el cevap : ALDIĞIM YANLIŞ KARARLARADÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum