altin....pariteler...ve beklenen son....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • polat55
    Tecrübeli
    • 09 Temmuz 2011
    • 539

Üstat, bu arada altındaki TOBO ya omuzdan dalma zamanı yakın mı, kefereye nerden gılıcı saplamaya başlıcaz?...ek cephane doldurucam da...

bugün çok yazdım..vaktini aldım hakkını halal et....

saygı ve sevgilerimle...
    Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

hatirlayin...68 000 topigi acmistim...nerede actim onu....endeks 48 000 indigi ilk gun....

niye actim onu....butun forumlar hedef yerin dibi yaziyordu....usaglara 48 000 den mal verdiriyorlardi....bende shortla 48 000 e inmismis hizla mallanmistim...

USAGLAR MALI BELESE VERMESIN DIYE ACTIM ONU....VE BAK 63 000 E GELDI....

sizde boyle yapin....eger teknigi duzgun okuyorsaniz....degilse....buyuk vebal alirsiniz...kardeslerinize para kaybettirirsiniz....yazik olur....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

polat daha degil....geri doner o...

1666 yi optu...1640 lara salindi....simdi cikiyor....1680 i izliyecegiz...

bu borsalarda bi kez daha yukari furur....ondan sonra sellele....onun ucun 2000 puan kari aldim ki...bi kez daha furayim tepeden.....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

sair...

yazdigim herseyi kendi ustune alima...sana demiyorum ben...genele diyorum...sen duzgun ve iyi niyetli temizsin....o yuzden seni seviyor ve kirmamaya calisiyorum....

ayrica....yazdiklarindan faydalaniyorumda....teknigin guzel...yukaridaki uyarilarima dikkat et yeter...daha iyi ve faideli olacaksin....caliskan kardesim....

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1922

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            KIMSE ALINMASIN....

kucuk yatirimciyi batiran bu forumlardir....

yuzeysel bi bilgiyle....skenderin cizdigi grafa bi alt cizgi bi yan cizgi bi on cizgi ekle as....sonra hedef feyza de....assagi dondumude....hedef yerin merkezi de....VE GOYGOY YAP....VE MILLETI BATIR....

bunu yapmayin yaw....bu durzuye yardim ediyorsunuz....isini kolaylastiriyorsunuz....

en tehlikeli insan....BILMEDIGINI BILMIYENDIR....masallah forumlar bunnarla dolu....
            HAY AĞZINA SAĞLIK..

HAY AĞZINA SAĞLIK..

HAY AĞZINA SAĞLIK..

HAY AĞZINA SAĞLIK..

Günün ayın yılın cümlesi..

KUZU üstüne alma..,

KY bu forumları okudumu hiç birşey kazanamaz..
            Herkes pozisyonuna göre uçacak kaçacak..
            Hele kağıt topikleri başlı başına bir alem..
            Sen kimsin nesin derdin ne ne kadar pozisyonda sın..
            SENİ TANIYOR MUYUM...

Kılıf da hazır..Efendim ben yazdım sen beni dinleyerek işlem yaptınsa suç senin bana ne..

Yahu beyin yıkama diye bir şey var..
            Bir adama 40 kere deli dersen deli olur..

Birde usta diye tabir edilenler var ki..Zamanında bir kağıdı yada endeks de yön değişimini tutturmuşlar sonra isimleri ustat a çıkmış..

Arkadaşlar bu forumlar 1000 lerce insan takip ediyor..İçinde 1000 tl ile oynayanı olduğu gibi 1.000.000 tl ile oynayanı da var..Bu forumları hafife almayın..

Adam yazıyor aaa o da ne yarın kağıt hakkaten hareketleniyor..Yüzde 5-6...Geliyor..Dedik işte diyor..
            Tabi hareket hareketi doğuruyor..
            Ertesi gün bi yüzde 5-7 daha..Bi ton KY daha atlıyo..

Sonra kağıdın esas sahibi yada patron bi mal basıyo..KY alıyor kucağa oturuyor..

Bi bakıyorsun ustat..ee ben sattım çıktım yazıyo..

Bir tane forumda sığ bir tahtada bir eleman 1.000.000 lotu olduğunu yazıp çiziyordu..
            Tahta 1.20 lerde iiken boyuna bu firma adam olmaz cart curt zaten şu kadar yatırım yapacak temettü veremez dikkat edin diye yazıyordu..
            Bu arkadaşın oynadığı aracı kurumu buldum..
            Bunu yazdığı gün mal alıyor sonra 4-5 gün sonra 3-4 kademe yukarıdan uçacak kaçacak yorumları eşliğinde satıyordu..

Tahta bugün 1.60 lara geldi..

Yorum

• gundwane
              Tecrübeli
              • 18 Ağustos 2011
              • 1922

Dikkat edin bu ustat denen adamlar hep tartışırlar kovulurlar ama sonra bi bakarsın başka bir forumda başka bir nickle (yada aynı nick ) yazmaya başlarlar..
              Yahu derdin nedir..Neden yazıyorsun tamam işte lanet olsun bir daha yazmayacam demiştin hani dersin..
              Dua için yazıyorum derler..

Adamın teki 30 kasıma kadar susuyorum tısss yaptı bir kağıt için..
              Hakkaten de 30 kasım da kağıt tavan oldu..
              Sonra bir kaç gün içinde o tavan değerinin nerede ise yüzde 20 altına geldi..

Geçen netaş topiğinde 1000 kişi vardı izleyen..
              Bir eleman yazmış..25 bin tl günlük kaybım var diye..
              Tahta yüzde 9 taban idi..

15-16 tl düştü idi..1000 lottan fazla malla tahtada adam..Neden ..
              Çünkü forumda arazi satışı olacak uçacak dendi..

1000 kişi izliyordu bakın..
              Sadece birisinde 1000 lottan fazla mal var..

Yorum

• gundwane
                Tecrübeli
                • 18 Ağustos 2011
                • 1922

Kimse üzerine almasın lütfen..tnaaa28 sana da demedim..

Sadece bu forumlar KY nin borsa konusunda yarım olan aklını daha da karıştırıyor onu demek istedim..

KUZU yazmış..Benimde düşüncelerimi okumuş gibi oldu 1-2 bişi eklim dedim..

Yorum

• Tnaaa28
                  Analizci
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1334

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Kimse üzerine almasın lütfen..tnaaa28 sana da demedim..

Sadece bu forumlar KY nin borsa konusunda yarım olan aklını daha da karıştırıyor onu demek istedim..

KUZU yazmış..Benimde düşüncelerimi okumuş gibi oldu 1-2 bişi eklim dedim..
                  yaw niye üstüme alınayım gundwaneciğim ben üstat değilim ki...

ben ustayım üstadım diyenler kimlerse onlar alınırlarsa alınırlar...

üstatlıkta ustalıkta bize göre değil... ben biliyorum uleenn .. benden başka kimse bi mok bilmiyo diyede düşünmüyorum...

burası forum herkes kafasına göre yazıp çızıyor... kimisi üstat olmak için yazıyor... kimisi kendini tatmin etmek için yazar.. kimisi ölesine takılır yazmak hoşuna gider ondan yazar...kimisi bende yaranayım der itibarlanayım der yazar...kimisi bilgi edinmek için gelmiştir nadiren yazar....
                  millet aptalmı bilmiyor mu kimin neyi neden yazdığını...

eee forumlarda birileri yazmassa forumun ne anlamı kalır...

e niye sen tartışıp duruyon denirse her gelen bi laf sokuşturup durursa tartışma çıkar tabii.. herkes işine baksa yorumunu yapsa kimse kimseyle durduk yerde çatışmaz....
                  " Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• Tnaaa28
                    Analizci
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 1334

Hem bu borsadan anlamıyanın ne işi var borsada o zaman... başkalarının lafıyla kim olursa olsun bu ister ben ister bi başkası şunu demiş bunu demişle yatırım yapılırmı...paranı koyyon bu işe belkide çoluğun çocuğun ailenin nafakasından arttırdığını yatırıyon bu kahpenin borsasına...

bu borsa kahpe düzenidir... adamı ayakta götürürler.. güvenilir hiç bi tarafı yoktur... işi bilmiyen kişinin ocağına incir ağacı diker...

gün gelir herkes yanılır... güvendiğin dağlara kar yağar... bi ton zarar ziyan edersin...

herkes kendini yapabildiğince olabildiğince geliştirmeli... kendi yağıyla tuzuyla kavrulmalı...

kimi takip ediyorsa onu yatırım yapmak için değil sadece düşüncesini öğrenmek ve bilgi edinmek için okumalı...kendi kararlarını kendi alabilmeli... alamıyorsa alabilecek duruma gelmek için gayret göstermeli...

" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."

Yorum

• kaksi
                      Yeni üye
                      • 18 Eylül 2009
                      • 6

Sene 1993 ilk defa seans salonuna geldim ve seansı izlemeye çalışıyorum,önümüzde bilgisayar filan yok.Duvarda bir perde, senetleri oradan takip etmeye çalışıyoruz.Derinlik bakmak kıdemlilerin sahip olduğu bir ayrıcalık.Ama ben her gün para kazanıyorum.Devalüasyon olmuş, konya çimento almışım paraya para demiyorum.Arka sıralarda otururken,ihtiyar bir adamla tanıştım.Onunla devamlı muhabbet ediyor ve bilgisi benden fazla olduğu için durmadan soru soruyordum.Adam bu işin tek kuralının herkes alırken satacaksın,herkes satarken sen alacaksın demişti.(kuzu versiyonu;aklın sana ne diyorsa tersini yap)Ben bu cümleyi tam on yıl geçtikten sonra kavramıştım.Tabi bedeli çok ağır oldu.Sonra çevremdeki diğer insanlara bunları anlatmaya çalıştım ama nafile insanlar,benim yaptığım aptallıkarı yapmaya devam ettiler.Hepsinin sonu da aynı oldu.Daha sonra ki geçen sürede gördüm ki borsa yaşananlardan ders alınarak öğrenilen bir yer değil.Yaşayarak öğrenilen bir yer.O yüzden fazla yazmam,ne anlatırsak anlatalım bu hatalar yapılacak.

Hayatta ki en pahalı şey tecrübe.Arzum,sizlerin bu bedeli daha az ödemenizdir.Saygılar.
                      Akıl tam olunca,söz azalır.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

kaksi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Sene 1993 ilk defa seans salonuna geldim ve seansı izlemeye çalışıyorum,önümüzde bilgisayar filan yok.Duvarda bir perde, senetleri oradan takip etmeye çalışıyoruz.Derinlik bakmak kıdemlilerin sahip olduğu bir ayrıcalık.Ama ben her gün para kazanıyorum.Devalüasyon olmuş, konya çimento almışım paraya para demiyorum.Arka sıralarda otururken,ihtiyar bir adamla tanıştım.Onunla devamlı muhabbet ediyor ve bilgisi benden fazla olduğu için durmadan soru soruyordum.Adam bu işin tek kuralının herkes alırken satacaksın,herkes satarken sen alacaksın demişti.(kuzu versiyonu;aklın sana ne diyorsa tersini yap)Ben bu cümleyi tam on yıl geçtikten sonra kavramıştım.Tabi bedeli çok ağır oldu.Sonra çevremdeki diğer insanlara bunları anlatmaya çalıştım ama nafile insanlar,benim yaptığım aptallıkarı yapmaya devam ettiler.Hepsinin sonu da aynı oldu.Daha sonra ki geçen sürede gördüm ki borsa yaşananlardan ders alınarak öğrenilen bir yer değil.Yaşayarak öğrenilen bir yer.O yüzden fazla yazmam,ne anlatırsak anlatalım bu hatalar yapılacak.

Hayatta ki en pahalı şey tecrübe.Arzum,sizlerin bu bedeli daha az ödemenizdir.Saygılar.

kaksi bayagi eskiymissin sen....iltifatin daha degerli oldu benim ucun....

hissenette yazarken...bir ara yukarida koyulastirdigim temayi cok isledim....uyguladimda...

insan beyni insanin kendi elinde degildir....medyanin elindedir....beyin bi bilgisayardir...girdigin datalara tepki verir....

ve o donemde diyordum ki....aklin ne diyorsa tersini yap....cunki aklina giren datalar skenderce veriliyor...beyin bi bilgisayar...sentez yapip sonuc cikariyor...o sonuc ALSA...git sat....o sonuc SATSA....git al....bunu uyguluyorum ben....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

az once hissenet vob 24 u okudum....shortcu cogunluk yok artik....

neden...

skender gorsel gercek datayi surdu masaya...ne o...beklenmiyeni yap....yukari sur....

surunce yukari...usaglar dondu....beyinler dumura ugradi...hani derler ya....beynimi ikeyim diye hata yapinca....aslinda beyinleri dogru yondeydi....bugun okuyunca hepsi sinmis zarari almis....kenara oturmus...dut yemis bulbul olmuslar...

niye....skender beyinlerine oyle bi data soktuki....usaglar dumura ugradi....simdi o beyni iksen ne olur ikmesen ne olur....beyin sende degilki....skenderde.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

onun ucunde....tersde kaldigimda...elestirenlere diyorum ki....HICKIMSE HICBIRSEY GUZUYU DURDURAMAZ....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

SKENDER...YANI 20 BANKA VE FED...

su anda paritelerde manupulasyon yapiyorlar...gozlerimle goruyorum...arkadasim ariyor gordun nu diyor...he gordum diyorum ve bi trade i erteliyoruz....hani teknik...ne teknigi yaw....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

beyin kontrolunu ben en iyi forumlarda yaparim...

diyelim skender yukari gitti....ve birden teknikciler buyuk coskular esliginde hedef feyza hedef feyza diyor...ve kodugu grafada bakiyorsun hakketten hedef feyza diyor...BEYIN GITTI....SENDE DEGIL...O GRAFI SKENDER CIZDI...SEN DEGIL...SENIN ONA BAKARAK YANLIS BI TRADE GIRMENI SAGLIYACAK....

teknik analiz yaparken....kafanda bunnar yoksa...o isi birak...git evinde karina yardim et bulasik yika...yoksa hem kendini batiracan...hemde seni okyan ve onemsiyeni....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information