eksper Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
FED 2014....DEFLASYON....AKILLI PARA....ve SON FURGUN....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sebebi dönüş değilde düzeltme olarak mı düşünüyorsun bu durumuKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
yaw bu arada, şu siyasi olayları gözazrdı mı ediyoruz
savcı, mit falan filan... kocamankus veya erol.erdem hocam güzel bir yorum yapsa
ekleme: İstanbul Beşiktaş MİT Bölge Müdürlüğünde arama yapılıyor"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili guccuk yatirimci gardaslarim....
gendinizi guccuk gormeyin....bakin kimleri ne hale soktuk....BATIRDIK USAGLARI.....
................. 2007 fiyati......2011......................simdi.....
doyce giz.........120................20................. ........35
commerz zilli.....38..................1.20................ ......1.9
baribas sergos...95.................22.................... .....35
sosyetik bebek....160..............15...................... ....24
hallerine bakin....devler lem bunnar....bunnari oylum oylum oyduk yaw.....
birinin basi....yunan gorusmelerindeydi hafta sonu....herifin tipi kaymis....kaybettigi buzagiyi ararken...yorgo ona....
BILIYONNU HEMSERIM....senin buzaginin anasi inekte oldu....buzagiyi biz yedik....emme anasini kim yedi bende bilmiyorum dedi....
yani....
bu usaglari batirdik....halimize sukredip....irakimizin ve lakerdenin kiymatini bilip....kefereye sukredelim...batik olan onlar....onun ucun guduruyorlar....
yakinda....portekiz bunnara ebelerinin oteki orekesini gosterecek....dusmek ucun cikiyorlar....
ve demistim ki....bu gizlarin gidecegi yer yok ustte ocu var...bi sonraki mesajimda....bu gizlarin parasi bizi ucurdu....MAL CAKMAK UCUN...
BU GIZLAR SU ANDA....
DOYCE........EKSI YUZDE 5
COMMERZ......................7
BARIBAS.......................4
SOSYETIK......................6
ALTTA ISE....
BU kerizlerden gelen kerizzz paranin bizi diger emerging marketlerden nasil ayristirdigi var....mal A tipi banka fonlarina yikildi...menelosun dedigi turkler bu fonlar....bos konusmuyor yani....
lem olumm....guzunun kiymatini bilin lem....
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergosterge indeksler..........son bi ay....
emerging marketler cikis..........yuzde 14.05
brazil............................................ ...12.34
cin............................................... .....5.56
hind.............................................. ...13.30
rusya............................................. ...15.42
turkiye........................................... ..22YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
benim yuzde 25 ilk cikis miktarinida bu banka graflarindan hesapladim....ikinci yuzde 25 ise gene bunnara gore hesapli...
simdi yazmam bittabi.....ilerde....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu arada....
VOB DA...1 hafta once kol keserken....bana soktugu kazigi geri ona sokmamada 500 puan kaldi.....ilk aldigim 10 050 puanda cebimde...
eeeee....demekki borsa bi maraton kosusu....son onemli....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
oyacimmm....
10 gunnuk kirildi....59 416 ydi ilk seans....
20 gunnuk..............57 733 te ilk seans sonu....burasi hisseci ucun kiritik....kirildimi karli stop yeri....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hisseler icinde azicik bir seyler desen, ha kuzu kardes.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu hesapta....hisseler hic yok....Yazdıklarım sadece beni bağlar. Kimse yatırım tavsiyesi olarak algılamasın. Ben kiiiim borsa kiiiim :)))
Ben lottoyu oğlum doğduğunda tutturmuşum. İyiki doğdun oğlum.
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroyacimmm....
10 gunnuk kirildi....59 416 ydi ilk seans....
20 gunnuk..............57 733 te ilk seans sonu....burasi hisseci ucun kiritik....kirildimi karli stop yeri....
ANOMALY.....bu onemli bunu hep arayin...celiskiyi...
ulusal 30 spot....bugun 20 gunnuge indi....ama ulusal yuzde hala 1000 puandan fazla var...
BU SIZE....
vob da zirveyi gosterir....hizla ulusal 30 da ki bu cikis....VOB da kol kestirme hedeflidir....
ulusal 100 ise ona uyamamis cunki onda SOYGUN YOK.....
skenderle furusan delianli.....bunnara hep bakacak....gozleri yuvalarinda fildir fildir donecek....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
PEKI BU ANAMOLY YI NASIL KULLANACAKSIN....
demekki ikinci yuzde 25 cikis....esasta ulusal 50 ve 100 deki hisselerde olacak....ulusal 30 yuzde 10 daha cikarken....onlar yuzde 30 cikacak...
listeyi hazirladim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum