Temmuz-aralik enflasyonunun %6,78 Çikmasi Üzerİne, temmuz'da %4 zam alan memur, sÖzleŞmelİ ve memur emeklİlerİne %2,67 enflasyon farki verİlmesİ gerekecek
Hisse_Trade 8
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
mesele senet yazmak değil,
mesele kaymetmeme meselesi
sabit kaldığın günlerde cepte kalan para ile kar yazmak mesele
dar alanda kısa paslaşmalar oluyor. herkes kendine göre az çok işlem yapıyor ama alıp satmasını bilemeyene zarar yazdırmamaktır mesele."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
tavanlık senetler tırı vırı senetler.... endeks tatsızken şansı fazla zorlamammak lazım. Dün tepkiye euro aldım ufaktan bastıkça bastı maliyeti 0.90 çekebildim ancak... yani boşa kürek çektik...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersorma üstad haber yolluyoz tık yok fıkra yolluyoz tık yok tavanlık bir kağıt yazssak belki canlanır ortalık ::::
)
eldekilerle yetinmesini bilkemk laızm...
Yorum
-
sesine ses veriyom üstadımmmm ::simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüko sesin çıkmıyor, ses ver.............
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
96 direncini kırması iyi oldu. gömstergekelri pozitif.... 97 lerde tutuncuğu sürece yola devam eder...marif7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermetro ne olur arkadaşlar kıpırdanma var sanki ustadlar bilgilendirirse sevinirim teşekkürler
Yorum
-
1 üzeri 1,02 - 1,03- 1,04 - 1,05 direnç. bütün kalelere muhafızlar yerleştirilmiş... Kaleler önemli...marif7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermetro ne olur arkadaşlar kıpırdanma var sanki ustadlar bilgilendirirse sevinirim teşekkürler"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
mesele kağıt borsa meselesi değil gün gelir 3-5 kağıdımız tavanlar gün gelir hiç kağıt almayız ama bakıyom herkes burda hiç kimseden ses çıkmıyo hiç deyilse bu gibi dönemlerde muaabet olsun topiğimiz canlı kalsın yoksa sıkıcı oluyo ..EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesele senet yazmak değil,
mesele kaymetmeme meselesi
sabit kaldığın günlerde cepte kalan para ile kar yazmak mesele
dar alanda kısa paslaşmalar oluyor. herkes kendine göre az çok işlem yapıyor ama alıp satmasını bilemeyene zarar yazdırmamaktır mesele.
günde en az 5-10 işlem yapan ben 2haftadır tek bir kağıt almış bekliyorum :
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
az bişe avgyo aldım heyacan olsunMevlana der ki;
Yorum
-
Ortam sessiz olunca işin doğrusu bizde kendi işimize bakıyoruz...dün 4-5 senette pzo. açtım ama topikte katılım az olunca yazmadım buaraya...GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesele kağıt borsa meselesi değil gün gelir 3-5 kağıdımız tavanlar gün gelir hiç kağıt almayız ama bakıyom herkes burda hiç kimseden ses çıkmıyo hiç deyilse bu gibi dönemlerde muaabet olsun topiğimiz canlı kalsın yoksa sıkıcı oluyo ..
Yorum
-
Hayırrrrrrrr, inanmıyorummmmmmm.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesele kağıt borsa meselesi değil gün gelir 3-5 kağıdımız tavanlar gün gelir hiç kağıt almayız ama bakıyom herkes burda hiç kimseden ses çıkmıyo hiç deyilse bu gibi dönemlerde muaabet olsun topiğimiz canlı kalsın yoksa sıkıcı oluyo ..
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum
-
senmmi inanmıyon yoksa bu yavrumu inanmıyo ::::::::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırrrrrrrr, inanmıyorummmmmmm.

)))))
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum