Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Güniçi YorumGY IMKB-100 : Cuma günü ilk seans endeksin, 51.880-52.334 aralığında işlem görerek, seansı 52.131 seviyesinden tamamladığını görüyoruz. Endeksin güne 52.350 ara direnç seviyesi hedefli yükselişle başlaması sonrasında ilk seans bu seviyeyi geçmeyi başaramadığını görüyoruz. İkinci seans 52.350 ara direnç seviyesinin geçilmesi durumunda yükseliş hareketinin 52.675 ara direnç seviyesi hedefli sürmesi beklenmelidir. 52.675 ara direnç seviyesi üzerinde ise endekste 52.875 ana direnç seviyesi takip edilmelidir. Ayrıca 52.350 ara direnç seviyesinin geçilememesi ve satışların etkili olması durumunda endekste 51.750 pivot destek seviyesi hedefli gerileme yaşanabilir. 51.750 pivot destek seviyesi altında ise 51.150 pik destek seviyesi izlenmelidir.
Endeks 30 Aralık Kontratı : Kontratın güne 63.000 ara direnç seviyesini test ederek başladığını ancak günün ilk yarısında bu seviyeyi geçmeyi başaramadığını görüyoruz. Günün ikinci yarısında 63.000 ara direnç seviyesinin geçilmesi durumunda yükseliş hareketinin 63.700 ara direnç seviyesi hedefli süreceğini düşünüyoruz. 63.700 ara direnç seviyesi üzerinde ise 64.100 ana direnç seviyesi takip edilmelidir. Ayrıca 63.000 ara direnç seviyesi altında kalınması ve tepki satışlarının etkili olması durumunda kontratta 62.300 pivot destek seviyesi hedefli gerileme yaşanabilir. 62.300 pivot destek seviyesi altında ise 61.375 pik destek seviyesi izlenecektir. Ziraat yatırım
ya şimdi ben mi yanlış hatırlıyorum. merkez bankası Erdem Başçı açıklama yaptığıunda çarşamba günü. en fazla müdahale (dalgalı kur sistemine de uymaz bence ama) 1,350,000 doları aşmayacak şekilde yapılacak dememişmiydi. yazıyı bulamadım. yanlış hatırlıyorsam düzeltin. ne bu 2,5 milyar dolar satışı şimdi. yıl sonu kapanışını düşük göstermek mi amaç? bunu anlamıyormu kimse? ulen oynuyorlar yatırımcıyla yahu. yazıklar olsun.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum