Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bugünün anlam ve önemini anlatan bir şiir yazabilirsiniz ::
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
bugünün anlam ve önemini anlatan bir şiir yazabilirsiniz ::
adet oldu son yarım saat basmaları
ne demek oluyor ki bu, ne ki anlamı
KEY olarak öylece bekleşip duruyoz
bu işin sonunu hepimiz merak ediyoz
tepki alımının zaten heç hayrı yoktu
işte yine verdiler sankı çıkışı çokmuştu
insanda şiir hevesi mi bırakıyolar ki aah
ne olacak bu işin sonu demeyelim vaah vah
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
sabah 10:55 gibi ani bir düşüş daha yaşadı 20 bin liralık (eski parayla)
şimdi aldılar yine eski seviyesine pehhh
kar'ımı realize ediyor yani şimdi?
barajın önüne set olmaya çalışıyor ama olamıyor işte
daha da gider bu dolar kalmaz
1920 lere değin tekrar devam eder!
BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
MB nin dolara müdahalesi ilen yur dışından bir iki gündür ayrılan bir IMKB...
51,800 - 52,500 ve özellikle 54,500 civarları zor bölgeler ki biz daha 51,800 lerde takılıyoruz .. aynı zamanda 51,000 üstünde 3 gündür kalmayı başarıyoruz... Burada 51,000- 51,800 arası iyce sıkışmaya başladık... Yurt dışının olumlu yükselişler yapması ile belkide bu 51,000 üstü kalmayı başarıyoruz.. bide yurt dışı kötü olsa napardık bilmem...
Yön konusunu kestirebilmek benim için çok zor görünüyor... 50,740 üstündeki kapanışlar bizi rahatlatsada bir müddet yurt dışı bozulursa neyaparız...50740 altında satış baskısınn artma imkanı yüksek görünüyor...bu fiyat altında yine bir 48,000 üstü kalma çabasının olup olmaması önem arzeder 50740 üstü kalmak önemli... en üstte ise 54,500 civarları nı önemli görüyorum... oda çıkmak nasip olursa ..
vesselam...
iyi geceler.....
" Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
imkb100 de 26560 usd ile 27989 usd arasında kısa vadeli tutunma ve taban yapma çalışmaları var. Olası bir tepkide 27.989 usdler geçilirse 28675 usd direnci test edilecektir. Beklentim de şimdilik bu yönde. Altta ise 26.650 usd altındaki dip desteğimiz 26.047 seveyesinde. bu seviyeye sarkma olsa bile ciddi bir tepkiyle karşılaşacağımızı düşünüyorum.
Yorum