Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ak Yatırım ( http://www.akyatirim.com.tr ) Araştırma Bölümü
Tarafından Hazırlanan Şirket Haberlerinin Değerlendirilmesi Raporu:
"Ereğli Demir Çelik – NÖTR Endeksin Üzerinde Getiri – 1 Ocak’tan itibaren vadeli
satışlarında TL cinsinden borçlanma uygulamasına son verdiğini açıkladı. Tüm vadeli
ödemelerde yalnızca ABD doları cinsinden borçlanma uygulanacaktır.
MEDYA SEKTÖRÜ – NÖTR Medyaradar web sitesine göre, 2007 yılında Sabah ve
ATV’yi TMSF’den 1 milyar 100 milyon dolara satın alan Çalık Holding medyadan çıkma
kararı aldı. Çalık’ın kredi ödemelerinde zorlandığı ve "benden bu kadar" diyerek medya
organlarını satışa çıkardığı konuşuluyor. Talipliler arasında Hürriyet ve Kanal D için
Doğan Grubu’n’a teklif veren Time –Warner, KKR ve Texas Pacific grubu olduğu
belirtiliyor.
Gazetelerde yer alan haberlere göre, Sabancı Holding’in NÖTR Öneri Yok- enerji
şirketi olan Enerjisa, AYEDAŞ´ı (İstanbul Anadolu yakası elektrik dağıtım şirketi)
devralmasının mümkün olmayacağını bildirdi. Sabancı Holding ve Avusturyalı
Verbund şirketlerinin eşit oranda ortak olduğu Enerjisa, ortaklarından Avusturya
Verbund’un Avrupa´da hüküm süren ekonomik ve finansal kriz nedeniyle AYEDAS için
yatırım yapamayacağı kararını aldığını ve bu durumda da Enerjisa´nın AYEDAŞ´ı
devralmasının mümkün olmayacağını açıkladı. Enerjisa, 2015 yılına kadar 5.000 MW
kurulu güçle %10 pazar payına ulaşmayı hedeflemektedir. Bunun için 2015 yılına kadar
5 milyar ABD Doları yatırım bütçelemiştir.
Garanti Bankası – NÖTR Endekse Paralel Getiri ve Türk Havayolları – NÖTR
Endeksin Üzerinde Getiri - THY’nin düzenli uçuş programı olan Miles & Smiles’taki
ortaklıklarını 31 Mart 2012 tarihine kadar uzattıklarını açıkladılar. Üç yıllık orijinal
anlaşmanın süresi 2011 sonunda bitmişti. Program için 16 Ocak tarihinde bir ihale
düzenlenecek. Garanti ve THY söz konusu programda 2000 yılından beri ortaklık
yapıyorlar.
TEB – NÖTR Endekse Paralel Getiri – 350 milyon TL tutarındaki 178 gün vadeli yurt
içi bono ihracına ilişkin talep toplamının 18 – 20 Ocak tarihlerinde yapılacağını
duyurdu. Banka, ileride yapacağı bono ihraclarıyla toplam borçlanma tutarını 900
milyon TL’ye kadar çıkarmayı planlıyor."
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım
danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti,
aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen
bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı
sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve
tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine
dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri
tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer
alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize
uygun sonuçlar doğurmayabilir...
seneti tespit edip almak marifetse satabilmek daha büyük bir marifet.... kartonu sabah 197 lere şutlamadık hale bakın....
evet üstad aynen öle eldeki kağıt 3 kez fırsat verdi ama beceremedik
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
sağolasın gardaş.doldurda bi bardak şöyle limonlu.karşılıklı kıtlayalım
ooooooo sen aşmışsın kıtlamayıda öğrenmişsin biz buralarda unuttuk kıtlamyı
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Sayın üstadım elimde 11000 lot kadar etyat var.yüksekten almıştım maliyetimi 1,06 ya düşürebildim ancak.Bu kağıttaki beklentiniz nedir öğrenebilir miyim?? Operasyon yedikten sonra toparlanması zor olur ama ufukta bişeyler var mıdır ???
Yorum