altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • saseryu
    Yeni Üye
    • 17 Ağustos 2011
    • 46

kuzu üstad bir ses verseydin, kenarda sahaya girmek için bekliyoruz seni, saygılar...

Yorum

• vmr
      ketenhelva
      • 12 Mayıs 2009
      • 313

evin önündeki,agaç dalındaki kuş yavruları büyüdü,yuvadan uçtu..bizim joseph hür semaya çıktı.....piyasanın gevşemesi bitsin tekrar mal alma zamanını ayarlamak gerek...
      su akar yolunu bulur..

Yorum

• repalize
        Aktif
        • 05 Aralık 2011
        • 311

şöyle bir düşündümde 24 saat civarı sayın guzu dan haber alınamıyor.. ve neredeyse herkes fikir teatrisi yapmak yada bi zati sayın guzunun fikirleri doğrultusunda adım atmak için haber bekliyor

gene düşündüm sayın guzu da bizler gibi ölümlü ya göçer giderse o zaman skender bizi önüne katıp mıçtığımız yere gadar govalamaz mı ?

Bu sebepten sayın guzu size hayırlı bir ömür diliyorum..

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          KARTLAR PAZARTESI YENIDEN DAGITILACAK USAGLAR.....

artik harp....anglo sakson larla....avrupa arasinda....

ve guzel ulkem TURKIYE....yeniden sahlanacak....hem anglo gel yanima diyecek....hem evropa....

ilk furusmada....avrupayi koseye kistirmak ucun...accaip satacaklar...ve bizdeki tum finansal yatirim ve krediler yuzde 80 evropa...sikisan evropali tefeciler bizide eccaip satacaklar....

EGER EVROPA...YARIN AAASAMA KADAR ...DONLARI INDIRIP...EMREDILENI YAPMAZSA....
          yeddi ceddimizle furmaliyiz....eger bu savas cikarsa....

inceledimmm.....oya gibi oydum....bu savas KACINILMAZ.

yazdim ya lem pazar gunu...ucunude shortladim....

az once altini kapattim,ustten yeniden shortlamak ucun....dow ve vob shortlari yarin kaparim.

yarin kritik....donus gunu.yil sonu makyaji ucun,
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• mert_77
            Katılımcı
            • 11 Ağustos 2011
            • 152

kuzu üstat paritenin başına gelenler bizim yılbaşı makyajını sakata getirebilirmi nedersin?

Yorum

• k3r3m
              Aktif
              • 31 Temmuz 2011
              • 665

aralık'ta organizasyon olacaktı
              ne oldu ona, 17 aralık gibi demiştik?

türkiye'ye geliyo musunuz sayın kuzu?
              "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• saseryu
                Yeni Üye
                • 17 Ağustos 2011
                • 46

kuzu bugün kritik dedin, dönüş için sinyal verecekmisin bizlere, selamlar

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

kar gorulmustur...62 400....3000 puandir ve durmak acgozluluktur....ALINMISTIR.

SIMDI...

YIL SONU MAKYAJI UCUN....zamanlama ve rakkamim 61 800 dur sistemim geregi....kari aldim 62 400 de....61 800 de longa yattim...gelmezse bugun bulasmam...YARIN NEREDEN BULURSAM.
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ACILISTA...dow da da karimi alacagim...dun yazdigim gibi....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

unutmayin VOB da....dalgalara ve zamana oynarson....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

yil sonu makyaji yapmiyabilirde bu kez...fekat o riski goze alamam....beklemek ve paralari sevmek en iyisi...

benjaminler yesyeni....al ye...tohumuna parami verdim...amerika basiyor skender dagitiyor.....

Yorum

• Survival
                          Birleştirici
                          • 30 Nisan 2009
                          • 6

63 700 ila 62 700 arasinda yayili bekledim...vermiyor...verirse alirim....yoksa....gule gule...
                          Kuzu hocam, siz böyle görüşler belirtmiştiniz. Ne zaman sattınız ve 3000 puan kar oldu ben anlayamadım.. :(

Yorum

• evliya
                            Yeni Üye
                            • 02 Kasım 2011
                            • 35

Sn survival ,Sn kuzunun kaçtan alıp satması hiç önemli değil önemli olan balık tutmayı ögretmesi. Lütfen tartışma yaratmayın.

Yorum

• Survival
                              Birleştirici
                              • 30 Nisan 2009
                              • 6

evliya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sn survival ,Sn kuzunun kaçtan alıp satması hiç önemli değil önemli olan balık tutmayı ögretmesi. Lütfen tartışma yaratmayın.
                              Ben tartışma yaratmak istemiyorum, sadece forumlarda herkesin şuradan kapattım şu kadar puan kar aldım yazmasının anlamlı olması için, pozisyonu şuradan açıyorum diye açtığı an yazması gerekir. Yoksa bu tür gönderilen kimseye faydası olmadığı gibi 3000 puan kar hayali ile birçok KY'yi VOB gibi bir kumar masasına çeker. Future piyasalar sizi hayal alemine götürüp elinizdeki temimati almak için vardır bunu unutmayın. Gerçek Skenderlerin sayısı çok azdır, gerisi maalesef skenderin icraatını gerçekleştirdiği KY'lerdir.. KY'ler hiçbir zaman Sken(der) olamazlar, zaten olurlarsa masa kapanır inanın bana Skender kaybetmez.
                              ben sadece Sn Kuzu'ya serzenişte bulundum. Pozisyonu kapatırken yazmak için bence tam açıldığı anda da şu puandan şu pozisyonu açtım demek gerekir. Açık ve net yazmak gerekir, örtülü mesajlar yanlış anlaşılabilir. NEyse ben topiği kirletmeyeyim, herhangi bir cvp beklemiyorum.. saygılar..

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

Survival Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Kuzu hocam, siz böyle görüşler belirtmiştiniz. Ne zaman sattınız ve 3000 puan kar oldu ben anlayamadım.. :(

haklisin.cuma gunu yazdigin gibiydi...cuma ve cumartesi avrupada alinan kararlari ve tepkilerini inceledim..

ve cumaartesi gece....

pazartesi anglo larla avrupa arasinda savas basliyor...yeddi ceddimle satacagim dedim...heryeri...ve sattim...ve kritik gunlerde ben yogunum...islem yapiyorum.

lem istersen...gelip senin satis tuslarinada ben basayim....ha ha ha....

beni yillardir izliyenler var....altinda short hepsi...dun telefonlar yaginca...yazdim...altini kapatinca...

yorumumu oku ve kendine gore degerlendir...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information