Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
altinda....altin furus....1900 den 1400 e...yuzde 25 dusus...MAKULDUR...EYIDIR...ICABIDER...
les kokusu almistir bi kerem....gayri durdurulamaz.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
obur topikte yazdigim gibi....sariyi 1810 dan shortladim...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
saridaki ilk iki shorttan....210 dolar aldim...1810+210=2020....basabas yerim...2010...stop yerim bu...
kar alma yerim....1650 ilk...
sari iki kez revarsal yapti....4 gun icinde...bu skenderin egitimi idi...dedim...
birinci revarsal....tepe bu ve ustu yok....bunu 1910 dan 1712 ye inerek...herkesi shorta zorladi...millet olunca...
ikincisini yapti....bu kez 1712 den 1827 lere basarak...ne shortu lem...sari dusermi hic diyerek...hepsini kesti ve longa zorladi...
BUNNAR EGITIMDI....
borsalarda....babo ne diyorsa aynen yolda...dun beni takiben...57 000 dedi...
Sn.Kuzu geçen hafta Dow'da shortlamıştınız.Sanırım 10800 civarlarında. Şu anda 11450 oldu.Ne zaman kapatmayı düşünüyorsunuz ?
Birde dow ve imkb'yi ölümüne shortlarım demiştiniz.Sanırım altın düştüğünden ve bu paranın borsalara gireceğini düşündüğünüzden sanırım shortlama fikrinizden vazgeçtiniz.Ama longlama yönünde de pek istekli görmedim sizi sanki ?
k3r3m:
sayın kuzu
dünyadaki bu ekonomik daralmaya göre aslında petrolün de daha değer yitirmesi gerekmiyor mu
Şu an dünyadaki petrolün % 55'i gelişmekte olan ülkeler tarafından tüketiliyor. Bu yüzden gelişmiş ülkelerde olan finansal kriz petrol fiyatlarını aynı oranda etkilemez diye düşünüyorum. Hatta petrol fiyatlarının düşmesi ilginç bir şekilde Çin, Hindistan gibi ülkelerin maliyetlerini azaltıp rekabet güçlerini arttırıp gelişmiş ülkeleri iyice zor duruma sokabilir. Bu durumda aslında ucuz petrol Amerika'nın zararına.
Sn. kuzu önceki mesajlardan birinde Amerika petrol fiyatının yükselmesini istemez dediniz, eğer yukarıdaki çıkarımım doğru ise Altın düşeceğine petrol fiyatlarının yükselmesi Amerika'nın daha çok işine gelmez mi?
Sn.Kuzu geçen hafta Dow'da shortlamıştınız.Sanırım 10800 civarlarında. Şu anda 11450 oldu.Ne zaman kapatmayı düşünüyorsunuz ?
Birde dow ve imkb'yi ölümüne shortlarım demiştiniz.Sanırım altın düştüğünden ve bu paranın borsalara gireceğini düşündüğünüzden sanırım shortlama fikrinizden vazgeçtiniz.Ama longlama yönünde de pek istekli görmedim sizi sanki ?
bu topige sadece altini yazin....gerisi...esas topikte...
bunu....altinin sari evlatlari okuyor...onlar borsa filan takmiyorlar...
Yorum