Degerli babo abi ve kuzu basta olmak uzere tum forum arkadaslarimizin yeni yili kutlu olsun...
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
S. Bikmis Broker ve kuzu basta olmak üzere bütün keyborsa ailesinin, yeni yilini kutlar, saglikli huzurlu,basarili ve mutlu yillar temenni ederim....Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
Bende Başta sayın BABO ve Kuzu olmak üzere bütün keyborsa ailesinin Yeni yılını kutlar herkese esenlikler ve mutluluk getirmesini dilerim,
Yorum
-
-
sonperde29 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbabo abi,bi selam et yaw, özledik valla.
Amman Usaglar dikkat!!
Dolares 16 Ocak Pazartesi saat 14.00 de yani oglenden sonra hareketlenmeye baslayabilir..
Bu lafimi ciddiye almayin..
İslerim var kosturuyorum.
Vob ile ve Borsa ile bu aralar pek aram YOK!!
Yorum
-
saygıdeger babo
aşağıya mı yukarıyamı
sakalmı bıyıkmı

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAmman Usaglar dikkat!!
Dolares 16 Ocak Pazartesi saat 14.00 de yani oglenden sonra hareketlenmeye baslayabilir..
Yorum
-
Bende işlem hacmi niye düştü diyodum..:081:bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAmman Usaglar dikkat!!
Yorum
-
tamam abi, işlerin bitince bekleriz, saygılar.bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAmman Usaglar dikkat!!
Vob ile ve Borsa ile bu aralar pek aram YOK!!Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Yalan oldu kenanjim:(kenanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbabo amcayla bulusma noldu portino? 6 ocak en fazla tıklanan tarihti? n'oldu yalan mı oldu..;?
senin zamanın yoksa ben yarın gidip konusabilirim.yer ayırtırım ankete katılıp tamam diyenler icin.
pazarlıkta yaparım
Bazi aksiliklerden dolayi babo abiyle uygun bir aksam ayarlayamadik.
Oylamaya katilan dostlarin nickleri elimde..bir gelisme olursa mesaj atacagim...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Usaglar, bu aralar piyasalara filan bakamiyorum.saseryu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbabo abi bir uğrasanda bizi bir aydınlatsan, bu ara çok ihtiyacımız var, selamlar
Bu nedenle eski grafiklerim ve yorumlarim gecerlidir.
2011 de Aralik ayi sonuna dogru "Dolares" de gevseme iMKB de cikis beklentimi yazdim.
Dolares Gacisi oldukca fettan cikti.
Konsomasyona geldi, icki icermis gibi yapti, bize "gulucukler" gonderdi, bizi sarhos etti, ve bizi bastan cikartti.
Yani SIKI durdu.
Yolunan biz olduk.
NASSI YOLUNDUK??
Mala girdik.
TCMB dolares satti, biz de sattik..
TCMB baskani beyanat verdi, "dolares" ile rakseden, tasiyan mahvolur dedi..
Yorum
Yorum