Bosuna Skender dememisler!!
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
abi demek ki bizde göz kırpma tik i var. heç kucaktan inmiyoruz bu aralarbikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili krokodil
"Dolares" ve Borsa ile dans edebilmek icin Dinc olmak sart.
Aksi takdirde gozunu kirpsan kucaga oturturlar adami bu piyasada..

Yorum
-
önemli olan, zevk almak......romans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi demek ki bizde göz kırpma tik i var. heç kucaktan inmiyoruz bu aralar

şikayetçi gibi görmedim seni....
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
Turkun Furuskan evladi, Pavyon adabini ogrenmek icin, Pavyonda yolunmak gerekir..krokodil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili krokodil
"Dolares" ve Borsa ile dans edebilmek icin Dinc olmak sart.
Aksi takdirde gozunu kirpsan kucaga oturturlar adami bu piyasada..
he valla doğru sayın babo beni tam 3 kez oturtmuştular..çok doğru demişsiniz..
)
Yorum
-
Turkun Furuskan evladi, Pavyon adabini ogrenmek icin, Pavyonda yolunmak gerekir..
bakın buda çok doğru..hemide yaşanarak sağlaması yapılmış bir doğru..şöyleki vakti zemanında gençlğimize ve naktimize güvenerek 4 arkadaş bursada bir pavyon kapatalım dedik..meğer pavyon kapatmanında bir adabı var imiş..babalarımızdan yemediğimiz sopayı yeyip pavyondan adaplı bir şekilde çıkmış idik..daha halen o pavyonun olduğu caddeden geçerken içim bir hoş ürperiyor..
Yorum
-
kesinlikle,
benimde yaşanmışlıklarım var benzer konularda,
eğerki adabını bilmezsen paranla bile ekmek su dahi alamassın.
Yorum
-
-
sevgili babo yeni yılını en içten dileklerimle kutlar,sağlık ve sıhhat dolu yıllar dilerim.her şey gönlünce olsun.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Başta sayın BaBo ve kuzu olmak üzere tüm keyborsa üyelerinin yeni yılını kutlar, yeni yılın bol kazançlı, sağlıklı, mutluluk ve esenlik içinde geçmesini dilerim.
Yorum
-
Yorum