Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
SARI GACI da enteresan gelismeler olabilir.
Soyle ki;
1.720$ in yukari kirilmasi Yukari cikisi, 1.520$ in assagi kesilmesi ise assagi gidisati hizlandirir.
ANCAK, "Paranin gucu Yukariyi denemeye karar verdi" diyebilirim.
Arkadaslar "gosterge faizi" nin kodunu yazmaniz mumkun mu??
Bi de onun grafiklerine bakmak istiyorum.
Tesekkur ederim.
BaBo abi
TAHVIL diye Matriskte yazarsan en yakın olan gelir grafikte.
selamlar.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Abi,
sizce düşen kanal direnci olan şu an değdiği kırmızı çizgiyi aşıp (herkesi de çıkışa inandırıp) üstteki siyah paralel çizgiye değdikten sonra mı, yoksa hiç kırmızı çizgiyi aşmadan mı 48.000'i aşağı kırar?...fikrinizi merak ediyorum...
düzeltme; gerçi 'dolares gacısında 1,81 in altı yok' cümlesinden sinyal aldım ama malum acemilik olduğundan sinyali teyid edeyim dedim
grafikler ve emekleriniz için çok teşekkürler...
saygılarımla.
Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...
Yorum