BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • oyucel
    Katılımcı
    • 16 Ağustos 2011
    • 166

Svg. babo abi,

kuzu abinin de dediği gibi korkma, bişey çıkmaz. En fazla doktor kendini iyi hissedesin diye ilaç verecektir.

Yorum

• TALEBE
      A-YI
      • 24 Ekim 2010
      • 1221

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kuzu CAN derdinde, KASAP mal derdinde demezseniz eger...

Kolonoskopiden sonra alinan parcanin tahlili ve neticesi 2 hafta sonra belli olacak dendi bana.
      Bu donem icerisinde etrafimdaki yasantiya ve insanlara daha farkli bakmaya basladim.

Ve farkettim ki HIZLI GECEN gunler icerisinde pek cok iliskiyi atliyoruz.
      Etrafimizda olup da varliginin farkinda olmadigimiz kisiler var!
      Sevdiklerimize ve ailemize gerektigi kadar vakit ayirmiyoruz!
      Kisaca, Sahip olduklarimizin KIYMETiNi bilmiyoruz.

Feleğin miş miş diyarından donmuşdiyarına gönderdiği insan.....

Tedbir .... tevekkül ......

Bize düşen bu.....

Annem 87 yaşında..... Haziran ayında mide ca ameliyatı oldu...... Midesinin %25 kadarı alındı..... Daha genç yıllarından da 2 ayrı opere ca vak'ası daha da vardı......

Yoğun bir mücadelenin sonunda inşallah sıhhat buldu....

Azim... mücadele...... prensiplilik.... soğukkanlılık.... Yani tedbirin her parçası...... Annemin mücadele metodu......

Gerisi tevekkül ..... takdir neyse o olur...

Sizin durumunuz inşallah annemin mücadele etmesini gerektiren bir türden değildir.....

Velev ki öyle olsa bile.... Bu forumlarda gördüğüm babo "Azim... mücadele...... prensiplilik.... soğukkanlılık.... Yani tedbirin her parçası......" sıfatlarını haiz....

Geriye kalıyor tevekkül.... takdir allahtandır....

Ya da kuzu'nun da dediği gibi HÜKÜM ALLAHINDIR...

Saygılarımla
      AYI (Rabbim hepimize hidayet, afiyet, sıhhat ve rızık versin diye dua eden)

Not: Resulullah'a (s.a.v.) bir zat gelir.. Bana "zenginlik" duası öğretirmisin mealinde bir talepte bulunur....

Resulullah da önem sırasıyla;
      hidayet: allahı tanımak ,bilmek,kul olmaya çalışmak..
      afiyet: evinde çoluk çocuğuyla huzur ,ağız tadı içinde yaşamak..
      sıhhat: sağlık..
      rızık: para, pul...v.s..v.s..

Şeklindeki duayı öğretir...
      Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

altn...topignde....onemli yorumlarm...ve portfey tercihlerini yazdm....ilgillere duyurulur....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ainos
          Aktif
          • 27 Temmuz 2011
          • 323

Babo abi büyük geçmiş olsun. İnşallah bişey çıkmaz diliyorum. Ben 2007 de babamı ve iki sene sonrada babam kadar sevdiğim amcamı kanserden kaybettim.
          Allah kimsenin başına vermesin ama hastalık işte....
          Amcam hastalığa yakalandığında aşağıda verdiğim linktekilerle iletişime geçip doğal ilaçlar kullandık. Dıktorlar 3 ay ömür biçmişlerdi ama 1 sene daha yaşadı amcam. Doktorlar; nasıl hala hayatta inanamıyoruz diyordu... Yine de herkes kendisi bilir ama çevresinde hastası olan varsa ve tabi imkanı da varsa bence bu tedavi yöntemi de denene bilir.
          Babo abi ben senin sonuçlarının iyi olacağını tahmin ediyorum. Bize lazımsın hasta falan olmak yasak sana yaw
          Sonuçları bizde merak ediyoruz. Bizi bilgilendirmeyi unutma.
          Link i unutuyordum nerdeyse

Yorum

• egelii
            Tecrübeli
            • 25 Ağustos 2011
            • 2961

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18814382.asp

Yorum

• ENGİN
              Tecrübeli
              • 26 Şubat 2009
              • 609

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              korkma bisey ckmyacak....sen bze lazmsin...gecms ossun tekrar....
              + engİn

Yorum

• TALEBE
                A-YI
                • 24 Ekim 2010
                • 1221

http://www.radikal.com.tr/Default.as...CategoryID=101

servet yıldırım neler yazmış...?

Piyasalara moral oldu
                ECB’nin Başkanlar Konseyi’nin aldığı kararla, piyasalara fazladan dolar enjekte etmek konusunda anlaşan bankalar arasında, ABD Merkez Bankası (FED), İngiltere Merkez Bankası, Japonya Merkez Bankası ve İsveç Merkez Bankası yer alıyor. Açıklamanın ardından Avrupa ve ABD piyasalarında ani yükselişler görüldü. Avrupa piyasalarındaki artış ilk anda yüzde 3’leri buldu. ECB’nin açıklamasında merkez bankalarının 3 ayrı paket halinde sunacakları likiditenin ilk ihalesinin ekim ayında yapılacağı kaydedildi. Piyasalarda olumlu karşılanan haber, merkez bankalarının 2008’deki krizden farklı olarak bu kez yaşanan borç krizini aşmak için birlikte hareket etme konusunda hızlı davrandıkları, alınan ‘2008’den alınması gereken derslerin alındığını’ gösterdiği değerlendirmesi yapıldı. ....HABERLER...

itfa tarihleri ve onunla snrli kalsa iyi...yunanda zorda olan avrupa bankalari....onlari koseye skistiran amerkan bankalari...dolar kredilerini talep ediyorlar...fed dolari ECB ye veriyor....ECB avrupa bankalarina....onlarda amerkan bankalarna oduyor...

fekat...ebat belli degil...bilgi saklaniyor veya kasitli flue....

bilgi olmadan...plan yapamazsn... ....Kuzu...

12 Ekim, (+28 gün) 9 kasım,(+28 gün) 7 aralık............. FED ve bazı avrupa merkez bankalarının dolara sıkışmış avrupa bankalarına swap açma tarihleri........

Bakalım iki bilgi arasında ........................................... Bir ilişki var ise... eğer..................... gelişmeleri hep beraber göreceğiz....

Saygılarımla
                AYI (araştırmacı yazar, ne yazar)
                Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• kemal erdem
                  Aktif
                  • 15 Mayıs 2009
                  • 224

vmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ''aklli olan coni gibi furusup conden aldgi parayla coniden ev alrken''

tamam vuruş,domuzdan koparabildigin kadar kıldakopar,emme coninin beş para etmez evini niye alırsın,niye tuncelide,samsunda,antalyada vs ev almazsın,iş kurmazsın,kurdugun işte kendi işsiz vetandaşın çalışıpta karnını doyurmasın diyemi?türkün furuşkan evladı diye hitab ederken mangalda kül bırakmadıgın bu vetanın evladı iş ararken sen coninin et kombinasını alıp nediyon,coniye meksikalı gonzalesemi iş verecen...yani anlamayan dimaglar için daha anlaşılır yazayım;iş arıyorsan git amerikada,almanyada,avustralyada iş bul,çalış ve kazan.ama yatırım yapacaksan helede ölü yatırım olacaksa bunu kendi ülkende yap,hatta daha iyisi kendi ülkende iş kur ve kendi evladına iş ver....deymi ama,sonra gel cigerimi ye,başımın üstünde yerin var o zaman..ama yatırımını gavura yapıp sonrada ben ülkemi nede severim vaveylası koparma..
                  bu ne ya,
                  bu nasil uslup , adam istedigi yere yatirim yapar, istedigi yerde yasar. bunun vatanseverlikle ne alakasi var. bu ne hazimsizlik.ne terane bunlar. yunan gelip bankayi aldimi vatan elden giyor diye vmrvmr edersiniz. turk gidip amerikada kombina aldimi vatan haini olacak nerdeyse.

babo kanada da yasiyor diye ikide bir ona laf dokunudurmalar, simdi adam detroitte bes tuncelili ev aldik dedi ya oda vatan haini oldu.
                  soyle bir etrafina bak kimse dogru soz ettin dedimi. kimse bir begendim butonuna bastimi, kimse bir tesekkur ettimi size. hayir kimse etmedi. virvir etmeyi kimse begenmez, milletin cogu asaletinden cevapda vermedi ama.

burdaki insanlar babo ve kuzu yu izlemek icin burda, bu huzur ortamini kimse comak sokmasin, ucuz vatanseverlik edebiyati etmesin.herkesin dini imanida vatanseverligide kendine kalsin.
                  Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                  Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                  Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                  Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                  Yunus Emre

Yorum

• freesky
                    Yasaklı
                    • 03 Mayıs 2009
                    • 112

kemal erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    bu ne ya,
                    bu nasil uslup , adam istedigi yere yatirim yapar, istedigi yerde yasar. bunun vatanseverlikle ne alakasi var. bu ne hazimsizlik.ne terane bunlar. yunan gelip bankayi aldimi vatan elden giyor diye vmrvmr edersiniz. turk gidip amerikada kombina aldimi vatan haini olacak nerdeyse.

babo kanada da yasiyor diye ikide bir ona laf dokunudurmalar, simdi adam detroitte bes tuncelili ev aldik dedi ya oda vatan haini oldu.
                    soyle bir etrafina bak kimse dogru soz ettin dedimi. kimse bir begendim butonuna bastimi, kimse bir tesekkur ettimi size. hayir kimse etmedi. virvir etmeyi kimse begenmez, milletin cogu asaletinden cevapda vermedi ama.

burdaki insanlar babo ve kuzu yu izlemek icin burda, bu huzur ortamini kimse comak sokmasin, ucuz vatanseverlik edebiyati etmesin.herkesin dini imanida vatanseverligide kendine kalsin.

Kemal Hocam tamam da...ama hem Sn Guzu Hocam, hem de Sn. Bikmis Broker ulkelerine ihanet etmemis mi sizce? Cekip gitmisler, ulkelerinin kendileri icin yaptigi bunca yiillik yatirim, egitim vs heba olmus...Yani buna ne denir sizce? Hadi vatan haini ilan etmeyelim sizin hatiriniza da..Hicbisey demeyelim mi yani...?

Selam ve muhabbetle,

freesky

PS: Okumayip, koyde cahil cahil koyun gutseydik, en buyuk vatanperver bu abilerimiz olacaktik demek ki....Yada okuduklari halde bi ofiste 8-5 e talim etselerdi, dumduz ve de vapvasifsiz bi memu olsalardi..vs vs vs vs....Bunu diyenlerin de var ya, gidip arastirsaniz ulkeye cop kadar menfaati dokunmamistir inanin....Inanmazsaniz gidip arastirin..Ya vergiden caliyodur, ya sute su katiyodur, yada bi yerlerde kacak et kesiyodur....

Yorum

• kenanji
                      Katılımcı
                      • 30 Haziran 2009
                      • 136

şekerin çıkıcak kemal.erdem .)

gerek yok yahu böyle seylere.kim n'aparsa yapsın.zaten altın başlığında kuzu amca 5 yıllık planını yazdı .%40 %40 %20 diye.. bir fırsat varsa heryerde değerlendirilir.pek tabii memlekete yatırım iyidir hoştur.ama 10 liraya coniden aldığını 50 liraya geri satmakta var..zaten kuzunun planıda sanırım odur.kendisi ununu elemiş eleğini asmış.kombinayı alıp orayı çalıştıracağını sanmam.vardır onun bi düşündüğü.

musevi doğdugum değil doyduğum topraklar dedi,hoş bunu demeye mecburdu.dünyaya dağıldı.simdi dünyayı yönetiyor. memleket insanları olarak bizde vizyon diye birşey yok.edirneden öteye geçemeyiz.geçene de cavır oldu bu,aynı alamanlara benzemiş , domuzmu yiyo bu domuz gibi olmuş ,deriz.

aşağıdaki linkte ülkelerin barkod listesi var.yapabilecegimiz sey ürün alırken koduna dikkat etmek.türkiye kodu 869.coğunuz bilirsiniz ama hatırlatma amacıyla yazmak istedim.

Öte yandan ;

Başbakan: "Suriye konusunda adım atmaya mecburuz.Buna seyirci kalamayız"

"Hatay'da bulunan 7500 Suriye'li kardeşimizi ziyaret edeceğim , sonra adımımızı atacağız." TRT HABER

Birde 16 dakikalık boş bir zamanınızda http://www.timsah.com/Emine-Candan-Teyze/Z0QdTCUUXEU izlemenizi tavsiye ederim.

iyi aksamlar

Yorum

• BaBa
                        Katılımcı
                        • 16 Nisan 2009
                        • 159

Gardaşım, can dostum,
                        Öncelikle geçmiş olsun. Biz mişmiş yerik,kantaron qullanırıx. Olmazsa Banazı' da milli pınarda arakı içeriq. Hemi de tommuz ayında qırx derece sıcaxda. Biz bilirik ki, morelimiz yerinde olursa bize daş doqunmaz. Örgenececegimizi örgenmişik. Tud bekmezi göndereyim mi?
                        Gözlerinden öperim, ev küfletine selam

Yorum

• bikmisbroker
                          BaBo
                          • 27 Şubat 2009
                          • 1009

BaBa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Gardaşım, can dostum,
                          Öncelikle geçmiş olsun. Biz mişmiş yerik,kantaron qullanırıx. Olmazsa Banazı' da milli pınarda arakı içeriq. Hemi de tommuz ayında qırx derece sıcaxda. Biz bilirik ki, morelimiz yerinde olursa bize daş doqunmaz. Örgenececegimizi örgenmişik. Tud bekmezi göndereyim mi?
                          Gözlerinden öperim, ev küfletine selam
                          Abi sagol.
                          Sende tanirdin rahmetli babami.
                          Babamda da ayni yasta benzer hastalik olunca...
                          Biraz panikledim acikcasi.
                          Bakalim Mevlam ne eyler?

Bu Topikdeki dilekleriniz ve temennileriniz icin AYRICA ozel mesaj yolu ile gelen dilek ve temennileriniz icin cok cok tesekkur ederim.

Yorum

• bikmisbroker
                            BaBo
                            • 27 Şubat 2009
                            • 1009

XU100 de NOT artirimi olayindan sonra ki durum.
                            Sidik zoru ile yukariya itelenen borsamizda taslar yerine oturmaya basladi.
                            Olusan TAKOZ once yukari sonra da ASSAGI KIRILDI.
                            BU ne zoru ile oldugunun en basit belirtisidir.

Yorum

• bikmisbroker
                              BaBo
                              • 27 Şubat 2009
                              • 1009

ALTUN da daha once 16 Eylulde bir OBO formasyonu grafigi vermistik.

ALTUN ONS bizi mahcup etmedi, cizdigimiz cizgide hareket ediyor.

Yorum

• bikmisbroker
                                BaBo
                                • 27 Şubat 2009
                                • 1009

DJi icin 19 Eylul tarihinde yayinladigim grafik ve OBO ihtimali.

DJi de bizi yaniltmadi cok sukur, soz dinliyor be abisi. 23 Eylul DJI kapanis.
                                Assagida 10.300 civari hedef konumunda..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information