Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hala shortum....bizde....dowda kapadm dun...altindada shortum....HER AN TETKTEYIM....
HER kisindede kardayim....son darbeyi beklyorum....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
son pozlarım......sarı, 1905 maliyetli şort....endeks yeni 67850 maliyetli long,67500long kapadıklarımın devamı....parite 37.50 ortalama long..... paritede zararlıyım.....yakında oda para basacak....
son darbe....bzde 53 500 veya 52 000....sistemimde olan 52 000....bu nedenlerle revze ettgim...53 500.....
ve buradan...68 000 yolda.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
BEN ARTIK AYU DEEELLLIM......BOGAYIM......AYU TUZAKLARINDA FURUSUYORUM....DUSUS BITTI.
SKENDERIN ALTNDAKI PARASI........bu para borsalara gelecek....bu para cozulmeli....
dun ve bugun....1800 u zorluyor....cozulecek...cozulmezse....BASIP CIKACAGIM....KARDAYM SU AN.....
BEKLENTIM....bu parayi skender borsalara dipten sokar...yani onlara bi kez daha furacaktir...o yuzden dun 2000 puan kari almadiim....
BNPariba etrafında dolanan tilkiler eur/usd de muazzam baskı yaptı (DXY düşmesine ramen ...!!!)...petrolde sorun yok...fD0W da baskı kuruldu.....kısaca ortalık karışık
imkb100....babonun direncinden döndü....2. denemesini bekleriz > 56.830 esas hedef (üstü köpük...!)...tirexler orada yine masadan kalkacak....anadın nı....
...bu arada bizde yükselen diplere dikkat...!!!
SKENDERIN ALTNDAKI PARASI........bu para borsalara gelecek....bu para cozulmeli....
dun ve bugun....1800 u zorluyor....cozulecek...cozulmezse....BASIP CIKACAGIM....KARDAYM SU AN.....
BEKLENTIM....bu parayi skender borsalara dipten sokar...yani onlara bi kez daha furacaktir...o yuzden dun 2000 puan kari almadiim....
hepsi....tek yorum....bi araya kodum....
sn kuzu
daha önceki iletilerinizde altının dibi ile borsanın dibini aynı zaman olarak düşündünüz sanırım
yükseliş buradan olacaksa ve altın düşmez ise altının düşmesi şimdilik ertelenir mi
sn bıkmış broker in akşam ki düşmeyebilir yorumu da akıllarda olarak soruyorum
bilgi...bundan cikardigin sistem ve plan....buna gore aldigin pozizyon.......
bunda basarili olman ucun.....Ihtiyacin olan tek sey....SABIRDIR....
SKENDER....sabrini test eder....yetmez bi daha eder....zamani zorlar...sana istedigini senin istegin zamanda vermez....
dayanacaksin.
BNPariba etrafında dolanan tilkiler eur/usd de muazzam baskı yaptı (DXY düşmesine ramen ...!!!)...petrolde sorun yok...fD0W da baskı kuruldu.....kısaca ortalık karışık
imkb100....babonun direncinden döndü....2. denemesini bekleriz > 56.830 esas hedef (üstü köpük...!)...tirexler orada yine masadan kalkacak....anadın nı....
...bu arada bizde yükselen diplere dikkat...!!!
BPNPariba'nın özelliği ne, rex hocam
nasıl gördünüz ordaki tilkileri
sn kuzu
daha önceki iletilerinizde altının dibi ile borsanın dibini aynı zaman olarak düşündünüz sanırım
yükseliş buradan olacaksa ve altın düşmez ise altının düşmesi şimdilik ertelenir mi
sn bıkmış broker in akşam ki düşmeyebilir yorumu da akıllarda olarak soruyorum
suphan....
altin su an bi teknige gore.....agir agir mal vere vere dusuyor....brden olmaz....bir gunde para alinamaz...
Yorum