BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

KRKZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgili babo abiciğim , düşüş daha sürecek demiştin ,
    sevgili kuzu agabey , ralli hazırlığı diyor, hemde teknik olarak sn baboya uyarım diyor ,

sizce bu geri çekilişte neye dikkat etmeliyiz , siz 48 binlerin altını göreceğiz diyorsunuz, sevgili kuzu agabey 68 bin diyor, şimdi 68 binlere çıkıp sonrasındamı 48 bin altına inmesini beklemeliyiz acaba ,

kısaca yorumunuz bu konuda nedir ,

68 000 yl sonu diyorum...emme 57 000 den 52 000 e inmeli once diyorum....bu olmazsa 68 000 de olmaz...cunki fiyatsal denge kurulmaz ve herkese para blhassa malda bekleyene....skenderce mumkun degldir....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• k3r3m
      Aktif
      • 31 Temmuz 2011
      • 665

fiyatsal denge nedir?
      "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• barbaraa
        Yasaklı
        • 07 Eylül 2011
        • 52

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        fiyatsal denge nedir?
        altın parite petrol ve borsadaki paranın el değiştirmesi...

Yorum

• asi
          Aktif
          • 05 Temmuz 2009
          • 270

kuzu abi babo abi telde sana sarı gacı ile ilgili vermiştir teknik bilgiyi

doğru pozdamıyız.gecen indikatorlerden biri yamuk yapıyodu

Yorum

• oyucel
            Katılımcı
            • 16 Ağustos 2011
            • 166

ayrıca 48000'lere tekrar dokunması demek teknik olarak ikili dip yapmış olacağını ifade de ediyor.

o zaman gerçekten 68000 hedefi belirginleşmeye başlıyor

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

sari gaci....

su anda zorda olan bankalar onda mal veryor....ve buna ragmen hala 1800 asagi kirilmadi...

bende zaman cuma son...kapatrim yani....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• bikmisbroker
                BaBo
                • 27 Şubat 2009
                • 1009

KRKZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sevgili babo abiciğim , düşüş daha sürecek demiştin ,
                sevgili kuzu agabey , ralli hazırlığı diyor, hemde teknik olarak sn baboya uyarım diyor ,

sizce bu geri çekilişte neye dikkat etmeliyiz , siz 48 binlerin altını göreceğiz diyorsunuz, sevgili kuzu agabey 68 bin diyor, şimdi 68 binlere çıkıp sonrasındamı 48 bin altına inmesini beklemeliyiz acaba ,

kısaca yorumunuz bu konuda nedir ,
                Gerek Kuzu abinizin gerekse benim musterek noktamiz ne BURADA?
                Bir duzeltme daha (kah 52 bin kah 48 binin de alti) yani endeksin ustu icin dikkat diyoruz.

YANi Ralli hazirligi icin "If close" kullaniyor bu Guzu.
                Ben ise "IF close" kullanmadan direk dusuncemi ifade ediyorum.
                (Yil sonu max 59.999 diyerek)

Benim soyledigim dip rakama 2-3 haftada gelecek degiliz.
                9ay ile 12 ay arasi muddet veriyorum assagidaki 22 $/cent icin.

Yorum

• sadrazam
                  optimist
                  • 21 Mayıs 2010
                  • 228

günaydın cemaat...

Avcının biri, ormanda gezerken uyuyan bir ayıya rastlar. Tüfeğini ayının başına dayar ve tetiği çeker. Ama sadece klik diye bir ses gelir. Yani fişek patlamaz... Ayı, adamı tutup bir güzel giydirir. Adam, götünün acısı ve giydirilmenin hırsıyla ertesi gün de ayının peşine düşer. Ayıyı yine uyur halde bulur ve tüfeği doğrultur, tetiğe basar. Fakat klik sesi gelir, tüfek patlamaz. Ayı, avcıya yine bir güzel giydirir. Avcı, intikam ateşiyle ertesi gün de ayının peşine düşer. Ayıyı yine uyur vaziyette yakalar, silahını doğrultur ve fişek yine patlamaz. Ayı uyanır, adamı yakalar, *iker ve "Ulan yeter artık. Avcı mısın ibne mi?" der...
                  -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• sadrazam
                    optimist
                    • 21 Mayıs 2010
                    • 228

GÜNAYDIN... ! Perşembe gününe başlıyoruz... Ve: Moodys'in İtalya notunu (hem de bugün) kırması bekleniyor... Selim ATALAY
                    -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• BEYAZIT
                      Tecrübeli
                      • 05 Temmuz 2009
                      • 266

esnaf gunaydın bu ne olaki

Uploaded with ImageShack.us
                      YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!

Yorum

• gemici
                        Ne yazar...
                        • 25 Mayıs 2009
                        • 250

sadrazam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        günaydın cemaat...

Avcının biri, ormanda gezerken uyuyan bir ayıya rastlar. Tüfeğini ayının başına dayar ve tetiği çeker. Ama sadece klik diye bir ses gelir. Yani fişek patlamaz... Ayı, adamı tutup bir güzel giydirir. Adam, götünün acısı ve giydirilmenin hırsıyla ertesi gün de ayının peşine düşer. Ayıyı yine uyur halde bulur ve tüfeği doğrultur, tetiğe basar. Fakat klik sesi gelir, tüfek patlamaz. Ayı, avcıya yine bir güzel giydirir. Avcı, intikam ateşiyle ertesi gün de ayının peşine düşer. Ayıyı yine uyur vaziyette yakalar, silahını doğrultur ve fişek yine patlamaz. Ayı uyanır, adamı yakalar, *iker ve "Ulan yeter artık. Avcı mısın ibne mi?" der...
                        adam bunun üzerine avcıyım der......................

not....avcılar için zaten şöyle böyle denir......................
                        itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................

Yorum

• Feridunabi
                          Yeni Üye
                          • 11 Ağustos 2011
                          • 7

Vob borsanın 500 puan altında kaldı. Hava da kötü değil ama ilginç...

Yorum

• erol.erdem
                            Yasaklı
                            • 16 Aralık 2009
                            • 83

bu arada babo abi de avcıydı galiba...geyik yapem derken çam ağacına toslamak da vaaaa...

Yorum

• erol.erdem
                              Yasaklı
                              • 16 Aralık 2009
                              • 83

başka bir foruma da yazdıydım, buraya da yazayım...pek bilinmeyen,güzel bir fıkra...

adamın biri avcı imiş...bir gün arkadaşları ile evde oturmuşlar, başlarından geçen av hikayelerini anlatıyorlarmış...
                              adam başlamış anlatmaya, ''500 metre uzakta bir geyik gördüm, tek atışta indirdim, yanına gittiğimde çok büyük olduğunu gördüm, bir bacağını kestim, sağ omzuna yükledim.''

''biraz gittikten sonra 600 metre uzakta bir geyik daha gördüm, tek atışta indirdim, yanına gittiğimde çok büyük olduğunu gördüm, bir bacağını kestim, sol omzuma yükledim.''

o sırada tilefon çalmış, adam tilefona bakmaya gitmiş, biraz sonra geri gelmiş, sormuş :nerede kalmıştık?

arkadaşları, demişler ki : ''bir bacak sağ omuzda, bir bacak sol omuzda''

adam, ''haa demiş, ondan sonra verdim dalgayı, verdim dalgayı...''

bu fıkradan da anlaşılacağı gibin, ''altun düşmez, abi...'', kimseye gulak asmam...

Yorum

• bikmisbroker
                                BaBo
                                • 27 Şubat 2009
                                • 1009

EURO/USD de bu cikisin hedefi 1.39 seviyesi.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information