BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde29
    Seyirci Üye
    • 21 Haziran 2011
    • 54

sn.k3r3m hocam,
    skender bu boru değil, besin piramidinin en üstünde, kene artık yapıştığı varlığın boyutlarınıda geçti,
    ya perhiz yapacak (yaptırtılacak daha uygun bir tabir herhalde şu olanda bu diye düşünüyorum)
    ya dünya ile birlikte ölecek,

tireksleri çözemedim arada masaya oturup kalkıyorlar

bu arada sarıyı çam dibine yatırdılar,
    du bakalım neler olacak.

Not: En son Ednan bey, behlülü yakaladığında bu kadar heyecanlanmıştım.

Yorum

• k3r3m
      Aktif
      • 31 Temmuz 2011
      • 665

asi hocam, ben de 1845'ten shortum
      ne zaman buraya gelse aha tamam çökecek diyorum
      sonra yine yukarı sürüyor.... grrr
      "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• liono
        Tecrübeli
        • 17 Ağustos 2011
        • 420

Yunanlıların batma riski %98' çıkmış...
        Greece Default Risk Jumps to 98%

Yorum

• asi
          Aktif
          • 05 Temmuz 2009
          • 270

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          asi hocam, ben de 1845'ten shortum
          ne zaman buraya gelse aha tamam çökecek diyorum
          sonra yine yukarı sürüyor.... grrr
          bu sefer olacak.
          abi guncellem yapmadı gacıda
          short deavm.
          olan benim ilavelere oldu gecen çıkışta.

Yorum

• k3r3m
            Aktif
            • 31 Temmuz 2011
            • 665

evet kapatmıştın, ben de kapatmayı düşündün düşündüm... sonra ne zaman kaparsam hep tersi oluyor diye kapatmadım
            bakalım ne olacak, belki yarın buralardan kapatırım, daha yukardan tekrar short kovalarım... bu sarı hemen göçecekmiş gibi durmuyor

Yorum

• freesky
              Yasaklı
              • 03 Mayıs 2009
              • 112

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              ....Gorunen su....yunana defalt yaptiracaklar ve buna karsilik...ona kredi vermis olan avrupa bankalarna para enjekte edip onlari kurtarip...YUNANI yikacaklar....

Sn Guzu Hocam, super chozumlemeleriniz icin size ve Babo ustadimiza tekrar tesekkur ediyor, muhabbet ve hurmetlerimizi sunuyoruz.

Musadeniz olursa, kafamdaki ? lerini sizlerle paylasmak ve degerlendirmelerinizi ogrenmek istiyorum. Ilki,

Yunan nasil kurtulur? yada kurtulur mu? Mesela Cin deseki "Al sana kochum, koy su 50 milyari cebine..Limanlarini birlikte isletelim..yada adalari, yada vs vs vs...." Aslinda Araplardan da bu kadar para cikabilir, ama onlarin boyle bir ufku de olmaz, cesareti de. Zaten izin almadan da boyle biseye girisemezler.

Yunan defalt olursa eger, bunun tam olarak karsiligi nedir? Yani, elemanlar borclarini odeyemedi ve riskli sinifa girdi. Ama borclar silinmeyecek, mutlaka bir sekilde odenecek oyle degil mi? Bundan sonra daha yuksek faizle de olsa borc bulabileceklerdir sanirim. Yani bu durum Yunan'a borc verenlerin ekmegine balli kaymak surmez mi? Bir de bu kuyunun derinligi ne kadar acaba? Yani Almanlar bunu nereye kadar tasiyabilirler? Ver, ver, ver...Bi yerde Alaman dostlarimizin da denizi bitmeyecek mi dersiniz? Ayrica, onlarin verdikleri de heralde karsiliksiz degil. Yani eninde sonunda alamayacaklar mi paralarini geri? Yunan ustune yatim, "Param yok abi, odeyemiyom. Kusura bakmayin." mi diyecek..Yada derse Alamanlar o zaman adalari icindekilerle birlikte ilhak etmezler mi? )

Cok uzadi ama sanirim derdimi anlatabildim. Slm ve muhabbetle,

free

PS: Babo Abi, sizin o menuyu biz Malatya'da SHIRA pazarinda, kucuk masalarda kahvalti sofrasinda takip etmeye calisirdik lise yillarimizda. Tulumdan cikarilan cokelek ve peynir, tereyag, bal...zeytin...(Hepsi ayni anda degil tabii ki, ogrencilik yillarimiz....O zaman daha Soroz'la filam tanismamis, horoz la ugrasiyoduk onun yerine... ) Inanin 3 kitada yasadik, onca yer gezdik..Lakin o tad ve kokuyu bi daha bulamadim....Malatya ahalisi umarim sahip olduklarinin farkindadir...Bir de Hasan Bey kayisisini kesfetmisiz ki hayatimizda ilkd efa..Bi oda dolusu da kurusu var...Ye babam, ye..Kitliktan cikmis gibi. Iyi de o kadar kayisiyi hayatimizda hic bi arada gormemisiz ki biz o zamana kadar...bi kamyon kuru kayisi..Tabii ki hikayenin sonunu tahmin etmissinizdir, onca kayisinin sonucunda..... :081: :081: :081::081::081::081::081::081: Abi bidaha bizi de goturun Malatya'ya giderken ya..Ozledim simdi... slm ile...

Yorum

• filozof16
                Katılımcı
                • 10 Temmuz 2011
                • 144

altın 1400 lere geldiğinde u-100 için ve dow için hangi değerlere ulşabileceğini irdelemek mümkün müdür...tşk...
                hiçbirşey göründüğü gibi değildir

Yorum

• rex
                  Bağımlı
                  • 04 Haziran 2009
                  • 63

feylesof sensin....sen söle....bize söylenen > her koyun kendi bacağından asıla.......ha ha ha

saygı ve sevgiler ... tirexler

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

sar giz...1801 de....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• tigran
                      Yeni Üye
                      • 18 Nisan 2009
                      • 54

eger yunana defalt yaptiracaklarsa....bunu hafta sonuna denk getrmeleri lazim...bankalarla ilgili aciklamalar ve yatstirma islemi ucun....

defalt=dip

ve yil sonu hedefi 68 000 devreye girer...

veya...

batik bi banka=dip...ve yl sonu hedefi...

Sn Kuzu,

Benim sizin kadar tecrübem yok ve büyük ihtimalle hiçbir zaman da olmayacak, sizin kadar piyasalarla hemhal olmam mümkün değil.

Bu konudaki fikirlerimi paylaşmak istiyorum, benim bildiğim kadarıyla ayılar piyasalara hiçbir zaman uzun vadeli egemen olamazlar bu yüzden kısa bir süre de olsa sıra onlara geldiğinde, bunun acısını çıkarırcasına tüm güçleriyle vahşileşmeye çalışırlar, ortalığı kan revan içinde bırakmadan, geride cesetler bırakmadan çekip gitmezler, şimdi Yunanı buna bırakırlarsa sıra artık İtalya mı olur İspanya mı olur bunu belki de her ikisini birden ister.

Bugün İtalyanın 3 ay vadeli hazine bonosu ihalesinde ortalama getiri oranı yüzde 1,907 oldu, önceki 1,034
                      1 yıl vadeli hazine tahvili ihalesinde ise yüzde 4,153 oldu , önceki 2,959... toplam 11,5 milyar borçlanmış ben bu ay için toplam 50 milyar diye bir rakam duymuştum sanki... Yavaş yavaş ısınıyor ortalık...

Biz 2001 krizinde ağır bedeller ödemiştik ve şimdiye kadar dünyadaki tüm krizlerde herkes bir şekilde bedel ödedi, para basarak bu krizi aşacaklarını düşünüyorlar ama bu bence mümkün değilmiş gibi görünüyor. İşin sadece Yunanitanla bitmeyeceğini, bu yüzden asıl dibin daha sonra geleceğini düşünüyorum. Siz ne dersiniz...

Güngör Uras'ın yazısından bir parça aşağıda...

Vur patlasın, çal oynasına devam

Krizin en yoğun olduğu söylenen Portekiz, İspanya ve İtalya’da plajlar dolu, otellerde yer yok; Algarve, İbiza, İtalyan Adriyatik sahilleri cıvıl cıvıl. Diskotekler, gece kulüpleri şafaklara kadar kapasite üstünde çalışıyor. Doğu Avrupalı güzel kızlar Batı ve Orta Avrupa’da çekiciliklerini sergileyerek dostu düşmanı (ve de erkekleri) çatlatıyor. Akdeniz yat limanlarında konuk yatlara, feribotlarda araç ve yolculara eylül sonuna kadar tek yer yok.

Tamamı ; http://ekonomi.milliyet.com.tr/titan...39/default.htm

Yorum

• erol.erdem
                        Yasaklı
                        • 16 Aralık 2009
                        • 83

altun 1400'e mi gelcek? ölme eşeğim ölme...

hayalle geçti ömrümün baharı, güzel şarkı... irakı içen vaaasa aşağıdaki şarkı çok güzel...Hafız Burhan

Yorum

• k3r3m
                          Aktif
                          • 31 Temmuz 2011
                          • 665

tigran hocam, evet
                          benim de facebook'ta bir sürü yunan arkadaşım var, dans camiasından
                          hepsi ama hepsi sürekli parti yapıyorlar
                          sürekli partilerden fotolar yayınlıyorlar
                          ben de anlamıyorum. bir gün sorucam birisine: birader biz sizi battınız biliyorduk bu ne
                          diye, ayıp olacak diye çekiniyorum ;)

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

usaglar...

bildginiz gibi bu surtukten 1800 den indim...iki kez shortladim...210 dolar yazdm...yani bundan 2010 dan inmis oldum...

bide 1810 shortlar para yazarsa...gaci bana gore hazreti meryem...namuslu aslinda...itin kopegin lafi...yok surtukmus...yok E5 E CIKACAKMIS...yok malmis...biride bendim bunnari diyen...

emme ben sonperdenin doldurusuna geldim...durzu dediki...ozgozlerimle gordum...******yu...hasaaaa...

sonra...sagossun...erol.erdem kardesim...gacinin evlya filan oldugunu soylemesi uzerine....tovbe ettim...telli babaya horoz adadim...beni affetsin diye....

demem o ki...mahalle dedikodusu...biryere varmaz...gaci 1400 lere insin...kesinlkle melaike lem...allah nazardan saklasin....tu tu tu....tuuuuuu...

butun laflarini yiyiyecen mi lem...sonperde...iftiraci durzu....
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• erol.erdem
                              Yasaklı
                              • 16 Aralık 2009
                              • 83

usta, benim pozisyonum vadeli değil, sizin dediğiniz gibi olsun 1400'e çöksün,

siz götürün malı, ben beklerim...yanlız çok zor...

yurtdışındakiler belki İstanbul'u özlemiştir...

Yorum

• sanacasta
                                Katılımcı
                                • 09 Mart 2011
                                • 98

usaglar...

bildginiz gibi bu surtukten 1800 den indim...iki kez shortladim...210 dolar yazdm...yani bundan 2010 dan inmis oldum...

bide 1810 shortlar para yazarsa...gaci bana gore hazreti meryem...namuslu aslinda...itin kopegin lafi...yok surtukmus...yok E5 E CIKACAKMIS...yok malmis...biride bendim bunnari diyen...

emme ben sonperdenin doldurusuna geldim...durzu dediki...ozgozlerimle gordum...******yu...hasaaaa...

sonra...sagossun...erol.erdem kardesim...gacinin evlya filan oldugunu soylemesi uzerine....tovbe ettim...telli babaya horoz adadim...beni affetsin diye....

demem o ki...mahalle dedikodusu...biryere varmaz...gaci 1400 lere insin...kesinlkle melaike lem...allah nazardan saklasin....tu tu tu....tuuuuuu...

butun laflarini yiyiyecen mi lem...sonperde...iftiraci durzu....
                                altın orta vadeli hedefe ulaştığı için düştü. imkb tahminimizdeki gibi uzun hedefimi asıl şimdi yapayım diye 1.980'i deneyebilir. önlem olarak diyorum. ne de olsa hem sarışın hem alımlı. ;)
                                zaman kaybı...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information