BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • k3r3m
    Aktif
    • 31 Temmuz 2011
    • 665

beni kanser eden 1845 maliyetli altın shortunu kapattım 1810'da
    ama usd yüksek olduğu için birşey kar edemedim
    yukarısını bekleyeceğim
    "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

SORUN SU...AVRUPA IKINCI DIBI YAPTI....

SOYLEKI.....

BANKALAR......2007 TEPE........2009 DIP.....2010 TEPE......SIMDI....

citi..abd.........516..................10.3....... .....52................26

doyce...alman 100.................20................55.......... .....20.........ikinci dip

sosyete fran...160.................20................55... ............14....DKKAT.....IKILI DIBI KIRMIS.....

ne diyorum hep....hesap kitap yapin...bilgisiz insan kolay oldurulur....

HER AN YUKARI VE RALLY BASLIYABILIR....yeterki desinler....yunan batti diye....

gozlerin yuvalarinda fldir fildir donecek....hesap yapacaksin...BLGI SILAHIN....

hala shortum....bizde....dowda kapadm dun...altindada shortum....HER AN TETKTEYIM....

HER kisindede kardayim....son darbeyi beklyorum....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• eksper
        Kıdemli
        • 17 Temmuz 2009
        • 3714

son pozlarım......sarı, 1905 maliyetli şort....endeks yeni 67850 maliyetli long,67500long kapadıklarımın devamı....parite 37.50 ortalama long..... paritede zararlıyım.....yakında oda para basacak....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

son darbe....bzde 53 500 veya 52 000....sistemimde olan 52 000....bu nedenlerle revze ettgim...53 500.....

ve buradan...68 000 yolda.....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• eksper
            Kıdemli
            • 17 Temmuz 2009
            • 3714

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            son darbe....bzde 53 500 veya 52 000....sistemimde olan 52 000....bu nedenlerle revze ettgim...53 500.....

kuzum aynı düşündük....fakat ortam cok müsaitken 5000 puvan düşmesi gerekiyordu....yapmadı...bana göre zaman bitti.....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

bu forumda endeks 72 000 ken kasmda.....topik actim....makro tamam...bu borsa gocer dedim ve ayu oldum...

dolar bazlda yuzde 47 goctu....bu borsa yabancinin elinde....tl bazli onlari irgalamaz....

BEN ARTIK AYU DEEELLLIM......BOGAYIM......AYU TUZAKLARINDA FURUSUYORUM....DUSUS BITTI.

Yorum

• eksper
                Kıdemli
                • 17 Temmuz 2009
                • 3714

dipten 20000 puvanı kafaya koymuş gözüküyor......düzeltmesiz....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

NEDIR SON DARBE.....

SKENDERIN ALTNDAKI PARASI........bu para borsalara gelecek....bu para cozulmeli....

dun ve bugun....1800 u zorluyor....cozulecek...cozulmezse....BASIP CIKACAGIM....KARDAYM SU AN.....

BEKLENTIM....bu parayi skender borsalara dipten sokar...yani onlara bi kez daha furacaktir...o yuzden dun 2000 puan kari almadiim....

Yorum

• rex
                    Bağımlı
                    • 04 Haziran 2009
                    • 63

spot100

ey ahali,

BNPariba etrafında dolanan tilkiler eur/usd de muazzam baskı yaptı (DXY düşmesine ramen ...!!!)...petrolde sorun yok...fD0W da baskı kuruldu.....kısaca ortalık karışık

imkb100....babonun direncinden döndü....2. denemesini bekleriz > 56.830 esas hedef (üstü köpük...!)...tirexler orada yine masadan kalkacak....anadın nı....
                    ...bu arada bizde yükselen diplere dikkat...!!!

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

SORUN SU...AVRUPA IKINCI DIBI YAPTI....

SOYLEKI.....

BANKALAR......2007 TEPE........2009 DIP.....2010 TEPE......SIMDI....

citi..abd.........516..................10.3....... .....52................26

doyce...alman 100.................20................55.......... .....20.........ikinci dip

sosyete fran...160.................20................55... ............14....DKKAT.....IKILI DIBI KIRMIS.....

ne diyorum hep....hesap kitap yapin...bilgisiz insan kolay oldurulur....

HER AN YUKARI VE RALLY BASLIYABILIR....yeterki desinler....yunan batti diye....

gozlerin yuvalarinda fldir fildir donecek....hesap yapacaksin...BLGI SILAHIN....

hala shortum....bizde....dowda kapadm dun...altindada shortum....HER AN TETKTEYIM....

HER kisindede kardayim....son darbeyi beklyorum....

bu forumda endeks 72 000 ken kasmda.....topik actim....makro tamam...bu borsa gocer dedim ve ayu oldum...

dolar bazlda yuzde 47 goctu....bu borsa yabancinin elinde....tl bazli onlari irgalamaz....

BEN ARTIK AYU DEEELLLIM......BOGAYIM......AYU TUZAKLARINDA FURUSUYORUM....DUSUS BITTI.
                      NEDIR SON DARBE.....

SKENDERIN ALTNDAKI PARASI........bu para borsalara gelecek....bu para cozulmeli....

dun ve bugun....1800 u zorluyor....cozulecek...cozulmezse....BASIP CIKACAGIM....KARDAYM SU AN.....

BEKLENTIM....bu parayi skender borsalara dipten sokar...yani onlara bi kez daha furacaktir...o yuzden dun 2000 puan kari almadiim....

hepsi....tek yorum....bi araya kodum....

Yorum

• süphan
                        Aktif
                        • 12 Temmuz 2011
                        • 379

sn kuzu
                        daha önceki iletilerinizde altının dibi ile borsanın dibini aynı zaman olarak düşündünüz sanırım
                        yükseliş buradan olacaksa ve altın düşmez ise altının düşmesi şimdilik ertelenir mi
                        sn bıkmış broker in akşam ki düşmeyebilir yorumu da akıllarda olarak soruyorum

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

bilgi...bundan cikardigin sistem ve plan....buna gore aldigin pozizyon.......

bunda basarili olman ucun.....Ihtiyacin olan tek sey....SABIRDIR....

SKENDER....sabrini test eder....yetmez bi daha eder....zamani zorlar...sana istedigini senin istegin zamanda vermez....

dayanacaksin.

Yorum

• k3r3m
                            Aktif
                            • 31 Temmuz 2011
                            • 665

rex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ey ahali,

BNPariba etrafında dolanan tilkiler eur/usd de muazzam baskı yaptı (DXY düşmesine ramen ...!!!)...petrolde sorun yok...fD0W da baskı kuruldu.....kısaca ortalık karışık

imkb100....babonun direncinden döndü....2. denemesini bekleriz > 56.830 esas hedef (üstü köpük...!)...tirexler orada yine masadan kalkacak....anadın nı....
                            ...bu arada bizde yükselen diplere dikkat...!!!
                            BPNPariba'nın özelliği ne, rex hocam
                            nasıl gördünüz ordaki tilkileri
                            "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• rex
                              Bağımlı
                              • 04 Haziran 2009
                              • 63

BNPariba en büyük fransız bankalarıdan biri....matriksten epey haber geçti.....çok duman çıktı (yangın muhtemel...?!)

buarada petrol +parite ikilisi yine ataktalar....!!!

bı de > salı sallanır derler....!

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

süphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sn kuzu
                                daha önceki iletilerinizde altının dibi ile borsanın dibini aynı zaman olarak düşündünüz sanırım
                                yükseliş buradan olacaksa ve altın düşmez ise altının düşmesi şimdilik ertelenir mi
                                sn bıkmış broker in akşam ki düşmeyebilir yorumu da akıllarda olarak soruyorum

suphan....

altin su an bi teknige gore.....agir agir mal vere vere dusuyor....brden olmaz....bir gunde para alinamaz...

newyork saati 14 de....teknik kararini verecek....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information