sn.bikmisbroker....altının direncinden sözettiniz....bu altındaki orta vade obo hedefinizi revize ettiğiniz anlamına gelebilir mi....kısaca obo.yu rafa mı kaldırdınız...tşk...
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
OBO yu rafa kaldirmadim hayir!filozof16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.bikmisbroker....altının direncinden sözettiniz....bu altındaki orta vade obo hedefinizi revize ettiğiniz anlamına gelebilir mi....kısaca obo.yu rafa mı kaldırdınız...tşk...
Halen gecerli o dusuncem.
Diri olmasini cok kisa vade icin yorumladim.
$1.800 bir defa daha assagi gecildimi senlik baslar.
Yorum
-
-
bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBENDEN SOYLEMESI...
(BU guzu var ya bu Guzu, bu grafigi gordukten sonra, kesin DJi yi 11.6xx seviyelerinden tekrar CORTLAR!)

ab beni cok iyi taniyorsun....cuma aasamina planli bende....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ne Yok da islem yaptigin araci kurum sana halen is teklif etmedi mi??kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterab beni cok iyi taniyorsun....cuma aasamina planli bende....ha ha ha
hahahahahaha..
(Ben yatar, 2 ci seans gorusmek uzere)
Yorum
-
dolar endeks gevsedi....babo nun ksa vade graflari calisir usaglar...kar aliriz ....planladgmz gibi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe Yok da islem yaptigin araci kurum sana halen is teklif etmedi mi??
hahahahahaha..
(Ben yatar, 2 ci seans gorusmek uzere)
senle ben....blgyi bedava dagitmayi sectik...yillarca....boyle iyi babo....
netce itibariyla parayi skender den aliyoruz....bana dun...erken ciktin dowdan...biseymi var...bizde bilelim dedi....
dedmki...lem 600 puan asag inis shorttan....400 puan yukar longdan...1000 puan 4 is gunu...kar cebe yakisir dedim....DEDIM...turkce...oda ne ulen dedi...skenderden ogrendim...sonra ogretirim dedim...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sariyi kisa vadede....babo verdi....
1800 kirilirsa bz tirlari yanastiracagz....1840 yukari kirilirsa...skender bobrek ve dalagimizi alir....
usulet ve suhulet gerek sarida....beklyecegiz...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
imkb de bu baski surerse....54 500 asagi kirilmazsa....artk kar alma yerim...56 500 degil....daha yukarda...55 000+4000=59 000 de...
neden....
short actiriyor....yok iste tukan kapali diyor....titresiyor....ipne bu....ha ha ha
ve mevcut longlara verin lem kerizzzler diyor...
hemide bana diyor...guzuya yani...dalagini sokmeden inersem namerdim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
aynnen lem...olucu rex...cesetci deyyuuzzz...pis fare....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum