BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • manif
    Matematikçi
    • 16 Ağustos 2011
    • 752

kuzum sen tatlu ayuluk yapadururken furuşkan evlatlardan bazıları (benim gibi) hala öküzlük yapmaya çalışıyor kağıt bazlı..
    öpeyim ineği hele bi..
    grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• sanacasta
      Katılımcı
      • 09 Mart 2011
      • 98

pala 54.666 bir kaç defadır işaret ediyor. bi şeytanlık var bu işte.
      zaman kaybı...

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

ula volvo...

11 600 malyetli....dow shortlari...10 970 den kapayip....kari cebe aldim....ve long oldum....

imkb de....55 000 lerde actigim shortlari 54 500 lerde kapayip kari aldm ve long oldum...

habarin ossun....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• sanacasta
          Katılımcı
          • 09 Mart 2011
          • 98

dow'da 12.000'e yeni bir atak beklemekteyim.
          zaman kaybı...

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            incik...

benim ve diger yeni ayularin borsalara bakisi farkli olur....

ben kasim ayinda ayu olmus....dolar bazli endekste yuzde 47 dususu full menfeatine cevirms bi ayuyum...yen ayular ise...kis uykusundan yeni kalktilar....evveliyati bilmiyorlar....dogal olarak kizandalar...hormanal bi sonuc bu....yuce allahim oyle yaratmis....ben ise ayulukta kocadim...bi suru ayu dogurtum....

abartmiyacaksin hicbirseyi...nasilki abartili bogalar mezbahadalar artik...abartili ayularda domdom kursunu yerler hep...

usulet ve suhulet eyidir usaglar....insaniz emme...netice itibari ile....biyolojik siniflandirmada....bizde heyvaniz....

tek farkimiz...bizde biraz vicdan azabi vardir...yani eyi degil bu...hic mutlu olamayiz bu yuzden...

skender....tam heyvandir ve vahsidir....vicdan yokturki...azabi ossun...yuce allahim onu oyle yaratmis...buyuktur gibi duruyor...emme...bana gore...sikiktir.

cinkiii....

su anda batan o....biz deeelizzzz....

arkalarda kaldi....bu yazimin geregini yapiyorum....

nasil ki....borsalar zirvedeyken...hedef 100 000 diyen bogalar vardi...hepsi et oldu...

simdide....yeni kis uykusundan uyanmis ayular var....onlarda hedef arzin merkezi diyor...

biz ise....uslu ayu olduk...boga postu elimizde hep.....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hanXX
              Yasaklı
              • 13 Aralık 2010
              • 58

Baybars kardeşimizden ; "Bu sabah ıse GOLDIE ın 1920 dolar (tarıh rekor ) yazması cıddı sekılde FED ı alarma gecırdı : Mr Bernencke hemen butun koruma ekıplerıni devreye sokup (saldırı bu sefer londra dan geldı ) GOLDIE 5 dakıkada tam 3 saldırı yapıldı ....Inanılmaz gıbı degılmi ...
              Mr Bernencke koruma ekıbı (PPT: plunge protectıon team ) amacı DOW JONES yukseltmek ve ınsanları GOLDIE den sogutmak..Yani hındıstan cevızı agacını yıne sallamak !"

Yorum

• saseryu
                Yeni Üye
                • 17 Ağustos 2011
                • 46

gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                bikmisbroker
                BaBo

babo ağbin senden önce gelmiş........................
                Akadasim sen 2009 da kalmissin, ben tatil dönüşünden bahsediyorum, yoksa babo abimden eski olduğumuzu herhalde kastetmedim

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

eger herkes hep bi agzdan....

''her yer karanlik....olum farz diyorsa....'' o sarkiyi soyluyorsa...

bu dunyayi yonetenler....buna mudahale ederler....tevrat...talmud....4000 yildir bunu soyleyip durur...''ben sizi insanlga coban yarattim....''....

insan....kaygandir....beynine sahip degildir....dusunce sistemindeki referanslar....skender tarafindan kaydirilir....

beynine mukayyet olacaksin...yuce allahim onu sana verdi....kirletmyeceksin.

Yorum

• k3r3m
                    Aktif
                    • 31 Temmuz 2011
                    • 665

geceye long mu sayın kuzu?
                    "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• erol.erdem
                      Yasaklı
                      • 16 Aralık 2009
                      • 83

Erdoğan: İsrail şımarık oğlan!

İsrail'e uygulanan yaptırımları ilk kez değerlendiren Başbakan Erdoğan, ''İsrail her zaman şımarık oğlan rolünü oynadı ama bu süreci çok daha farklı yaptırımlarla takip edeceğiz'' dedi.

kocamankusun dediği gibi, Tayyip bindiriyor...bir küfür etmediği kaldıydı...

Yorum

• erol.erdem
                        Yasaklı
                        • 16 Aralık 2009
                        • 83

bu arada başka bir forumda ''bozayı'' nickli bir vatandaş vardı. bugün voborsada onun torunu olduğunu iddia eden biri, bozayı nicki ile bir mesaj yazmış :''ben bozayının torunuyum, dedem öldü'' diye...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

evet....dow doner bugun....

Yorum

• erol.erdem
                            Yasaklı
                            • 16 Aralık 2009
                            • 83

hisse.nette sunshine diye bir manyak vardı,

sunshine öldü diye bir mesaj yazdırdıydı foruma, bu böyle bir işe benzemesin...Gerçekten öldüyse Allah Rahmet Eylesin de,

bozayı çatlak biri biliyonuzmu?

İnsanın inanası gelmiyor. Mesaj aşağıda,

ben boz ayının torunuyum.dedem öldü.melek dedem artık yok.dedemi kadir gecesi uykusunda melekler aldı.sahurda anladık öldüğünü.onu çok özlüyorum.eşine babamlara ve bana birer mektup bırakmış ölmeden önce.dedemin mektubunda olduğu için yazıyorum.melek dedem benim.her gece ona dua ediyorum.her gece ağlıyorum.

Yorum

• sonperde33
                              Kıdemli
                              • 03 Ağustos 2011
                              • 3000

hanXX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Baybars kardeşimizden ; "Bu sabah ıse GOLDIE ın 1920 dolar (tarıh rekor ) yazması cıddı sekılde FED ı alarma gecırdı : Mr Bernencke hemen butun koruma ekıplerıni devreye sokup (saldırı bu sefer londra dan geldı ) GOLDIE 5 dakıkada tam 3 saldırı yapıldı ....Inanılmaz gıbı degılmi ...
                              Mr Bernencke koruma ekıbı (PPT: plunge protectıon team ) amacı DOW JONES yukseltmek ve ınsanları GOLDIE den sogutmak..Yani hındıstan cevızı agacını yıne sallamak !"
                              atış hedefi bulsada , grafikte zombi formasyonu var ,
                              vurulup vurulup, devrilip devrilip kalkıyor zıbarasıca.

dişlemese bar bizi ;)
                              Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

surtuk....yikilmiyorrr....o yikilmazsa yandik....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information