Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
11 600 malyetli....dow shortlari...10 970 den kapayip....kari cebe aldim....ve long oldum....
imkb de....55 000 lerde actigim shortlari 54 500 lerde kapayip kari aldm ve long oldum...
habarin ossun....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
benim ve diger yeni ayularin borsalara bakisi farkli olur....
ben kasim ayinda ayu olmus....dolar bazli endekste yuzde 47 dususu full menfeatine cevirms bi ayuyum...yen ayular ise...kis uykusundan yeni kalktilar....evveliyati bilmiyorlar....dogal olarak kizandalar...hormanal bi sonuc bu....yuce allahim oyle yaratmis....ben ise ayulukta kocadim...bi suru ayu dogurtum....
usulet ve suhulet eyidir usaglar....insaniz emme...netice itibari ile....biyolojik siniflandirmada....bizde heyvaniz....
tek farkimiz...bizde biraz vicdan azabi vardir...yani eyi degil bu...hic mutlu olamayiz bu yuzden...
skender....tam heyvandir ve vahsidir....vicdan yokturki...azabi ossun...yuce allahim onu oyle yaratmis...buyuktur gibi duruyor...emme...bana gore...sikiktir.
nasil ki....borsalar zirvedeyken...hedef 100 000 diyen bogalar vardi...hepsi et oldu...
simdide....yeni kis uykusundan uyanmis ayular var....onlarda hedef arzin merkezi diyor...
biz ise....uslu ayu olduk...boga postu elimizde hep.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Baybars kardeşimizden ; "Bu sabah ıse GOLDIE ın 1920 dolar (tarıh rekor ) yazması cıddı sekılde FED ı alarma gecırdı : Mr Bernencke hemen butun koruma ekıplerıni devreye sokup (saldırı bu sefer londra dan geldı ) GOLDIE 5 dakıkada tam 3 saldırı yapıldı ....Inanılmaz gıbı degılmi ...
Mr Bernencke koruma ekıbı (PPT: plunge protectıon team ) amacı DOW JONES yukseltmek ve ınsanları GOLDIE den sogutmak..Yani hındıstan cevızı agacını yıne sallamak !"
''her yer karanlik....olum farz diyorsa....'' o sarkiyi soyluyorsa...
bu dunyayi yonetenler....buna mudahale ederler....tevrat...talmud....4000 yildir bunu soyleyip durur...''ben sizi insanlga coban yarattim....''....
insan....kaygandir....beynine sahip degildir....dusunce sistemindeki referanslar....skender tarafindan kaydirilir....
beynine mukayyet olacaksin...yuce allahim onu sana verdi....kirletmyeceksin.
İsrail'e uygulanan yaptırımları ilk kez değerlendiren Başbakan Erdoğan, ''İsrail her zaman şımarık oğlan rolünü oynadı ama bu süreci çok daha farklı yaptırımlarla takip edeceğiz'' dedi.
bu arada başka bir forumda ''bozayı'' nickli bir vatandaş vardı. bugün voborsada onun torunu olduğunu iddia eden biri, bozayı nicki ile bir mesaj yazmış :''ben bozayının torunuyum, dedem öldü'' diye...
sunshine öldü diye bir mesaj yazdırdıydı foruma, bu böyle bir işe benzemesin...Gerçekten öldüyse Allah Rahmet Eylesin de,
bozayı çatlak biri biliyonuzmu?
İnsanın inanası gelmiyor. Mesaj aşağıda,
ben boz ayının torunuyum.dedem öldü.melek dedem artık yok.dedemi kadir gecesi uykusunda melekler aldı.sahurda anladık öldüğünü.onu çok özlüyorum.eşine babamlara ve bana birer mektup bırakmış ölmeden önce.dedemin mektubunda olduğu için yazıyorum.melek dedem benim.her gece ona dua ediyorum.her gece ağlıyorum.
Baybars kardeşimizden ; "Bu sabah ıse GOLDIE ın 1920 dolar (tarıh rekor ) yazması cıddı sekılde FED ı alarma gecırdı : Mr Bernencke hemen butun koruma ekıplerıni devreye sokup (saldırı bu sefer londra dan geldı ) GOLDIE 5 dakıkada tam 3 saldırı yapıldı ....Inanılmaz gıbı degılmi ...
Mr Bernencke koruma ekıbı (PPT: plunge protectıon team ) amacı DOW JONES yukseltmek ve ınsanları GOLDIE den sogutmak..Yani hındıstan cevızı agacını yıne sallamak !"
Yorum