mezbahaya sokulmuş olmuyor mu bu pozisyonda boğalar.
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
usaglar...goz ve kulaklar triskada haaa....14 45....
iyi ise....rally 59 000....deglse...buldugun yerden gom.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
acimak yoookkkk....allah yaratti demek yokkkk....ya herro ya merro.....15 30 bizatihi otecek...detaylarda....amman haaa....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BaBo abi,bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
USD/TL de is 1.74 assagi gecilirse Assagi salinim hizlanir..
Rahat geçecekmiş izlenimini veriyor, Rsi pullback konumunda.
Saygılarımla,
Trend is my friend.
Yorum
-
tabii skender ne soyleyecegini biliyor...imkb ye iki gundur baski uyguluyor....anlami iyi olacak...bellide olmaz....yukariya dayadi smdi...
eyice kardayiz...normalde bu kari alrdim...bu kez almiyacagim...dogrusu yariya inmek...14 40 gibi...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
karimi aldim usaglar...68 200 yapti...68 000 etrafinda tutuyor...
kar cebe yakisir...buna zirnik kaptirmam....beklenti bitti satisi yapabilir...riske gerek yok...
netice tibariyla...acgozluluk dinlerce yasaklanmistir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
cnidre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBaBo abi,
Rahat geçecekmiş izlenimini veriyor, Rsi pullback konumunda.
Saygılarımla,

Acik acik yazmayalim dedik..
Dogrudur.
Yorum
-
boylece....dow 10 970...imkb 100 54 500 ken...girdigim long pozlardan...karla ayrildim....
smdi...skender yeni bi durum yaratsin bakarm...isime gelirse...yoksa surunsun deyyuzzz....
bildiginiz gibi...bu iki poza her yer karanlik soylenirken girmistim...AYDINLIKMIS...deeellll mi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
triskanin soyleyecegi fazla biseyde yok su an...
neye bakarim o zaman....eldeki kara ve gelecek muhtelif kar ve zarara....
eldeki kar eyi....iki gun ucun...skendere fazla bulasik kalmak AIDS getirir.....pis cunki...ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yiğit Bulut
Çok önemli bir DUYUM: TÜRKİYE’nin KREDİ NOTU çok kısa bir süre içinde ARTABİLİR !
Değerli yatırımcılar, doğrulatmak mümkün olmasa bile çok güvendiğim kaynaklardan son günlerde sıkça gelen bir duyumu sizlere aktarmak istiyorum. Özellikle küresel finans çevrelerine çok yakın bazı isimler son 48 saattir inatla aynı cümleyi kuruyorlar:"Erdoğan Afrika turundayken Türkiye’nin kredi notu artabilir!"
Yorum
Yorum