haha gel abi başımın üzerinde yerin var. 544 629 2317 telefon numaram.skender in hazır yeter ki gel
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
Günlük grafiği..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Babo abi bunların yarın tekrar aşağı gelmeye niyeti yok sanırım. direkt kalın kırmızıyı geçecekler gibi. oradan da ince kırmızıya tacizler başlayabilir.
bayram öncesi kimse mal taşıma riskine girmek istemiyor.skender de bunu biliyor ve alıyor gibi
Yorum
-
Bazen kendimi SKENDER yerine koyuyorum.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabo abi bunların yarın tekrar aşağı gelmeye niyeti yok sanırım. direkt kalın kırmızıyı geçecekler gibi. oradan da ince kırmızıya tacizler başlayabilir.
bayram öncesi kimse mal taşıma riskine girmek istemiyor.skender de bunu biliyor ve alıyor gibi
Vee diyorumki "bu piyasasyi nasil TERSE yatiririm??"
Cevap;
Piyasada YETERiNCE shortcu doldugunda!!
Guzu simdi "yetis ya resullallh" diyor biliyorum.
Lem teres Guzu, yazdiklarimi okumadin diyelim?
Grafiklerime de mi bakmadin LEM Durzu!
Yorum
-
lem kapattim sabah...1000 puanda kar aldim...turkiyeden dostlarim geldi...bayram nedeniyle...onlarla mesguldum...yazamadim...
fur kactayiz...dedik ya....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
simdi onemli olan bayram....maldami...culsuz mu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
eski mallarda kari aldigimiz yere geldi....donmezse....
soruma dogru cevabi yapistiran...VOLVO nun yazdiklari aynen gundemde ve ben malsizim su an....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Lem Guzu,
Gel ISTOP calistirda basla burada yazmaya!!
Sensiz bu alemin DADI yok!
Kuteroya kaldikmi aasama kadar grafik yapistirir durur!
Bizi Grafik manyaa yapar!
Yorum
-
Sn. BaBo selamlar,
Foruma ilk mesajım, hayırlara vesile olsun. Yeşiller dolsun
Ekonomi Haberleri
Dünya’nın Gözü FED’in Üzerinde
http://www.bloomberght.com/yorum/cun...sik-yakacak-mi
Pul para; para pul olur.
Yorum
-
:081::081::081::081:kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereski mallarda kari aldigimiz yere geldi....donmezse....
soruma dogru cevabi yapistiran...VOLVO nun yazdiklari aynen gundemde ve ben malsizim su an....
Yorum
-
birazdan bize basarlar...oburleri cikarken....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bende 1 aydır malsızım nerdeyse rekora gidiyomVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster:081::081::081::081:
Yorum
-
bas bas paralari leylaya formasyonumu:081:kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirazdan bize basarlar...oburleri cikarken....
Yorum
Yorum