BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • p0ine
    Yeni Üye
    • 08 Ağustos 2011
    • 4

guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    günde 5-10 sayfa yazıyı okuruz biz... chat book ta gece gelip oradaki yazıları nasıl okuyacağız...

Forum, forumdur... girer okursunuz... iş çıkarmayın başımıza..

JAKO amcaya katılıyorum...

okumaktan, refresh yapmaktan sıkılan varsa, para kazanmak o kadar kolay değil arkadaşlar...

armut piş mideme düş nerde.....

forumun ayakta kalabilmesi için reklamlara ihtiyacı var, sayfalar açılmadıktan sonra reklam nasıl gelecek..
    Reklam yine olurdu be güneysu abi...

Bende zaten böyle birşey yapılacaksa farklı yazılımlar kullanmaktansa forum bünyesinde olması taraftarı olduğumdan önerdim..

Yoksa halimizden şikayetçi değiliz..

Yorum

• FNT
      KARAKARTAL
      • 29 Mart 2008
      • 4754

Arkadaşlar, forum sayfalarında genellikle son mesajda reklam çıkıyor, herkes en azından günde 5-6 defa tıklasa (sayfa açılınca hemen backspace / geri tuşuna basın, bazı reklamlar yeni pencerede açılıyor, onu kapatmak da zor değil) forumun ayakta kalması ve paylaşımların devamı sağlanabilir.

Sn simurg'un forumdan maddi bir kazanç beklemediğine ve aksine hosting ve yazılım lisansı için cepten ödeme yaptığına bizzat şahidim.

Reklamlara tıklamak bile bu konuda foruma katkı sağlayacaktır.

Duyarlılığınız ve hassasiyetiniz için şimdiden teşekkürlerimi sunarım...

Yorum

• FNT
        KARAKARTAL
        • 29 Mart 2008
        • 4754

p0ine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Babo abi yazıların forum dahilinde bulunmasını istiyorsak, forumda kullandığımız yazılımın chatbox şeklinde bir eklentisi mevcut.

Sürekli F5' e basmak yerine oradan chatbox şeklinde paylaşımlarda bulunulabilir..

Tabi bu konuda yönetim ne söyler bilemiyorum... Karar kendilerinin...

Böylece hem site bünyesinde takip edilmiş olur.. Kullanımıda gayet kolay, yazılan metinler ve grafiklerin linkleride orada rahatlıkla paylaşılabilir...

Bahsettiğim eklentinin ekran görüntüsü

O dediğiniz chatbox forumun anasayfasında oluyor ve genellikle de kimse gidip orayı okumuyor. Chat havasında olduğu için, yazılanlar da sürekli kaybolmaya mahkum.

Hepimiz toplanıp sadece bir topikte yer alırsak, birimizin göremediğini diğer birisi görüp uyarır ve böylece birbirimize daha çok faydamız olur.
        Bir elin nesi var, iki elin sesi var...

Teklifleri değerlendiririz...

Yorum

• liono
          Tecrübeli
          • 17 Ağustos 2011
          • 420

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ilginc aciklamalar;
          http://dai.ly/qcK8hF
          Açıklamalar gerçekten çok ilginç.
          Eğer adamın dedikleri çıkarsa borsanın hali harap.
          Altınıda(sarı gaci ) kimse tuttamaz.

Yorum

• freesky
            Yasaklı
            • 03 Mayıs 2009
            • 112

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sayın bikmisbroker, eğer burası çok dolar diyorsanız teknolojik bir çözüm bulalım
            google'ın spreadsheet'ini kullanalım
            herkes girebilsin ve orda sadece yetki verdiklerimiz güncelleyebilsin...

böyle birşey uyar mı?

Muhterem Dostlar,

Acizane, her turlu yenilik ve gelisimi seven, yetismeye calisan biriyim. Ve butun bu fikirler cok Kuuul duruyor. Sizden tek istirhamim, butun bu degisim ve gelisim hareketlerinin 'Keyborsa' catisi altinda olmasidir. Burada bu nezih ortami bizlere saglamak icin bu kadar zamandir yatirim yapan, mesai ve emek sarfedenlerin varligini hatirda tutmamiz gerektigi kanaatindeyim ve de israr ediyorum. Zaten yazilanlar da bu konuda yalniz olmadigimi gosteriyor.

Buranin ratingini arttirarak siteye daha cok reklam alinmasini saglayabilirsek eger, basta Simurg Hocam olmak uzere, bize bu ortami saglayan degerli dostlarimiza da kucuk olcekli bir tesekkur etmis oluruz kanaaatindeyim.

Selam ve muhabbetlerimle,

freesky

Yorum

• Koala
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 137

guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              günde 5-10 sayfa yazıyı okuruz biz... chat book ta gece gelip oradaki yazıları nasıl okuyacağız...

Forum, forumdur... girer okursunuz... iş çıkarmayın başımıza..

JAKO amcaya katılıyorum...

okumaktan, refresh yapmaktan sıkılan varsa, para kazanmak o kadar kolay değil arkadaşlar...

armut piş mideme düş nerde.....

forumun ayakta kalabilmesi için reklamlara ihtiyacı var, sayfalar açılmadıktan sonra reklam nasıl gelecek..

şahsen bende sn.guneysu'ya katılıyorum. chat olayına karşıyım. çoğunlukla ıpphone kullanmak zorunda kalıyorum. akşam yazılanları rahatlıkla okuyabiliyorum. forumun bu şekilde devam etmesi taraftarıyım.

Yorum

• oyucel
                Katılımcı
                • 16 Ağustos 2011
                • 166

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Şu işe bir el at artık... 5 yıldır cepten yiyor..
                adminim ben yabancı şirketlere tıklarım bitek

yabancının reklam paraları bize gelsin cayy

Yorum

• polat55
                  Tecrübeli
                  • 09 Temmuz 2011
                  • 539

-Sitenin ayakta kalabilmesi için her reklama bir kere tıklamak yetiyor mu?...
                  -Bir reklama bir kereden fazla tıklanabilir mi, aynı bilgisayarda aynı reklama birinci tıklamadan sonraki tıklamayı reklam veren şirket sayıyor mu?...yoksa 1000 kere de tıklasan 1 kere mi tıklanmış sayıyor...eğer birden fazlasını sayıyorsa..ohoooo...ben tıklayıp dururum valla...parmağım mı yorulcek sankim)
                  Lütfen herkes kendi kararını kendi versin...sonra üzülmeyelim...

Yorum

• oyucel
                    Katılımcı
                    • 16 Ağustos 2011
                    • 166

polat55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    -Sitenin ayakta kalabilmesi için her reklama bir kere tıklamak yetiyor mu?...
                    -Bir reklama bir kereden fazla tıklanabilir mi, aynı bilgisayarda aynı reklama birinci tıklamadan sonraki tıklamayı reklam veren şirket sayıyor mu?...yoksa 1000 kere de tıklasan 1 kere mi tıklanmış sayıyor...eğer birden fazlasını sayıyorsa..ohoooo...ben tıklayıp dururum valla...parmağım mı yorulcek sankim)
                    Arkadaşlar çok tıklamayın.
                    En fazla günde 1 kere filan.

Adsense ben de kullanıyorum. Çok fazla tıklama reklam hesabını kapatmaya kadar gidebilir.

Yorum

• muratti
                      Aktif
                      • 09 Eylül 2007
                      • 266

kesişme sırasındaki ters hareket, ölümü teyit eder" der kızılderililer!

Yorum

• poritino
                        Çalışkan
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 2005

oyucel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Arkadaşlar çok tıklamayın.
                        En fazla günde 1 kere filan.

Adsense ben de kullanıyorum. Çok fazla tıklama reklam hesabını kapatmaya kadar gidebilir.
                        Evet bir de sanırım yönlendirildiğiniz sitede gezinme sürenize de bakabiliyorlar... Hani fake tıklamaları önlemek için. O yüzden tıkla kapat da yemeyebiliyor.

Ben sürekli olmamak kaydıyla reklamlara tıklayıp acılan sitede 1-2 sayfaya da tıklayıp kapatıyorum....

Öyle sürekli tıklamayın yani

Arada bir aklınıza geldikçe normalmiş gibi tıklayın....

Bir tabir var ya .okunu çıkarmayın
                        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• greenspan41
                          Aktif
                          • 30 Nisan 2009
                          • 327

babo abi US$ ilgili beklentiniz nedir? önce 1.76 sonra 1.72lere salınmasını bekliyordunuz ama 1.77 altına gelmem diyor namıssız. tuncer hoca USD indexin 74 civarındaki uzun yatay harketinden sonra kısa bir zaman içinde tüm ana kurlar karşında son bir dip yapıp sonra sert bir şekilde yukarı yapmasını bekliyor. yukarı ince kırmızı çizgiye oluşacak hareketle birlikte gevşeme görülebilir mi?

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

dolarin hikayesi ve cycle in tamamlanmasi....

2009 da...ve takip eden fed genisleme politikilari sifir faizli ve bol dolar....tum ulkelere yayildi....bu yayilista dolari verip o gunki parite degerlerinden dolar ilgili ulkelere girdi...ve bono ve hisse senetlerine furdu....

burada onemli olan girdigi andaki....PARITE DEGERIDIR...BU COK ONEMLI...MALIYET BU CUNKI....

SIMDI....

girdigi ulkelerden dolar geri cikarken....bono ve hissesenedinden edindigi kari alip geri donecek....

bu karin erimemesi ucun....dolarin ulkeye girdigi andaki PARITE DEGERI ile cikacagi andaki parite degeri onemlidir...

eger bu ayni degerde ise....kar muhtesem transfer edilir....

eger bu giris degerinin altinda ise...kar muhtesemin ustunde muhtesem transfer edilir...

eger bu giris degerinin ustunde ise...KAR ERITILEREK TRANSFER EDILIR....

hadise budur....ve skender....bunu saglar...hokumetleri skender atiyor cunki....

ote yandan yuce allahim bizede akil vermis...bi tek skender akilli degil ki...

ne yapacan...acacaksin dolar tl ve borsa grafiklerini bakacaksin...SKENDER NE YAPMIS...

TURKIYEYE...skender dolar tl.....1.60 ila 1.80 araliginda girmis...

kasim ayinda endeks 72 000 deyken cikmaya baslamis....dolar...1.40 ozaman...

ve....kasim 2010 dan...haziran 2011 e kadar skender cikmis...

cikis degeri....1.40 ila 1.60 araligi....

kar....MUHTESEM USTU MUHTESEM....

simdi ne yapiyor...skender...

mali dosedigi usaglari yerli ve yabanci....bulutlarin icinde askida tutuyor...kendi yere indi...o usaglar oradan alemi seyrediyor....skender yere indi alem onu seyrediyor...haydar haydar yani.....ha ha ha...

yabanci atlayip cikiyim dese...zarar hissede...eee cikista dolar 1.80...haydar haydar yani....

ha ha ha...usaglar....bunlari kasim ayinda bu borsa coker derkende yazdim...kimse inanmadi...

simdi bulutlarda ve alemi seyrediyorlar....
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kaizer
                              Yasaklı
                              • 08 Ağustos 2011
                              • 162

Kuzu abi,

Cycle anlaşılmıştır.

Anlaşılmıştır da, karlıksız basılan onca dolar nereye gidecek,

Bu kefere bu dolardan para kazanamzsa kudurur.

sarı gacı desen, aldı başını gitti zaten...

Yorum

• k3r3m
                                Aktif
                                • 31 Temmuz 2011
                                • 665

sayın kuzu
                                şu anda qe3 kapısını hala kapatmadılar
                                eğer öyle olursa, çıkmak yerine... yeni bir giriş için zemin hazırlıyor olamazlar mı?
                                çünkü tüm emerginlerin parasal değeri azaldı sanki

zaten çıkıp ne yapacak? kendi ülkesine dönüp orda enflasyona mı sebep olacak?
                                birde diğer emerginlerin de kurlarını az çok takip etmemiz gerekmez mi bu durumda, yani bizim iç dinamiklerden dolayı da parite değişkenlik gösterebilir???

bu arada, bizlere büyük resmi gösterdiğiniz ve ona göre düşünmemizi sağladığınız için teşekkür ederim
                                Last edited by k3r3m; 21 Ağustos 2011, 15:25. Sebep: ekleme
                                "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

Working...
                                X

Debug Information