BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • filozof16
    Katılımcı
    • 10 Temmuz 2011
    • 144

sn.boş.un gönderdiği baltık dry endeksi bildiğim kadarıyla global ekonomi için bir öncü göstergedir....
    yönün yukarı olması kriz konusunda şüphe uyandırıyor....malum bazı şahıslar eylül-aralık arası dünya piyasalarında bir ralli beklentisi içine girmişken....
    hiçbirşey göründüğü gibi değildir

Yorum

• bikmisbroker
      BaBo
      • 27 Şubat 2009
      • 1009

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      babo..

kisa vadede...bi asagi yonelik...bide yukari yonelik kanal bul...

kanal hareketine girdi bu....bu kanal hareketinde...bi gun ust cizgida bi gun alt cizgida olacak...

ortalamalar....20 gunnuk...50 gunnuk...100 gunnuk yukarida kaldi....3 ...5...ve 10 gunnukler fiyata yakin....

yeni normali....62 000 den....once 58 000 e indirmesi lacim ki....tepkiyi buraya kadar kosun...

SENIN DIBDE KONSOLIDASYON DEDIGIN OLAY....

YANI...BURALARDA....TEPE....55 700....dip 47 000....bir ay surunuruz ve...yeni normal olusur....top sende.

benim buldugum kanalda...ilk iki gun icin...tepe...52 800 de....dip...49 200 de....

Guzu bunnar benim takip ettigim grafikde var.
      Altta 2 tane "konsalidasyon bolgesi" olustu.
      1.cisi 49.193/49.492 araligi..
      2.cisi ise 49.492/50.469 araligi.

Yorum

• bikmisbroker
        BaBo
        • 27 Şubat 2009
        • 1009

Buradaki Problem henuz YUKSELiS kanali NORMLARI nin olusmamis olmasi..

Olmamis bir kanali elbette bulamazsin a be Guzum!!

Burada TECRUBE faktoru devreye giriyor!!

Nedir bu tecrube?
        Saglam kalan Kulak arkamiza dayanarak;
        Onumuzdeki hafta 50.500'un altinda islem gormezsek, bir YUKSELiS KANALI olusabilecegini soyleyebilirim.
        Haa, bu yukselen kanalin egimi az olacak, zaten daha once yayinladigim ve sildigim grafikdede bunun boyle olacagi belliydi!
        Bu yukselen kanalin UST bandini da buldukmu tamamdir!

Ondan sonra Gir oyna-Cik oyna!

Ust banda geldimi SHORTINGEN ZUU..
        Alt banda geldimi LONGINGEN ZUU..

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

Abiler sali gunu merkez bankasindan gelebilecek bir haberi mi aliyor bu usaklar diye killanmiyor degilim.
          Aklimizda olsun..
          Dunyada cok az sayida yesil kapatan endekslerden biriyiz...
          Acep biz bayramdayken dowun 11900 lere gidecek olusunu mu alacagiz, ne yapacagiz bilemedim
          Cuma gunu gelen kapanis fake olsun alllaaam:(
          Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• k3r3m
            Aktif
            • 31 Temmuz 2011
            • 665

sayın portitino, yeşil kapatmasının görünür iki sebebi olabilir gibime geliyor
            1. kriz bizde değil, AB'de
            2. bayram oyunu

sizn sözlyediğiniz bilmediğimiz şey de olabilir
            ve henüz duyurulmayan cari açığın düşmesi haberi de olabilir

gibi gibime geliyor

bu arada ben sabah açılıştan, saat 2'ye kadar işbölümünün bir kısmını yaparım: dövizi ve 3 büyük banka kağıtlarının değerlerini yazarım (değişimlerde özellikle)
            "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• bikmisbroker
              BaBo
              • 27 Şubat 2009
              • 1009

Bu hafta 54.400 Ust bant siniri olmak uzere SIKISMA yasayabiliriz.
              Benim burada daha once yayinladigim grafikdeki KALIN KIRMIZI CiZGiNiN 1 defa daha TEST edilip assagiya salinmamiz gerekiyor!

ALT TARAFDAKI KONSOLIDASYON NOKTALARINI YAZDIM!

TEST edip ALT tarafa salindiktan sonra O KALIN KIRMIZI direncin YUKARI DOGRU gecilmesi gerekiyor!

ORAYI GECiP daha sonra da Ustteki ince KIRMIZI cizgiye uzanacagiz.
              Hayat boyle devam edip duracak!
              Bizde desteklerde mallanacagiz, direnclerde hafifleyecegiz. Kah kazanip Kah kaybedecgiz!

BU arada senin dedigin verileri de yazmaya baslarsak bu Topik okunur olmaktan cikar, benden soylemesi!!

Yorum

• oyucel
                Katılımcı
                • 16 Ağustos 2011
                • 166

BaBo abi, isterseniz ben pazartesine bir program yetiştirmeye çalışabilirim. Bu programın amacı belli kişilerin yazmaya yetkili olması ve yazıyı yazdığı an diğerlerinde bu değerlerin belirmesi. Chat programı gibi bişey. Yükleyenler kendi aralarında iletişim de kurabilir. Böylelikle forumu da kirletmemiş oluruz.

Yalnız bana ne yazmak istediğinizi ve nasıl görmek istediğinizi belirtmeniz lazım. Resim eklenmek isteniyor mu yoksa salt text mi olacak falan filan...

Yorum

• bikmisbroker
                  BaBo
                  • 27 Şubat 2009
                  • 1009

oyucel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  BaBo abi, isterseniz ben pazartesine bir program yetiştirmeye çalışabilirim. Bu programın amacı belli kişilerin yazmaya yetkili olması ve yazıyı yazdığı an diğerlerinde bu değerlerin belirmesi. Chat programı gibi bişey. Yükleyenler kendi aralarında iletişim de kurabilir. Böylelikle forumu da kirletmemiş oluruz.

Yalnız bana ne yazmak istediğinizi ve nasıl görmek istediğinizi belirtmeniz lazım. Resim eklenmek isteniyor mu yoksa salt text mi olacak falan filan...

Olabilir, benzer hazir programlarda var aslindA?
                  Mesela gmail'in Gtalk var?
                  oradan yazisiabilir.
                  Ya da forumda bir 2 ci topik acilip oradan bu veriler hizlica takip edilir?

Yorum

• AYGULL
                    Yeni Üye
                    • 19 Ağustos 2011
                    • 27

Sn. Babo, merhb. Türkün vuruşkan bayanı da geldi . Cuma vurdik diye sevinirken, pazartesi inşallah niyazi olmam.

Yorum

• k3r3m
                      Aktif
                      • 31 Temmuz 2011
                      • 665

sayın bikmisbroker, eğer burası çok dolar diyorsanız teknolojik bir çözüm bulalım
                      google'ın spreadsheet'ini kullanalım
                      herkes girebilsin ve orda sadece yetki verdiklerimiz güncelleyebilsin...

böyle birşey uyar mı?
                      "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• poritino
                        Çalışkan
                        • 04 Mayıs 2009
                        • 2005

Babo abi senin graflarin burada kaybolmasini onlemek icin fnt nin "az bucuk teknik" kismini kullansan sikinti olur mu? Burasi cok hizli ilerliyor da kaybolmamasini istedigimiz graflar filan orada da olsa nasil olur sence?
                        Az bucuk teknik kismini gun icerisinde cok mesgul etmiyoruz ve hemen tuketilmeyecek seyleri orada paylasiyoruz mesela...
                        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• bikmisbroker
                          BaBo
                          • 27 Şubat 2009
                          • 1009

AYGULL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Sn. Babo, merhb. Türkün vuruşkan bayanı da geldi . Cuma vurdik diye sevinirken, pazartesi inşallah niyazi olmam.

Oooo hos geldin Guzi'yem..
                          (Bu alemde Furusan Türkün erkekleri Guzu ise bayanlar da Guziye ossun bari)

Allahin izni ile gorus ve dusuncelerimizi paylasiyoruz.
                          Yine Allahin izni ile gorus ve dusuncelerimiz DOGRU oldugu muddetce bu KEFEREYE pabuc birakmayacagiz!!

Diger tarafta ben KEFERE dedigim icin bana satasan arkadas eklemisti;
                          EFENDiM BORSADA SADECE KEFERE YOKKi?

Ula Namissiz, imkb de %62 si halen Yabancinin elinde degilmi?
                          400 tane KAgirt varsa islem goren, demekki 248 tane KAGIRT %100 yabancinin elinde!
                          Geriye kalan kagirtlar 152 tane PATRON GUDUMLU kagirtlar zaten!
                          Onnar da geleni duuzuyorlar gideni duzuyorlar!
                          Kefereden beterler yane!

Sonmez pamukluda yabanci varmi?
                          Varsa da inanmam ben!
                          VESTEL de yabanci varda ne oluyor? ADI yabanci, PATRON 2000 yilindan beri 10 TL lik kagidi 1.-TL nominal degerin altina getirdi, ve sonra bedelli sermaye artirimi da yapti bu patron, yabancinin Ruchan hakkini da kisitladi!

Ehh bu mantikta olan PATRON da benim icin KEFERE dir!!
                          KEFEREDE SOYUYOR, PATRON DA! GERiYE NE KALDI?

BaBo bu Boru deillll....

Yorum

• oyucel
                            Katılımcı
                            • 16 Ağustos 2011
                            • 166

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Olabilir, benzer hazir programlarda var aslindA?
                            Mesela gmail'in Gtalk var?
                            oradan yazisiabilir.
                            Ya da forumda bir 2 ci topik acilip oradan bu veriler hizlica takip edilir?
                            BaBo abi, aslında düşündüğüm yazı yazılır yazılmaz diğer kullanıcılara da ulaşması. GTalk'ta çoklu mesaj gönderimi var mı bilmiyorum. Hatta birden fazla bölüm açıp hangisi güncellenmişse onu titretir veya uyarı koyarız. İlerde grafik bile çizeriz. Şimdi zaman kısıtlı olduğu için sadece text diye düşündüm, resim de olabilir. Forumda yazarsak da sürekli refresh'e basmamız lazım.

Yorum

• bikmisbroker
                              BaBo
                              • 27 Şubat 2009
                              • 1009

k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              sayın bikmisbroker, eğer burası çok dolar diyorsanız teknolojik bir çözüm bulalım
                              google'ın spreadsheet'ini kullanalım
                              herkes girebilsin ve orda sadece yetki verdiklerimiz güncelleyebilsin...

böyle birşey uyar mı?
                              Valla ben teknoloji ozurluyum.
                              Herturlu oneriye acigim.
                              Bana kullanmayi gosterin yeter.

Yorum

• hiram
                                Bağımlı
                                • 27 Kasım 2008
                                • 783

ii aksamlar

Yorum

Working...