BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • poritino
    Çalışkan
    • 04 Mayıs 2009
    • 2005

oyucel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BaBo abi, aslında düşündüğüm yazı yazılır yazılmaz diğer kullanıcılara da ulaşması. GTalk'ta çoklu mesaj gönderimi var mı bilmiyorum. Hatta birden fazla bölüm açıp hangisi güncellenmişse onu titretir veya uyarı koyarız. İlerde grafik bile çizeriz. Şimdi zaman kısıtlı olduğu için sadece text diye düşündüm, resim de olabilir. Forumda yazarsak da sürekli refresh'e basmamız lazım.
    Sevgili o yucel iyi niyetli yaklasimin takdire sayan ama keyborsa nin kullanimi da onemli...ayri bir platform olunca neyin nerede paylasilacagi ayrimi nasil cozulur ki? Bircok insan burada anlik takip yerine gun sonunda yapilan paylasimlari da takip ediyor...forumun varligini bu acidan korumaliyiz..
    Forumun rss feed ozelligi var mi bilmiyorum ama buradan hareketle birseyler dusunebilir miyiz acep?
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• oyucel
      Katılımcı
      • 16 Ağustos 2011
      • 166

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sevgili o yucel iyi niyetli yaklasimin takdire sayan ama keyborsa nin kullanimi da onemli...ayri bir platform olunca neyin nerede paylasilacagi ayrimi nasil cozulur ki? Bircok insan burada anlik takip yerine gun sonunda yapilan paylasimlari da takip ediyor...forumun varligini bu acidan korumaliyiz..
      Forumun rss feed ozelligi var mi bilmiyorum ama buradan hareketle birseyler dusunebilir miyiz acep?
      poritino dostum haklısın. simurg adminlerimize de ayıp olur. isterse rss fedd için plugin de yükleyebilir veya programı keyborsa'nın modülü gibi de sunabiliriz. program tamamen keyborsa'ya tescillenmiş de olabilir. zaten borsadan para kazanmak dışında başka bir amacım da yok.

tabi benimki sadece bir fikirdi. programcı program yazmaktan başka ne düşünebilir ki?

Yorum

• guneysu
        Rize
        • 01 Mart 2009
        • 646

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Valla ben teknoloji ozurluyum.
        Herturlu oneriye acigim.
        Bana kullanmayi gosterin yeter.
        Babo abi, Burada yazmaya devam, Guzu ile....

akşamları hem sohbet hem tüm yazılanları okuyorum, benim gibi bir çok insan var..

Gündüz takip edenler 5 dk da bir refresh yapsınlar F5 de işlerini görür...
        !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• k3r3m
          Aktif
          • 31 Temmuz 2011
          • 665

burda yazılması konusunda ben de hemfikirim, birşeyler öğrenmeye başladıysam o da kalıcı yazılar sayesindedir
          ama kuzu'nun istediği verileri buraya yazmak... ve sürekli güncellemek çok mantıklı gelmiyor bana (sayfa sayısını gereksiz yere arttıracak ve istenilen kişilerin yazdıklarını okumak zorlaşacaktır)
          sadece o değerler için ayrı bir yöntem kullanılabilir... ve çok da karmaşık olmayan birşey
          "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• p0ine
            Yeni Üye
            • 08 Ağustos 2011
            • 4

Babo abi yazıların forum dahilinde bulunmasını istiyorsak, forumda kullandığımız yazılımın chatbox şeklinde bir eklentisi mevcut.

Sürekli F5' e basmak yerine oradan chatbox şeklinde paylaşımlarda bulunulabilir..

Tabi bu konuda yönetim ne söyler bilemiyorum... Karar kendilerinin...

Böylece hem site bünyesinde takip edilmiş olur.. Kullanımıda gayet kolay, yazılan metinler ve grafiklerin linkleride orada rahatlıkla paylaşılabilir...

Bahsettiğim eklentinin ekran görüntüsü

Yorum

• liono
              Tecrübeli
              • 17 Ağustos 2011
              • 420

Ayrı bi topic'e yazmak daha mantıklı olur gibime geliyor. Sonuçta rakamlar yazılacak yorumlarda. Bu şekilde daha kalıcı olursa daha fazla bişey kaparız.

Yorum

• bikmisbroker
                BaBo
                • 27 Şubat 2009
                • 1009

Forumun bir ozelligi ise bu cok guzel?
                Yine forumda kalir?
                Simurg bu ise ne der?
                Acikmi bu ozellik?
                Cunki her ozellik icin yazilimcilar + para isterler diye duymustum.
                Durup dururken yuk olmayalim!!
                Isin bu yonunu de dusunmek lazim.

p0ine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Babo abi yazıların forum dahilinde bulunmasını istiyorsak, forumda kullandığımız yazılımın chatbox şeklinde bir eklentisi mevcut.

Sürekli F5' e basmak yerine oradan chatbox şeklinde paylaşımlarda bulunulabilir..

Tabi bu konuda yönetim ne söyler bilemiyorum... Karar kendilerinin...

Böylece hem site bünyesinde takip edilmiş olur.. Kullanımıda gayet kolay, yazılan metinler ve grafiklerin linkleride orada rahatlıkla paylaşılabilir...

Bahsettiğim eklentinin ekran görüntüsü

Yorum

• p0ine
                  Yeni Üye
                  • 08 Ağustos 2011
                  • 4

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Forumun bir ozelligi ise bu cok guzel?
                  Yine forumda kalir?
                  Simurg bu ise ne der?
                  Acikmi bu ozellik?
                  Cunki her ozellik icin yazilimcilar + para isterler diye duymustum.
                  Durup dururken yuk olmayalim!!
                  Isin bu yonunu de dusunmek lazim.
                  Babo abi bu forumun özelliği sayılır, vbulletin yazılımcılarının geliştirmiş oldukları ücretsiz bir yazılım...

Simurg uygun görürse, eklentinin linklerini kendisine verebilirim.

Ayrıca bu bahsetmiş olduğumuz eklentiye sadece belirli üye gruplarının yazması yetkilendirmeside yapılabilir. Böylece karmaşanın önüne geçilebileceğini düşünüyorum.

Tabi sizin kafanızdakileri anladığım kadarı ile cevap veriyorum. Yanlış anladıysam lütfen düzelt abi... Belki isteklerinize karşılık vermeyecektir...

Yorum

• oyucel
                    Katılımcı
                    • 16 Ağustos 2011
                    • 166

Bence güzel bir özellik. guzunun düşündüğünü fevkalade uygulayacak bir eklenti olabilir.

Yorum

• bikmisbroker
                      BaBo
                      • 27 Şubat 2009
                      • 1009

Harika o zaman tek yapmamiz gereken Simurgun konu hqkkinda dusun esini sormak?

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

p0ine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Babo abi bu forumun özelliği sayılır, vbulletin yazılımcılarının geliştirmiş oldukları ücretsiz bir yazılım...

Simurg uygun görürse, eklentinin linklerini kendisine verebilirim.

Ayrıca bu bahsetmiş olduğumuz eklentiye sadece belirli üye gruplarının yazması yetkilendirmeside yapılabilir. Böylece karmaşanın önüne geçilebileceğini düşünüyorum.

Tabi sizin kafanızdakileri anladığım kadarı ile cevap veriyorum. Yanlış anladıysam lütfen düzelt abi... Belki isteklerinize karşılık vermeyecektir...
                        Teknik işlerimiz yapan modaratörümüzle paylaşayım, özelliklerine vs. bakalım. İşimize yarayacaksa ekleyebilriz. örnek forum linki varsa özelden iletebilrsiniz.İyi geceler...
                        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• p0ine
                          Yeni Üye
                          • 08 Ağustos 2011
                          • 4

Bende durumu size özel mesaj olarak bildirmiştim.

Linkleride atayım..

Yorum

• JAKO
                            Kalender Amca
                            • 30 Mart 2009
                            • 561

BaBo ve guzu.... Grafikleri.... Başlıklı bir konu açın, grafikler orada olsun. Yeni yazılımla eklentiyle ayrıntıyla uğraşmaya gerek yoktur .. (masraf çıkarmayın la.)Selamlar BaBo İyi geceler sayın arkadaşlar!Böyle bir fotoğraf çektim BabO, Pazartesi Salı günü son iki gün, satış için son iki gün gibi gördüm, mümkünse fikrini almak isterim. Devam eden yere bakma hareketi, başarısız olursa bu seviyelerde olacak, olmayacaksa, aşağı yönlü son bir dalga riski var, ki, bayram ertesine kadar dünya borsalarının hareketlerinden etkilenmeden, pazartesi salı günleri yükünü atan, riskten korunmuş olur, resim netleşmiş olur. Çarşambadan itibaren full nakte geçen, diğer alternatifleri değerlendirir.
                            önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
                            otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
                            deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
                            hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
                            hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...

Yorum

• guneysu
                              Rize
                              • 01 Mart 2009
                              • 646

günde 5-10 sayfa yazıyı okuruz biz... chat book ta gece gelip oradaki yazıları nasıl okuyacağız...

Forum, forumdur... girer okursunuz... iş çıkarmayın başımıza..

JAKO amcaya katılıyorum...

okumaktan, refresh yapmaktan sıkılan varsa, para kazanmak o kadar kolay değil arkadaşlar...

armut piş mideme düş nerde.....

forumun ayakta kalabilmesi için reklamlara ihtiyacı var, sayfalar açılmadıktan sonra reklam nasıl gelecek..
                              !!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!

""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""

Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                günde 5-10 sayfa yazıyı okuruz biz... chat book ta gece gelip oradaki yazıları nasıl okuyacağız...

Forum, forumdur... girer okursunuz... iş çıkarmayın başımıza..

JAKO amcaya katılıyorum...

okumaktan, refresh yapmaktan sıkılan varsa, para kazanmak o kadar kolay değil arkadaşlar...

armut piş mideme düş nerde.....

forumun ayakta kalabilmesi için reklamlara ihtiyacı var, sayfalar açılmadıktan sonra reklam nasıl gelecek..
                                Şu işe bir el at artık... 5 yıldır cepten yiyor..
                                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

Working...
                                X

Debug Information