67500 maliyetli sortlari tutuyorum....paritede 42.20 longlar da duruyor...yarın ikinci vuruşunu yiyecek....
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bu finans sistemini nasıl devam ettirebiliyorlar bu adamlar yaw
tamam çok kez yap boz yapmışlar ama, cidden düşününce bir soygun mekanizması
japonları soymuşlar
arapları zaten...
çin direniyor
rusya onlara bağımlı
tüm emergingler yavru kuş gibi ağızlarını açmışlar"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
sayın kuzu
sizin sıralamanıza bir açıklama yapmak istiyorum
SIRALAMA......
borsalar duser.....dolar rally yapar.....bono cozulur.....para orada.......sari kiz yikilir........bu yikilmazsa dip deellldir henuz........
1.borsalar, şu veya bu sebepten çakıldı (skenderin kontrolünde) - sürü yaratılmıştı önceden ve malı teslim etti
2.fed yavaş yavaş dolar arzını azalttı, dolar kıymetlenmeye başladı çünkü en temelinden petrol almak için dolara ihtiyaç var
3.dolar yükseldi
4.skender bonolarını çözdü - sürü yine yaratılmıştı (herşey batarken dolar değerlenince)
5.skender altınlarını da çözdü - sürü yine yaratılmıştı
6.ve borsaya yavaş yavaş girmeye başladı
destek olarak da fed ona qeX de pompalayabilir
.......
böyle mi?
yavaş yavaş ben sanki, doların karşılığı petrolmüş gibi gelmeye başladı, önceden altınmış ya
çünkü 3.adımın gerçekleşmesi için en büyük sebep o gibi geliyor"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
Sahsen Twitter kullanmiyorum.Mirzaşan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın bikmisbroker ve kuzu abilerim, twitter kullanıyorsanız, sizi oradan da takip etmek isteriz...
Var olan Facebook hesabimi da kapattim.
Baska forumda da grafik vermiyorum artik.
Anlayan oluyor, anlamayan oluyor.
Sabirla cevap verip duruyorum ama o da olmuyor.
1-2 email gruplari vardi, oralardan da ciktim.
Velhasil baska yer yok, bir burasi var.
Buradan da kovarlarsa, yazmayiz olur biter.
(Misafiriz bu mekanda, diger mekanlarda da oldugu gibi)
Yorum
-
k3r3m Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın kuzu
sizin sıralamanıza bir açıklama yapmak istiyorum
SIRALAMA......
borsalar duser.....dolar rally yapar.....bono cozulur.....para orada.......sari kiz yikilir........bu yikilmazsa dip deellldir henuz........
1.borsalar, şu veya bu sebepten çakıldı (skenderin kontrolünde) - sürü yaratılmıştı önceden ve malı teslim etti
2.fed yavaş yavaş dolar arzını azalttı, dolar kıymetlenmeye başladı çünkü en temelinden petrol almak için dolara ihtiyaç var
3.dolar yükseldi
4.skender bonolarını çözdü - sürü yine yaratılmıştı (herşey batarken dolar değerlenince)
5.skender altınlarını da çözdü - sürü yine yaratılmıştı
6.ve borsaya yavaş yavaş girmeye başladı
destek olarak da fed ona qeX de pompalayabilir
.......
böyle mi?
yavaş yavaş ben sanki, doların karşılığı petrolmüş gibi gelmeye başladı, önceden altınmış ya
çünkü 3.adımın gerçekleşmesi için en büyük sebep o gibi geliyor
lem muthis bi ogrencisin sen....acaip hizlisin....
lem babo danda grafik okumayi ogren....
once sanal oyna....bunlari uygula....sinirlerini test et....dayaniklimisin deelllmisin diye...
sonra....parani koy ve furus....karada olum yok sana....emmmeeee....denize girme sakin.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
babo...direkt ogretmez...
soyle yap....
graflari asar mirin kirin eder once....emin degildir....
emin oldumu....belli etmez....insanlarin onun yuzunden para kaybedecegi korkusuna kapilir....baslar yazmaya...tepki suraya kadar...belkide suraya filan....fekar artik inatcidir....rengi bellidir...girniziyi giymistir emme...vebalden korkar....
iste o ani babo da yakaladin ni...yeddi cedinle shortla....gelir seni uyarir...erken yaptin filan diye...hic gulagasma....inatla shortla....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
teknik olarak...skender bizde kritik yerde...o yuzden shorttan indim....
10 gunnuk....54 060 da ve alttan gelip 20 gunnugu yukari kesti....anlami kisa vade boga piyasasi...
20 gunnuk....53 850 de...10 un altinda yani....
30 gunnuk....54 200 de...
fiyat ise salinimda....anlami flat....ve bende flatim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster[B].....
skenderin bizle isi olamaz...disinin kovugunu dolduramayiz biz....isi....FONLARLA....
VE ARTIK...SOROS GIBILER....fonlari kapatip bu piyasadan kaciyor....zor yani....
Abi benim gafam garisti simdi.... Cunku ben hep Soros gibilerin Skender'i olusturan parcalardan oldguunu dusunmustum simdiye dek. Eger Soros da guccukse eger, o zaman Skender kim ve nerde...?

slm ve muhabbetlerimle,
freesky
Yorum
-
sayın kuzu
teşekkür ederim, desteğiniz için
aslında bu maddelerin altlarını da doldurabiliriz.. (faizler ne olur, emergingler ne olur, commodity'ler ne olur, hangi işaretler dönüş işaretleridir.vs.v.s gibi)
ve bu 6 adımlık, benim anladığım ortalama 5 yıllık bir cycle'dır: en basit şekliyle soygun
bunun bir de 10, 25 yıllık cycle'ları olduğunu yazmıştınız fakat o topiği silmişler ve ben tekrar okuyamıyorum
megacycle'larda ne oluyordu? ve amaçları neydi"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
bikmisbrokersaseryu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYa kuzu abi sen bir harikasin yaa
Babo Abim sende hosgeldin vallahi ozlemisiz seni yaa.
BaBo
babo ağbin senden önce gelmiş........................itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
sn kuzu bende shortları giydim dün, umarım ayazda kalmayız pis esiyor
petrol'e gelince, petrolün üzerinde büyük bir fiyat baskısı varsa,
zorla büyük petrol tüccarlarının ofisleri basılıp spekülatörlükle suçlanıp zorla fiyat düşürmeye çalışırlarsa (petrol tepedeyken)
kaddafi rafinerileri uçurursa,
suriyeye dalınırsa,
temmuz başlarında piyasalara açılan (tahmini 3 ay yetmesi öngörülen) ulusal rezervler biterse,
sarışın = 20 arap denkleminide baz alırsak,
ya biri inecek, ya biri çıkacak.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum