Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sariyi yatirdi...giz bakireyim filan diyor....emmeee...skender ne takar bakireyi...
1860 larda....60 dolar yikildi....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
dow da....120 puan kar yazdim bile....kan emici suluk...kriz varmis...hadi lem deyyuzzz...celigi cocugu kandir sen.
Lem Guzu, Dedigin gibi ossun, ve iMKB yil sonu 68000 Ossun atlar gelirim Ne Yok'a Kebap ismarlarim sana..
Babo abicim sen yükseliş kanalinin tepesini hala 57.000 olarakmi düşünüyorsun, yani bu noktada sayın kuzu ile bir fikir ayrılığı soz konusu sanırım yanılıyorsam düzeltirmisin lütfen.
Saygılarımla
11 600 malyetli....dow shortlari...10 970 den kapayip....kari cebe aldim....ve long oldum....
imkb de....55 000 lerde actigim shortlari 54 500 lerde kapayip kari aldm ve long oldum...
habarin ossun....
ula kuzu,
daha geçen günlerde borsa son dibin altına gelmeli falan filan diyodun. 45 bin iyi diyordun. Ölümüne shortlarım falan diyordun.
Ne zaman long oldun yine Hemen de gaza gelip sene sonu 68 demişsin .Neyseki babo abi şerh koymuşda yine indirim yapmışsın rakamında 57'e çekmişsin.
Babo abicim sen yükseliş kanalinin tepesini hala 57.000 olarakmi düşünüyorsun, yani bu noktada sayın kuzu ile bir fikir ayrılığı soz konusu sanırım yanılıyorsam düzeltirmisin lütfen.
Saygılarımla
YIL SONU icin evet fikir ayriligimiz var.
Guzu Yil sonunda 68.000 hedef koydu, benim hedefim ise 60.000.
59.999 ve alti benim, 60.000 ve ustu Guzunun Kebabina iddiaya girdik.
sana bayramdan 2-3 hafta önce bir teori yazmıştım. Bayrama bunlar yüksek girmek isteyebilir. bayram sonrası da yatay yukarı giderler diye. insanlara 63-48'e düşmenin acısını unutturmaları lazım demiştim. güven vermeleri lazım demiştim. bu da ancak volatil olmayan yatay yukarı ya da yukarı seanslarla olur demiştim.Ne zaman insanlar iyice o volatil seansları unutur ikinci vuruş darbesi gelir demiştim. bu da eylül 2. veya 3. hafta sonrasında olabilir demiştim.
Bu teorimi beğenmiştin.Şimdilik de tutuyor gerçi ama hala beğeniyormusun bu teoremi ?
bak insanların acısı yavaş yavaş geçmeye başladı. teknikçiler zaten indi sahaya. 68 maliyetlilerin zaten kıpırdama şansı yok. skenderin işi teknikçiler ve dediğin gibi fonlarla. 68 maliyetlilerle değil. onları zaten mezbahaya gönderdi.
O korelasyonu bende duyuyorum. Ancak ben O korelasyona "inanmiyorum".
Bence sadece "sehir efsanesi". Endekse gelince; Dususumuz henuz bitmedi. Biraz da yukarilara bakcez. Bu durum zaten belliydi, gorduklerimizi dusunduklerimizi inceden inceye paylastik bu topikde.
Rakamlarimiz hedeflerimiz belli. Olur mu? Olursa da olur, olmazsa da olur benim icin.
Yorum