BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • oyucel
    Katılımcı
    • 16 Ağustos 2011
    • 166

BaBo abi,

Cuma günkü GAP'ı bugün kapatabildik mi? Yoksa kapatmış olsaydık sert yukarı mı yapardık?

Yorum

• steinbock
      Yeni Üye
      • 06 Haziran 2009
      • 30

Amma tuttular endexi yav,,salin gitsin be,,bu kadar kasmayin kardesim,,dax yamuldu dow koptu,,,skender sen ayaksin
      Al-Sat-Tut tavsiyesi degildir

Yorum

• ayhan53
        Rallici Başkan
        • 27 Nisan 2009
        • 2657

steinbock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Amma tuttular endexi yav,,salin gitsin be,,bu kadar kasmayin kardesim,,dax yamuldu dow koptu,,,skender sen ayaksin
        tövbe tövbe ne diye düşürüyonuz endeksi bırakın çıksın
        [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
        M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• kaizer
          Yasaklı
          • 08 Ağustos 2011
          • 162

Sn E.kaya

İSC zaten 1.80 görmüştü

Ben ne anlatmak istedğinizi anlamadım

Sonuna kadar AYU olmama rağmen anlamadım

Yorum

• EKaya
            Aktif
            • 19 Ağustos 2011
            • 270

kaizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sn E.kaya
            İSC zaten 1.80 görmüştü
            Ben ne anlatmak istedğinizi anlamadım
            Sonuna kadar AYU olmama rağmen anlamadım
            Ne zaman gormus, tarih verirmisiniz ? bende cevap vereyim

Yorum

• kaizer
              Yasaklı
              • 08 Ağustos 2011
              • 162

06.03.09

Yorum

• EKaya
                Aktif
                • 19 Ağustos 2011
                • 270

06.03.09
                Tesekkur ederim.
                o tarihte ISC O FIYATI GORMEDI.

Asagidaki gunluk bultende goreceginiz gibi, 1. seansda isc 3-3.12 arasinda islem gordu..
                Yeni borsayla ilglendiginizii goruyorum, grafikleri yanlis okuyorsunuz cunku...
                Grafikte gordugunuz fiyat bedelsiz temettu veya sermaye arttirimi gibi etmenler ile gecmis bir tarihte alinan hissenin bugun itibariyle olan fiyatidir... 2003 lerde garanti bankasi 0.4 kurus olmadigi gibi...
                o gun alan birinin bugunki maliyeti 0.4 kurustur. Neye baktigini bilmeyen biri vay be garan zamaninda 0.4 kurusmus der. 90 lardada hisseler 0.001 kuruslarda degildi.

Ozetle. yakin zamanda gorulen 3.8x lik fiyatiyla isc kriz dibine yakindir.. teget gecen bir seyde yoktur.
                Eger endeksin neden dusmedigini sorucak olursaniz, endeks hesaplama formullerine gene imkb nin sitesinden bakabilirsiniz. Endeks bazli 2 li dip veya 38k hedefi, orn ISC icin kriz donemi EFFEKTIF fiyata gore YENI DIPTIR veye IKILI DIPTIR. cunku 2008 yilinda aldiginiz fiyatin aynisina aliyorsunuz veya daha asagisina.

Sonuc olarak: Biri size su dipten almistim diyorsa BIR TARAFINDAN SALLIYORDUR. Cok gordum cunku 2 liradan isc aldim diye gezinenleri. Kimden 30% iskontolu almislarsa artik,

Yorum

• kaizer
                  Yasaklı
                  • 08 Ağustos 2011
                  • 162

Açıklama için teşekkürler Sn.E Kaya

Yorum

• EKaya
                    Aktif
                    • 19 Ağustos 2011
                    • 270

Açıklama için teşekkürler Sn.E Kaya
                    Onemli degil guzel kardesim. Bir yanlisi duzelte bildiysem ne mutlu.
                    Biraz daha detayli bakarsak duruma, Ornek olarak isc den devam edicem... Kesinlikle baska turlu anlasilmasin. Bir dusunce jimnastigidir..

Nasil bir dip avciligi ?

1:1 endeks korelasyonu ile alirsak hisseyi.
                    mevcut endeks 54k mevcut senet fiyati 4.34
                    Krizde endeks 22k Effektif hisse fiyati 3.10 civari.

hmm...

endeks 38k olsa hisse 1:1 den 3.05. Ama nasil olur ama endeks ikili dip yapmadi ama hisse kriz seviyesine geriledi... Bu durumda PD/DD 1veya hafif altinda dolaniyordur.

BaBo nunda bahsettigi 38 lerin (ki bence 50% seviyesi olan 35500ler) altinin vahimlik derecesi burdan gorulebilir. Bir bankanin pd/dd <1 olmasi icin cok konusulan dedikodularin realize olmasi ve lehmandan daha beter boyutta olmasi gerekir.

Kriz yok soylemleri ile nerelere getirildigimiz, DEHSET vericidir..
                    Eh bide kriz realize olunca ne olucak ?

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

burasi tatil usaglar....ben uyurken...daksi bebek intihar etmis....doyce giz....pic doguracak besbelli....

anglo-sakson muhallesinde anadan uryan kezersen....sonun bu olur....
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• k3r3m
                        Aktif
                        • 31 Temmuz 2011
                        • 665

sayın kuzu
                        parite de yavaş yavaş göçüyor
                        nasıl okumalıyız bunu?
                        "the invisible hand is visible...it is FED...."

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          SARI GACI da son durum..
                          1920$ Stop Loss olmasi lazim shotcular icin!!
                          Onceki TEPE degeri 1912$..
                          Kirmizi cizgi ile Siyah cizgi arasi tehikeli bolgedir.
                          Siyah cizginin altinda dolanmasi gerekir SHORCULARIN para kazanmasi icin.
                          Siyah cizginin altindaki kapanislar SARI cizgiye bir duzeltme imkani verebilir.

onemli olan bu....bu cokmezse....borsalar yeniden toparlar...

bu mutlaka cokmeli....bunun cokmesi demek...dolar endeksn rallye ckmasi demektir....onun rally e cikmasi demek....pariteler yoluyla...paranin yeniden el degistirmesi demektir....paranin el degistirmesi halinde ise....dibe inmis borsalara furacak para olustu demektir...

bu cokmezse....borsalar eski diplerine iner ve tepki koyar...CAN CEKISME SURESI UZARDA UZAR....can cekisen hasta ise...yataginda ikilir....

skender....hastayi yatakta ne kadar tecavuza tabii tutarsa...konsalidasyon o oranda cok olur....

OP VE KAC....makul ve mantiklidir...
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ULUSCUTURK
                            Yeni Üye
                            • 22 Haziran 2007
                            • 27

[B]Sevgili kuzu Merkel ağır bir yenilgi aldı artık euro bölgesindeki zayıf halkaların kopuş sürecine girildi gibi bir görüntü var bu süreçte imkb de satış dalgası görebilirmiyiz

Saygılar
                            [/B]

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

incik...

benim ve diger yeni ayularin borsalara bakisi farkli olur....

ben kasim ayinda ayu olmus....dolar bazli endekste yuzde 47 dususu full menfeatine cevirms bi ayuyum...yen ayular ise...kis uykusundan yeni kalktilar....evveliyati bilmiyorlar....dogal olarak kizandalar...hormanal bi sonuc bu....yuce allahim oyle yaratmis....ben ise ayulukta kocadim...bi suru ayu dogurtum....

abartmiyacaksin hicbirseyi...nasilki abartili bogalar mezbahadalar artik...abartili ayularda domdom kursunu yerler hep...

usulet ve suhulet eyidir usaglar....insaniz emme...netice itibari ile....biyolojik siniflandirmada....bizde heyvaniz....

tek farkimiz...bizde biraz vicdan azabi vardir...yani eyi degil bu...hic mutlu olamayiz bu yuzden...

skender....tam heyvandir ve vahsidir....vicdan yokturki...azabi ossun...yuce allahim onu oyle yaratmis...buyuktur gibi duruyor...emme...bana gore...sikiktir.

cinkiii....

su anda batan o....biz deeelizzzz....

Yorum

• asi
                                Aktif
                                • 05 Temmuz 2009
                                • 270

sarı gacı cokecekmiş gibi durmuyo hala

ikili tepe formasyonuna aynen uyuyo.

bakalım skender napcak.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information