Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Arkadaslar merhaba,
Henuz tahlil neticeleri gelmedi.
Bu nedenle ben de birsey yazamadim, ilgi ve alakaniza tesekkur ederim.
Neticeyi alir almaz sizler ile paylasacagim.
Sevgi ve saygilarimla
Tekrar geçmiş olsun abi, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.
Yılsonu rallisi geliyor..
Spekler beklentili tahtalardan ciddi mal çekiyorlar..
Bir çok tahtada cesur yüklü alımlar görüyorum..
Avrupa krizi finito ya yaklaşıyor..Bundan sonra düşüşler düzeltme olarak kalacaktır diye düşünüyorum..
Bütün haberler verildi..Bankalara arka çıkacaklarını defalarca söylediler..Aslında defalarca yunanistanın batmasına da izin vermeyecez dendi ama arada çok kaynadı.Haberler artık tavsadı..Geçen italyanın notu düştü bugün yine bazı bankalara not indirimi geldi..Eskiden olsa yüzde 3-4 le yıkılırdı borsalar ..Şuan bakıyoru normal düzeltme içindeler..
Bundan sonra aşağı yönde hareketler normal düzletmeler olarak kalacaktır diye düşünüyorum..
Cari açık güm diye düştü..Doların 1.80 seviyelerinde kalması ile devam edecektir düşüş..
Bu da ne demek..
Dolar bazlı not artışı demek..
Sonra dolar daha da aşağılara düşerken endeks de 2013 2014 vadeli 8-10 cent rallisi başlayacaktır diye düşünüyorum..
Yılsonu rallisi geliyor..
Spekler beklentili tahtalardan ciddi mal çekiyorlar..
Bir çok tahtada cesur yüklü alımlar görüyorum..
Avrupa krizi finito ya yaklaşıyor..Bundan sonra düşüşler düzeltme olarak kalacaktır diye düşünüyorum..
Bütün haberler verildi..Bankalara arka çıkacaklarını defalarca söylediler..Aslında defalarca yunanistanın batmasına da izin vermeyecez dendi ama arada çok kaynadı.Haberler artık tavsadı..Geçen italyanın notu düştü bugün yine bazı bankalara not indirimi geldi..Eskiden olsa yüzde 3-4 le yıkılırdı borsalar ..Şuan bakıyoru normal düzeltme içindeler..
Bundan sonra aşağı yönde hareketler normal düzletmeler olarak kalacaktır diye düşünüyorum..
Cari açık güm diye düştü..Doların 1.80 seviyelerinde kalması ile devam edecektir düşüş..
Bu da ne demek..
Dolar bazlı not artışı demek..
Sonra dolar daha da aşağılara düşerken endeks de 2013 2014 vadeli 8-10 cent rallisi başlayacaktır diye düşünüyorum..
Yorum