Üç beş önemsiz Bakanlık dışında Türk kökenli bakan kalmamış.Ciğer kediye emanet edilmiş.
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşehit sayısı 24 oldu 5 de dün 29 2 günde ortalama 14.5 kişi köpekleri sınır kapılarında karşılayıp mahkemeleri sınır kapılarına taşıyan masa başlarında köpeklerele kucak kucağa oturupta neden oturuyorsun diyenlere ispatlamazsan ********sin diyen sonrada görüştüğü ortaya çıkınca ben görüşmedim devlet görüştü diyenler şehide kelle köpeğe sayın diyenler bu gümnlük 14.5 kelle için seyredin bakalım ne diyecekler
ha bu arada bıraksınlar somalide filistinde libyada suriyedekilere ağlamayıda gelsinler cenazelere katılsınlar gereken cevabı mutlaka alacaklardır
Muhterem Arkadaslar,
Uzulmemek, kahrolmamak elde degil inanin. Insanin kabullenebuilecegi bir durum degil hicbir sekilde. Lakin, bu ruh haletiyle ve ofkeyle verilen kararlar hicbirimize hayir getirmez, emin olun. 3-5 serserinin ve kuklanin yaptigi bu eylemleri bir bolg ehalkina maletmek insafsizlik olur. Ayni sekilde orada yasayan ve bu olup bitenleri lanetleyen milyonlarca musluman vatandasimiz var. Lutfen bunu akilda tutalim. Ama en kati ve caydirici cevabin da, en hizli ve hashin bir sekilde, balyoz gibi bunlaru yapan alcaklarin, hainlerin tepeletine indirilmesi gereklilignde hep birlikte israrci olalim.
Rabbim sehitlerimize rahmet, ulkemize sabir versin.
freesky
Yorum
-
Arkadaslar merhaba,
Dr ile rendavumda, dr alinan parcanin temiz ciktigini bana bildirdi.
Rahmetli babamin genc yasta (benim yasimdaydi) habis hastaliga yakalanmasi ve kolonoskopi sirasinda parca alinmasi beni derin endiselere itmisti. Tahlil neticesinin 3 haftadan daha sonra gelmesi ise dogal olarak tarifi imkansiz bir stress yaratti.
Gerek ozelden gerekse buradan arkadaslar surekli tahlil neticelerini sordular, bu biopsi durumumun burada yazilmasi, Topik harici yazismalara neden olmasi dolayisi ile verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim.
Tesekkur ederim.
Yorum
-
"the invisible hand is visible...it is FED...."
Yorum
-
Geçmiş olsun sevgili BaBo ...
sağlık buradaki yazışmalardan borsadan paradan daha önemli..
tahlilin iyi çıkmasına sevindim...
selam ve saygılarımla..." Yazdıklarım şahsi düşünceler, analizler ve yorumlarım olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirmeyiniz..."
Yorum
-
-
Yorum