BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • krokodil
    Padişah
    • 28 Nisan 2009
    • 60

Münkir münâfıkın soyu
    Yıktı harap etti köyü
    Mezarına bir tas suyu
    Dökenin de avradını...

kısada kaldık aqua...

hah işte bu türküydü...bu palanın yad yabancının yada bıyıklının yada her ne zıkkımsa bırak suyu pamuğu bile esirgeyecen adiden..ahahhaha

Yorum

• manif
      Matematikçi
      • 16 Ağustos 2011
      • 752

hele az sabır diyorum short maliyemiz belli, her geçen gün de operasyonel adımlarla, alıyoruz pala öküzünün kıllarını, 30daki tüm kağıtlar açıktı önümde, sadece garan-akbnk-arclk-sahol-sise ile yukarı tuttu, sahol üzerinden çalıştı bugün..bu borsada var bilmem kaç tane kağıt kurşunu tükeniyor namussuzun, lakin yeterince longcuyu tarafına çekemedi.
      guzu abimiz ne demişti hatırlayalım, stopsuz dövüşeceksin bu pala namussuzu ile...
      şimci önümüzdeki maça bakalım.
      öncelikle dow, ne yazmış selim kardeş:
      Selim Atalay

Kurban cellatıyla anlaşmış, ne yazar ?

dow açılıştaki yamuğunu sonradan telafi etsede yaktı kırmızı mumu, 5 yeşilin ardına, herkes bernanke denen kıçının kılları ağarmış ağanın ağzına bakıyor. bu bunak bu sefer bunlara istediğini vermeyecek. bir nevi kol kesecek onlarda.. bu sefer herhalde 48 lerde duramayız, daha aşağısını babo abimiz yandı gülüm keten helva çizgisinde var. lakin dolar ateşledi. her neyse işte, önce amerikanlar bir girsin rayına, sonra sırası ile yunanı,ispanyolu,italyanı, fransızı hep sırada çalı dibinde...
      ha bizim uşaklarda filistinlilerin zamanında yaptığı gibi arsa satsın, one minute diyecek israelli uşaklar alacaklar hatay-mersin sahilinden bir dünya yer görecez sonra ebemizin hörekesini...
      şimdilik bu kadar kurgulayabildim. masum ayu olarak..
      grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• barbaraa
        Yasaklı
        • 07 Eylül 2011
        • 52

kuzu abi nirde bilen var mı? babo abi bilir...

Yorum

• bridge
          Katılımcı
          • 22 Haziran 2009
          • 74

Türküler bizi anlatır.

Yorum

• kenanji
            Katılımcı
            • 30 Haziran 2009
            • 136

barbaraa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            kuzu abi nirde bilen var mı? babo abi bilir...

attaa gitmiş

Yorum

• manif
              Matematikçi
              • 16 Ağustos 2011
              • 752

guzu en son short pozisyonda çalı dibindeydi.
              eğer kaçamadıysa ki, sesi soluğu çıkmıyor, aldığı pozisyon ne zaman kar yazar gelir.
              skendere şaşırtmaca veriyordur belkimde, inceden soyuyordur.

Yorum

• barbaraa
                Yasaklı
                • 07 Eylül 2011
                • 52

babo abinin hissenet guzel yazısı var okuyun derim saygılar...

Yorum

• EFEKENT
                  Kıdemli
                  • 15 Mayıs 2008
                  • 4329

1-
                  Aynen abi...hisse.netteki gibi çöp haberleri koymayalım buraya...

Burdaki iki abimiz 100 tane gazateye bedel...

xxxxxxx olmasın kimse:(
                  tahmin yarışması topiğinden...

2- bu listede oran yok ?...

biri 3 kez katıldı diğeri 30 kez?
                  3-
                  babo abinin hissenet guzel yazısı var okuyun derim saygılar...
                  sataşmayın, reklam yapmayın, istediğinizi istediğiniz yerde okuyup bilgilenin. başka üyelere rahatsızlık ve tavsiyelerde bulunmayın...

huzurlu bir ortamı, seviyeli bir ortamı bozmayın...
                  "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                  Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• barbaraa
                    Yasaklı
                    • 07 Eylül 2011
                    • 52

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    1-

tahmin yarışması topiğinden...

2- bu listede oran yok ?...

biri 3 kez katıldı diğeri 30 kez?
                    3-

sataşmayın, reklam yapmayın, istediğinizi istediğiniz yerde okuyup bilgilenin. başka üyelere rahatsızlık ve tavsiyelerde bulunmayın...

huzurlu bir ortamı, seviyeli bir ortamı bozmayın...
                    o sitenin reklamını yapmaya gerek yok zaten...ordan kaçtık geldik cogumuz...

hızlı yazıyorum.. eleştriler sert gözükebilir...böyle alayıp pullayıp kibar kibar yazılar yazacak malesef enerji olmuyor...

Zaten bir de anlasam şu forumlardaki kibar tavrı...biz bu kadar nazik insanlar mıyız yahu...

Yorum

• krokodil
                      Padişah
                      • 28 Nisan 2009
                      • 60

Kurban cellatıyla anlaşmış, ne yazar ?

dow açılıştaki yamuğunu sonradan telafi etsede yaktı kırmızı mumu, 5 yeşilin ardına, herkes bernanke denen kıçının kılları ağarmış ağanın ağzına bakıyor. bu bunak bu sefer bunlara istediğini vermeyecek. bir nevi kol kesecek onlarda.. bu sefer herhalde 48 lerde duramayız, daha aşağısını babo abimiz yandı gülüm keten helva çizgisinde var. lakin dolar ateşledi. her neyse işte, önce amerikanlar bir girsin rayına, sonra sırası ile yunanı,ispanyolu,italyanı, fransızı hep sırada çalı dibinde...
                      ha bizim uşaklarda filistinlilerin zamanında yaptığı gibi arsa satsın, one minute diyecek israelli uşaklar alacaklar hatay-mersin sahilinden bir dünya yer görecez sonra ebemizin hörekesini...
                      şimdilik bu kadar kurgulayabildim. masum ayu olarak..

evet aynen katılıyorum..inşallah yabancılara arsa satışı işi akamete uğrar yoksa ucu ve sonu çok kötü bir girişim olacak..allah başımızdakilere verdiği beyinleri kullanmayı nasip etsin yoksa zor....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        altnda iyi kar ettim....borsadada...bu topiklerde gordunuz...

ben skenderle furusmayi cok basarili yuruturum...

emme...

merkezler geldmi....hiyle baslar...skender merkeze ne karar aldiracagini bi hafta once bilir...bense kazigi yer sonra bilgiye ulasirm...

bu nedenle....babo bilir....merkezler geldimi....ben masadan kalkarim...

bugun ve cuma...kalan poz lari kapatip....CEKILECEGIM...ALDIKLARIMI GERI VERMEMEK UCUN....
                        usaglar bunu 16 sinda yazdim...cuma bizi bugun dow u kapadim...dow da az kar bizde az siyrikla kapandim...sariyi kapamistim zaten....

masadan kalkmam sartti...kasim ayindan bu yana muhtesem bi furusma sergiledim...skender milleti ben skenderi soydum...

EGER MASADAN KALKMAZSAM BENIDE SOYAR...

cunki...merkezler arkasinda....asagi giderken ani bi kararla yukari....veya tersi...

SIMDI ARTIK...KAZANCIMI BASKA ISLERE YATIRACAGIM...

detroitte....1 milyon dolarlik evler 200 000 dolar.....250 000 dolarlik evler 25 000 dolar...

sehir terkedilmis....yani borsadan vaktinde cikip...baska islere yonelme zamani simdi....

birlikte aci ve tatli...11 aylik bi furusma maratonu yasadik...72 000 den shortladik...dibi bulduk...48 000 den longladik ve 57 000 de indik...YITERRR YAW....

HAKKINIZI HELAL EDIN GUZEL KARDESLERIM...

zaman zaman sohbete gelirim...furusma bitti...

bi dahaki talana kadar hoscakalin....TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• barbaraa
                          Yasaklı
                          • 07 Eylül 2011
                          • 52

68 bine hedefi duruyor mu guzu abi?...

Uzun vadeli görüşlerini arada bir paylaşırsan seviriniz....

Saol abi.

Yorum

• manif
                            Matematikçi
                            • 16 Ağustos 2011
                            • 752

lem guzu sen parayı karı gördünmü dayanamazsın, al detroitten evini, Allahh bizede versin, lakin sen vuruşkan çocuklara yön göstermek mecburiyetindesin,
                            ne yani kapı komşun zenci bir george mu olsun, yoksa memleketimin evladı ahmet,mehmet mi? george ne anlar irakidan, sen gel bizi de komşu yapmak için vuruş,
                            1 kontrat açarsın 10 kontrat açarsın emme velakin bu global haydutlara karşı biçare hemşehrilerine yardım etmelesin loooo.

Yorum

• krokodil
                              Padişah
                              • 28 Nisan 2009
                              • 60

usaglar bunu 16 sinda yazdim...cuma bizi bugun dow u kapadim...dow da az kar bizde az siyrikla kapandim...sariyi kapamistim zaten....

masadan kalkmam sartti...kasim ayindan bu yana muhtesem bi furusma sergiledim...skender milleti ben skenderi soydum...

EGER MASADAN KALKMAZSAM BENIDE SOYAR...

cunki...merkezler arkasinda....asagi giderken ani bi kararla yukari....veya tersi...

SIMDI ARTIK...KAZANCIMI BASKA ISLERE YATIRACAGIM...

detroitte....1 milyon dolarlik evler 200 000 dolar.....250 000 dolarlik evler 25 000 dolar...

sehir terkedilmis....yani borsadan vaktinde cikip...baska islere yonelme zamani simdi....

birlikte aci ve tatli...11 aylik bi furusma maratonu yasadik...72 000 den shortladik...dibi bulduk...48 000 den longladik ve 57 000 de indik...YITERRR YAW....

HAKKINIZI HELAL EDIN GUZEL KARDESLERIM...

zaman zaman sohbete gelirim...furusma bitti...

bi dahaki talana kadar hoscakalin....TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....

bereketini ve hayrını görünüz..borsada meşhur bir deyim var borsada kazancı çekipte reel somut bir nesneye çevirmezseniz o kazanç gene kaybolur..aynen katılıyorum..bir dahaki talan ve dip gelirse ekime gelmezsede pala pardon skender bilir..

Yorum

• manif
                                Matematikçi
                                • 16 Ağustos 2011
                                • 752

kuzu abim cashimizde var 250bin dolar, nerdeyse bu 25 lik evler bize de link yaz alalım daaa..
                                madem para piyasaları kazandırmıyor emlakçı oluruz oralarda..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information