Sabah long açan arkadaş 1000 puan aldı. tebrikler.
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yenisinde sağ üst köşe de eski bigpara diye bir kısım var. Eski haline dönüyor. Ordan bulabilirsin.sonperde29 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhisselerin en az 5 yıllık olmak üzere grafiklerini nereden görebilirim?
bir bilen yazarsa çok sevinirim.
eskiden bigparayı kullanıyordum, ancak yeni arayüzünde bulamıyorum.
Yorum
-
Babo abi,
Ben burada çanak kulp formasyonu gördüm, gerçi bu formasyon dipte oluşurmuş ama on sene önceki tepesi de yaklaşık buralardaydı doların, şimdi bu çalışırsa çok tehlikeli olur hisse tutanlar için, sen ne dersin abi, dolar bunun sonucunda 2 TL'nin üzerine sert bir çıkış yapar mı acaba?
Yorum
-
tigran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabo abi,
Ben burada çanak kulp formasyonu gördüm, gerçi bu formasyon dipte oluşurmuş ama on sene önceki tepesi de yaklaşık buralardaydı doların, şimdi bu çalışırsa çok tehlikeli olur hisse tutanlar için, sen ne dersin abi, dolar bunun sonucunda 2 TL'nin üzerine sert bir çıkış yapar mı acaba?

Genelde formasyonlari sevmem.
Sanal alemde yayinladiklarim da hep TA olarak (neredeyse) diger indikatorler ile desteklenenlerdir.
USD/TL guclu.
Direncini asmak ister gibi duruyor, bu da hos degil.
Zaten XU100 de daha dipleri bekliyorsak, USD/TL dede yukari hareketi ihtimal dahilinde bulundurmamiz gerekiyor.
TCMB muhtelif onlemler aliyor.
Yabanciya Mulk satislari aciklaniyor.
Buyume rakamlari aciklaniyor.
Allahtan bu MORGIC krizinde bizim bankalar dunyadaki diger bankalar gibi yara almadilar.
Haa, birde KARINI alip Turkiyeden gitmek isteyen yabancilarin varligi..
TA olarak iMKB de buralar ARA direnc.
BABA direnc 59.000 de.
Ozetle, piyasayi izleme donemindeyiz sanki.
Bu donemde Elimizdekilerin degerini korusak bile yeterli olacaktir.
Yorum
-
BaBo abi, yabancıların mülk alması ve bu yasanın çıkması durumunda, yabancı yatırımcı elindeki hisseleri nakte dönüştürüp mülk edinme tercihi yapabilir mi?
Yani bu adamların ahirette imana değer vermediklerini; dünyada hele ki ülkemizde mekan sahibi olmayı isteyebileceklerini düşünüyorum.Pul para; para pul olur.
Yorum
Yorum