eur/usd 2. defa dirence yöneldi...tikkaayyytttt
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sen de shortcu değil miydin dirence gelince?rex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterveee parite direnci kırdı...short çu kıyımı başlar birazdan ...
Yorum
-
Vedat Akgiray bugün açıklamalarda bulunmuş..
http://www.haberx.com/spk_baskani_ak...9998,167).aspx
Koyu bölgelerdeki açıklamaları bana saçma geldi..
Hani globaldik, hani sınırlar kalkıyordu, küresel olduk ya AB- AB hapşırsa biz girip olurduk. Şimdi ayrışıyoruz deniliyor. pöfff
Diğer bir başksa sitede yatırımcı şöyle bir grafik koymuş, Akgirayın konuşmalarından sonra endeksin gidişi için...
.................................................. ..
13.09.2011 13:39
Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray, dünya ekonomilerinde beliren kriz ortamının gerçekleşmesi durumunda, Türkiye piyasaları ve yabancı piyasaların ayrışacağını söyledi. İSTANBUL (ANKA) - Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray, dünyada beliren kriz ortamının gerçekleşmesi durumunda Türkiye piyasaları ve yabancı piyasaların ayrışacağını söyledi.
İstanbul'da düzenlenen "G-20 Emtia Fiyatlarında Dalgalanmalar Konferansı"nda verilen arada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akgiray, Avrupa'da krizin konuşulduğu ve resesyonun olduğu bir dönemde Türk hisselerinin hala cazip olup olmadığına ilişkin olarak, "Bizce öyle. Türkiye ekonomisi bir kaç yıldır zaten ayrışıyor. Siz de fark ediyorsunuz. Borsanın performansı iyi. Fakat daha çok ayrışması gerektiğine inanıyoruz. Dünyada bir bölgede sıkıntı var diye, orada fiyatlar düşüyor diye dünyanın tarafında aynı olması gerekmiyor. Tabi ki etkileşim olacaktır. Yatırım yapma yeri arayan para var dünyada yok değil. Bu olası alternatifler içinde Türkiye çok cazip. Çok şey bunu gösteriyor. Türkiye ekonomisi, siyasi istikrarı, piyasanın gerçekleri bizce, Türkiye'yi cazip bir yatırım alanı yapıyor. Bu yakında görülecektir diye umuyorum" diye konuştu.
-"TÜRKİYE PİYASALARI, YABANCI PİYASALARDAN AYRIŞIRZ, AYRIŞMAZSA SÜRPRİZ OLUR"-
Gazetecilerin, "Kriz ortamı olursa Türkiye piyasaları, yabancı piyasalardan ayrışır mı" sorusuna Akgiray, "Ayrışmazsa sürpriz olur. Bunu biraz beklentiler ve psikoloji ile belki açıklayabiliriz. Yani Türkiye'deki dinamikler, mali ve reel ekonomi dinamikleri hakikaten Türkiye'nin ayrışması gerektiğini gösteriyor bize. Bunu sabırla izliyoruz" dedi. Avrupa'da finansal kriz riski görüyor musunuz" şeklindeki bir başka soruya Akgiray, "Avrupa'da bir risk tabi ki var. Bu herkesin gündeminde. Biz ülke olarak kendimizi en az etkilenecek veya en olumlu etkilenecek pozisyona koymak istiyoruz" dedi.
SPK'nın olası krize karşı ne tür önlemler alacağına ilişkin olarak Vedat Akgiray, "Avrupa'daki sıkıntının sebebinde karar alamama problemi var, siyasi güdülerle yada kısa vadeli düşünme güdüsüyle bir kararsızlık söz konusu. Halbuki istikrarlı, kararlı olmak lazım. Türkiye'de bunu fazlasıyla gösteriyor. Yani en büyük farkımızın kökünde böyle bir gerçek yatıyor. Bunun da bir şekilde piyasalara yansıdığını görüyoruz zaten. Daha da çok görüneceğimizi umuyorum ben. Buna çok samimi ve bilimsel bir görüş diyebilirim" açıklaması yaptı.Pul para; para pul olur.
Yorum
-
Lem Ahali,
Benim annamadigim neden hala "haberlere" kulak veriyorsunuz?
Daş gibi grafikler varkene?
O grafiklerde yunanistan vaaa, Bank of America vaaa, cin vaaa, urusya vaaa.
Kofte vaaa, adana vaaa, sac kavurma vaaa ondan sonacigima baklava vaa borek vaa..
))
Oynamiyorum lem!!
Size grafik filan neyim yok artik, bakin haberlerinize alin pozisyonlarinizi teresler..
hehehehehehe
Yorum
-
bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLem Ahali,
Benim annamadigim neden "haberlere" kulak veriyorsunuz?
Kofte vaaa, adana vaaa, sac kavurma vaaa ondan sonacigima baklava vaa borek vaa..
))
Oynamiyorum lem!!
Size grafik filan neyim yok artik, bakin haberlerinize alin pozisyonlarinizi teresler..
hehehehehehe
Aynen abi...hisse.netteki gibi çöp haberleri koymayalım buraya...
Burdaki iki abimiz 100 tane gazateye bedel...
Ayhan53 olmasın kimse:(
Yorum
-
Bu da her açıdan ayıp olmuş, yazık, yakışmamış.barbaraa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynen abi...hisse.netteki gibi çöp haberleri koymayalım buraya...
Burdaki iki abimiz 100 tane gazateye bedel...
....... olmasın kimse:(Pul para; para pul olur.
Yorum
-
Lem Ahali,
))
Oynamiyorum lem!!
hehehehehehe
Ben ne hikmetse alıntı yapamıyorum..Ondan direkt copy past yaptım..
Abi o işler öyle kolay mı..Sen kendin dedin..Sana gösterilmek istenileni görüyorsun oysaki arka plandaki gerçeği görmek lazım diye..
O iş öyle hemencecik olur mu..
Biz haberlere göre oradan oraya savrulan tavşan gibi adamlarız..
Zamanla olur herhalde birşeyler..Belkide hiç olmaz ..:(
Yorum
-
[QUOTE=bikmisbroker;364547]Lem Ahali,
))
BABO ABİ BENİM DİKKATİM TAMAMEN KUZU ABİ İLE ARANIZDAKİ İDDAA DA.KİM KİME KEBAP SÖYLERSE ARTIK....
Yorum
-
Demekki farki farkettirememisim.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi o işler öyle kolay mı..Sen kendin dedin..Sana gösterilmek istenileni görüyorsun oysaki arka plandaki gerçeği görmek lazım diye..
O iş öyle hemencecik olur mu..
Biz haberlere göre oradan oraya savrulan tavşan gibi adamlarız..
Zamanla olur herhalde birşeyler..Belkide hiç olmaz ..:(
Evet Grafilerde
1-Gosterilmek istenen var.
2-Yine ayni grafiklerde gercekler var.
1.cisini her grafik cizen gorur.
ya 2 cisi?
Onemli olan da 2.ci şikki gorebilmektir..
Hisse netde vardi birisi bigpara dan bellemis 1 indikator 14 gunlukden, alttan usttekini keserse, al, ustten alttakini keserse sat diye bir de topik acti bu arkadas?
60.600 assagi gecilirken, bu arkadasin butun indikatorleri AL vermisti.
Bir muddet yazamadi bile!
Yazacak birseyi yokki yazsin?
Nassi aciklayacak 31.5$ a (48000) inisi?
Aciklayamaz, Grafik yorumunu ve herseyi salt grafiklerdeki 2 gostergenin kesismesi olarak algilayan kisi yanilmaya mahkumdur.
O grafiklerdeki gercegi annamak icun, ensesine TOKAT yemis olmasi lazim.
Cebindeki 3 kurus dahil paranin dusen borsada SIFIR olmus olmasi lazim.
2008 den bu yana piyasaya cikmis, KRiZ gormemis adamdan grafik beklemem de gonderdigi grafiklerini begenmem de.
Neyse Lafi fazla uzattik, hepinize iyi aksamlar.
Yorum

Yorum