kuzu tahriklere dayanamadı teşrif etti.................sen demiştin kuzu......................
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
not artirimi....merkezin 1.80 den dolara muhtesem mudahalesi....hepsi ayni gunde oluyor....
bunnari....skender biliyordu....biz bilmiyorduk....
o yuzden masadan kalktim...
simdi artik....yeni bi duzen olusuyor....bu yeni duzeni iyi algilamamiz gerekecek....beyninize onceden kodugunuz her blgiyi silin....temizleyin onu....yeni durumu ve onun firsatlarni alglamak ucun...BEYIN TEMIZ OLMALI...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
HA HA HA....lem gemici....yllardir beni calsmissn...
yok...smdi yazmak lazm...yeni bi durum var...emme furusmuyacagim...o kararm kesin...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
teknk olarakta onemli bisey yapti.....
65 000 den asagi gocerkende.....58 000 ila 60 000 arasi bosluktu....smdide orayi bos birakti....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
seni tanımayan ya da tanıyamayan bu işi yapmasın derim..................................kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHA HA HA....lem gemici....yllardir beni calsmissn...
yok...smdi yazmak lazm...yeni bi durum var...emme furusmuyacagim...o kararm kesin...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
zarların hilleli olduğunu düşünüp masadan zamanında kalkan sn kuzuyu tebrik ediyorum. günlerdir borsanın düşmemesi de kendini belli etti sonunda. Şimdi amerikadan olumsuz bir açıklama gelirse ne oluruz, yoksa malı çıkmak isteyen bu haberi fırsat bilip çıkıyor mudur?
zamanla hepsi belli olacak herhalde....
Yorum
-
Ölümüne furuşacak türkün furuşkan evlatlarını yalnız bırakmayın sayın GUZUkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHA HA HA....lem gemici....yllardir beni calsmissn...
yok...smdi yazmak lazm...yeni bi durum var...emme furusmuyacagim...o kararm kesin...
Yorum
-
bir baska gercekte su....
avrupada sikisan bankalarin...IMKB deki satislari bitms gozukuyor bu iyi....
skender....hala...1.78 den dolar bozup.....bu piyasaya gireblyor....buda iyi....
merkez...350 milyonluk gunnuk dolar satisi ile...ilan ediyor...diyorki....1.80 ustu yok....bu kotu...mudahale hep kotudur.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
smdiiiiiiiiiiii....
esas yon....yarin belli olacak...eger yarin fed pyasalari mutlu edecek bi karar alirsa...benim 68 000 aha orada....ve tam orada kuzu gelr ve talana baslar....
yoookkkkk...fed karari yeterli deglse...bugun IMKB de olanlar bugunde kalir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
gozlerinz hep....sari surtuk ve petrolde ossun....
neden...
stagflasyon varsa ki var....isaretler o kisinde olur....
su an....ikiside....tusmus...cengiz hani bekliyor...yarin otecek....
gdn google dan....stagflasyonu ogrenin....ve ona gore hareket edin....3 yil....sonra disinflasyona gore oynayacagz...
bunnari....hssenette...busness cyle topgmde uzun uzun anlatmistim...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
su anda ben...amerikada emlaga yoneldm...bu business cyle geregi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
usta...patlamayı unutma...kızılayda bumba patlattılar...not artirimi....merkezin 1.80 den dolara muhtesem mudahalesi....hepsi ayni gunde oluyor....
Yorum
-
Yorum