BaBo ve guzu....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bikmisbroker
    BaBo
    • 27 Şubat 2009
    • 1009

USD/TL de son durum.
    Ustteki Mavi direnc onemli.
    Izliyoruz.

Yorum

• eksper
      Kıdemli
      • 17 Temmuz 2009
      • 3714

sarı yıkıldı....tam zamanında tüydüm oradan....

Yorum

• kaizer
        Yasaklı
        • 08 Ağustos 2011
        • 162

DJI de OBO oluşuyor dicektim ki,
        Babo abi "formasyonları sevmem" deyince hiç olmazsa grafik atayım dedim

Yorum

• bikmisbroker
          BaBo
          • 27 Şubat 2009
          • 1009

kaizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          DJI de OBO oluşuyor dicektim ki,
          Babo abi "formasyonları sevmem" deyince hiç olmazsa grafik atayım dedim
          Bak o OBO hem cok kisa vadeli hem de indikatorler tarafindan destekleniyor.
          Ve bu Topikde (galiba gecen hafta idi) olusan OBO hakkinda grafik vermistim.

Yorum

• bikmisbroker
            BaBo
            • 27 Şubat 2009
            • 1009

8 Eyluldeki DJi grafigim..

19 Eyluldeki yenilenmis hali..

Yorum

• kaizer
              Yasaklı
              • 08 Ağustos 2011
              • 162

Senin grafikleri bir dosyaya kaydediyorum Babo ağabey,

Fakat bunu gözden kaçırmıştım.Hemen arşivleyelim.

Teşekkürler

Yorum

• eksper
                Kıdemli
                • 17 Temmuz 2009
                • 3714

kapattı.... 70500 den...her yer cehenneme dönmüşken... normal değil bu....şorta asla para vermiyor....daha önce düşündügümü yapacak sanki....düzeltmesiz dipten 20000 puvan cıkış....şortu zorluyorum zarar görmeden ve para kazanarak...... 5000 puvan düzeltme ücün.....oda düzelmem lem dedi ve rest cekti haysiyetsiz....düzelme lem yarın long oluruz eşek sıpası....ha ha ha

Yorum

• asi
                  Aktif
                  • 05 Temmuz 2009
                  • 270

bu akşam bi not arttırsalarda 59.200 e vursak olsak şhortları çeksek üstüne

Yorum

• sonperde29
                    Seyirci Üye
                    • 21 Haziran 2011
                    • 54

eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    kapattı.... 70500 den...her yer cehenneme dönmüşken... normal değil bu....şorta asla para vermiyor....daha önce düşündügümü yapacak sanki....düzeltmesiz dipten 20000 puvan cıkış....şortu zorluyorum zarar görmeden ve para kazanarak...... 5000 puvan düzeltme ücün.....oda düzelmem lem dedi ve rest cekti haysiyetsiz....düzelme lem yarın long oluruz eşek sıpası....ha ha ha
                    amaç tüm ayıların özgüvenini kaybettirmek bence,
                    şelale zamanı geldiğinde ortak istenmiyor olabilir.

Yorum

• ULUSCUTURK
                      Yeni Üye
                      • 22 Haziran 2007
                      • 27

Füze kalkanına evet deyip ,Tamamiyle Amerika-İsrail kontolünde tüm arap ülkelerinde büyük ortadoğu projesinin taşeronluğunu yaptıktan sonra ,bölücülere her türlü tavizi verip binlerce kişinin katiline sayın dedikten sonra notta artttırlar herşeyi yaparlar yeterki bu ülkenin bölünmesi için azami çaba harca ama bu arada kendi tabanına şirin gözükmek için arada israile çat ,israille ilişkilerinin en zıt olduğu nokta ile en fazla tavizi verdiğin nokta aynı olsun arada çaktırmadan Lozanı çiğneyip tüm azınlıkların mallarını iade et , bizim alınterimizle kazandığımız paradan Libyalı muhalfilere 250 milyon usd para gönder ,Ülke için savaşan bütün askerleri içeri at adına Türklüğün ortaya çıkış destanını vererek haksızlıığın rezillliğin alasını yap bu gidişle sanırım 70.000 leri görürsek hiç şaşırmayacağım
                      Saygılar

Yorum

• ULUSCUTURK
                        Yeni Üye
                        • 22 Haziran 2007
                        • 27

Borsaya salt ekonomik olgularla bakmamak lazım altında yatan siyasi dinamikleri iyi anlayamaz veya tahlil edemezsek hep yanılırız. 7 milyar dolar cari açıkla çökertilen bir ekonominin 77 milyar dolarla çökertilmemesinin nedeni aynıdır ne kadar kabul etmek istemesekte. Şu anda ekonomi Amerika DestekLi Suudi parasıyla ayakta duruyor bu okadar açık ve netki .Bunu RTE nin bu sefer teğet bile geçmeyecek ifadesinden net olarak anlayabiliyoruz.Sıcak para ekonomisinin nimetlerini sonuna kadar kullanıyor bakalım bu devran ne kadar daha böyle devam edecek muhtemelen verilen talimatlarını harfiyen yerine getirdiği sürece çok fazla sorun olmayacak ama halk birgün bu ölüm uykusundan uyanıpta gerçekleri görmeye başladığında mevcut siyasi otoritenin tamamiyle bölmeyi şiar edindiğini anlayıp tepkisini koymaya başladığında belki borsamız çökecek ama çocuklarımızın geleceği kurtulacak .
                        Saygılar

Yorum

• krokodil
                          Padişah
                          • 28 Nisan 2009
                          • 60

ben eski düzen hani nasıl derler kara düzen borsacıyım...sadece hisse senedi bilirim vob mob dan anlamam..heleki yeni çıkan varantlara her daim söven biriyim.. en son mayıs ayında son kalan mallarımı vermiştim..bu defa 2000 senesindeki kekler yok artık piyasada..çok şükür yatırımcı profili akıllandı ve eski acı tecrübeleriyle olsa gerek hep elması önce kıçına götürüyor sonra yutuyor..onçün bu adiler kıvır kıvır kıvranıyor..ortalık cehennnem dönmüş memleket her geçen gün zor günlere doğru yaklaşıyormuş kimin umrunda..hep yukarı hep yukarı...

hani bir türkü vardı ya son nefesinde bir tas su dökenin avradını deyü başlıyordu ya..buralardan bu fiatlardan eğerki möal alırsam pala benim mezarıma işesin...artık gam kasavet çekmek yabancı yada her ne zıkkımsa palamıdır nedir onun..sıra onda ..haftayım yaptık...malsız malsız ekrana bakmak yada bakmamak özgürlüğü okkadar gözelki libidom bile tavan yaptı..ohhhhh..çok şükür....pala benim malların üstünde otursunda artık civcivmi çıkarır kızamıkmı kendi bilir..ahahahahahahah

Yorum

• egelii
                            Tecrübeli
                            • 25 Ağustos 2011
                            • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

üstatların müsadesiyle
                            uzun çubuk 09.05.2011 düşüşü
                            kısaca açıklarsam mavi çizgi yeşili 31.03 de yukarı kesmiş ve endeks 64-70bin yapmış.mavi çizgi yeşil çizgiyi aşşa kestiği tarih 13.05 teyitli kaç demiş daha sonra 08.07 tariihinde ve 01.08 de tekrar yeşili denemiş geçememiş ve 04.08 de mavinin kırmızıyı aşşa kırması 60500 stop uyla tekrar dönmüş
                            şuan son durumda mavi kırmızı yı yukarı kestiği 53800 den tekrar al vermiş tutda devam etmekte
                            mavi yeşili 3. kez deneyecek ve son 2 denemesindeki gibi dönecekse ki yorulduğunu varsayarak birazda canım öle istediğinden dönmesini beklemekteyim ama gerek geliş açısı gerekse bi aşşada yeşilin kırmızıyı kesmeye gitmesi 58270 üstünde 61000 e gideceğimizi söylmekte yok eğer dönecekse ki herşey salı günü belli olacak ozamanda 56200-54000 rakamları önem arz etmekte

müsadenizle
                            son durumda hala tutda devam etmekte grafik 57570 altı 58270 üstü diye böldüm kendimce

Yorum

• egelii
                              Tecrübeli
                              • 25 Ağustos 2011
                              • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

garan
                              6.20 al 6.48 teyitli al vermiş tutda devam eder şuanki görüntü 7.20 ye gider demekte 6.90 altıkapanışlar yapması umuduyla

garan son durum tutda lakin yorulmaya başlamakta gözükmekte

Yorum

• sadrazam
                                optimist
                                • 21 Mayıs 2010
                                • 228

Münkir münâfıkın soyu
                                Yıktı harap etti köyü

Mezarına bir tas suyu
                                Dökenin de avradını...

kısada kaldık aqua...
                                -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information