Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
skenderin parasıyla kendi malını üzerine geçir detroitte
not: bu arada amerikada türkiyedeki gibi arsa alana mı ait oluyor? birde yıllık vergi durumu için bilgilendirici bir başlık açarsanız seviniriz sn. kuzu. gerçi sizin tarzınız değil ama
dostum, 25000 dolardan 5000$'a mı düşecek ev fiyatları? Internet "detroit real estate" diye aratınca bu evlerin müstakil olduğunu da gördüm. daha ne kadar düşsün?
fatih akarsu 22/01/2011 - 14:46
Detroit....gercekten hayalet sehir dir, evleri birakin binlerce apartman dairesi bile acik arttirmalarla alabilirsiniz tanesi $500 ila $1000 dan ama bu bolge de yasayanlarin yuzde 85 i devlet yardimiyla yasayan cogunlugu uyusturucu bagimlisi olan kisilerdir, aldiginiz evin sokagina adim atamazsiniz
böylede yorum var...................
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Ya bırakın bu işleri... ZEnginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Adama alıyor işte detroitten evi bizde burda sürünürüz yok borsa çıktı yok ha lşimdi düştü... Kuzu abi yakışır... Babo da kanadadan bi ev patlatırsa Altın vuruş topiklerini de unuturuz biz
mesela sıfıra kadar...herkesin kaçtığı yerden gayrimenkul alınır mı?
google'a terkedilmiş detroit yaz, fotolara bak...
bir de ''terkedilmiş detroit sakinleri'' yaz, bakalım neler çıkacak...
Sn. erol.erdem,
Youtube'dan da bayağı bir video izledim. Yalnız şu ana kadar tepe noktasından %20 azalmış nüfus fakat ev fiyatları %80 gerilemiş. Bana spekülasyon var gibi geldi.
Yorum