hhcrv Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
48000 den 58000 e geldik nerede ise gördüğüm kadarı ile hemen herkes düşüş bekliyor..Kimsenin eli , haydi bu seviyeleri geçtim 52000 de 53000 de mal almaya gitmemiş..
Ama bundan 1 sene 2 sene sonra buraların dip olduğunu görenler (çoğu yine aynı kişilerdir ya ) 52000 lerde malı çektik türünden hamaset yazıları yazacaklar..
Tıpkı borsa 70000 leri gördüğünde efendim herkes korkarken biiz mal aldık diye atıp tutanlar gibi..
Bu düşüşten mal alamayan kişi borsa 22.000 i gördüğünde hiiçç alamaz..
kchol..
5.80 - 6.80
Bagfs
120 165
garan
5.70 - 7
Ha ben boğa da değilim ayı da..
Haziran temmuz ayında bas bas bağırdık yeni zirve diyenlerle papaz olduk özelimize gelindi yeni zirvede seni de anacam sende listedesin dendi..
Şimdi de çoookk büyük bir terslik olmazsa 48.000 52.000 bandının dip olduğunu düşünüyorum..
Umarım yanılmam..
Yorum
-
cumadan beri sata devam ediyor ama adam gibi düşemiyoregelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster57655 den saatlik sat verir benimki adam gibi düşse bari
kolay gele
Yorum
-
dedimya ben anlamam ...cahilim...long trenini kacırabilirsiniz....bilemem...ayu cıkabulü daş düşebülü....hhcrv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDAX satışlar hızlandı logları kaçmakta fayda var. Uyarın içinde teşekkürler eksper , genede küçükde olsa 200 puan iyidir
Yorum
-
İMKB'yi GARAN ile tutuyorlar daha ne kadar tutar acaba ? Aktif 7'ye verdik GARAN'ı. Altında hala longdayım. Parite gaplı açıldı ve bıraktığı boşluğu doldurdu şimdi tekrar 1.3650'ye yöneldi. Bu hareket hep altına satış getiriyor. Longları bozmak için biraz daha bekleyelim.
Yorum
-
kararsızlık başladı demekeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfena yukarıyı zorluyor....her gecen dakikada gücleniyor namussuz.....
Yorum
-
geçen gün kuzu abinin kafası karıştı.havayı kokluyordur kesin.....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu nerede acaba. Böylekritik 2-3 günde onun makro yorumları altın değerinde olurdu.
Yorum
Yorum