sarı gaciyi öpüyorlar
BaBo ve guzu....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Lem Turkun Furuskan evladiii..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster950 puvan aşşagıdan tekrar girdim bobo....yeterli....kısa vadeli zaten cıtır ücün....
950 Puvan a CITIR diyorsun dimek?
Helal sana!!!
hehehehehe
Yorum
-
Usulet ve Suhulet ile soyacaksin bu skenderi..
Cortcularin kani yerde kalmayacak!
Afferim Turkun Furuskan evladi.
Yorum
-
-
bugünkü canlı vuruşmam başımın tacı büyük usta,benim hocamdır aynı zamanda.... kuzuma hediyem olsun.....bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLem Turkun Furuskan evladiii..
950 Puvan a CITIR diyorsun dimek?
Helal sana!!!
hehehehehe
Yorum
-
abi o indikator cıkısları onaylıyor muydu=?bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSARI GACIDA ozel indikatorum ISRARLA onaylamiyor daha assagisini!
Demekki az biraz buradan depecek..YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugünkü canlı vuruşmam başımın tacı büyük usta,benim hocamdır aynı zamanda.... kuzuma hediyem olsun.....
muthstn lem...hazreti hamza gibiydin....gurur duydum....
66 000 larda aldgin kokuyu gec okudum...o da iyiydi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
gordugunuz gibi...
babo nun verdigi....savrulma hedefi 57 300 lere geldi....yani teknik calsti....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum