Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
endeks 58500ü geçerse 4 mayıstan başlayan düşüşteki alçalan kanalın dışına çıkılıcak.. ben şahsım adıma bu seviyelerin geçilmesini beklemiyorum.. vobda tam neresi olur bilemiyorum ancak burda ciddi bi direnç oluşmasını bekliyorum..
şayet 48600 den yukarı yönlü bu dalga olsa olsa zayıf bi a dalgası olabilir.. ve 4 mayıstan başlayan düşüşün yüzde 61,8 fibo düzelmesi olan 61-62 bin bandını geçmesi beklenmemeli.. piyasalara müdahale ew sayımcılarını mahcup etsede ben yarın bi short denemesi yapıcam.. piyasa 59500inin üstüne atarsa stoploss.. 61-62 bin bandında şansın denemek için beklicem.. pastaya rağmen bu seviyeler kolay kolay aşılmamalı.. büyük piyasa yapıcı poz değiştirmek için buralarda piyasayı yataya sarabilir.. oluşabilcek sıkışan üçgenler piyasanın aşağı kopacağının öncü göstergesi olması beklenmelidir..
hayatta yediğin kazık ne kadar çoksa temelin o kadar sağlam olur.
umut en büyük işkencedir....
Ülen bennanke ... kırk yıl önce sen bu sarışına üç kelle boş ol demedin mi? neye şindi boşadığın avradın ayağına dolanıp indirmeye çalışıyon..... bırak peşini o artık özgür kız oldu .... biraz da biz sebeplenelim.
exon-alkim kimya ve sodyum sülfat çıkarma teknolojisinin transferinden bahsediyor ihtiyar (erol bilbidik)
bu arada che guevara'yı yıktı mete akıncı
ama en çok ta güldüğüm konu,
irandak buşehr santraline elektrik hatlarından yapılan saldırı ile ilgili konuşmalarına güldüm,
gittim hallettik bir daha yapamazlar diyor , çok güldüm
Günlük trade hedefim : Shortlardan iyi kaçtık eksper . 69300 longdayım , Garan 6,90 - 6.92 alış ; satış aralığım 7.00 - 7.20 , Altında longladım 1840 kar al noktam.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin bir oyun planı var.
Yorum